Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Програвач Sony PS-LX300USB - нове життя вінілових платівок

Дата публікації: 22.04.2016 17:31
Дата оновлення: 22.04.2016 17:31

Sony випустила програвач вінілових дисків, який здивує всіх аудиофилов і любителів вінілу. Невеликий екскурс в історію - це хороший хід. Але найголовніше - шанувальники вінілу зможуть насолоджуватися якісним звуком і користуватися новими технологіями.

Дизайн Sony PS-LX300USB

Виглядає Sony PS-LX300USB просто і стильно. Тонкий корпус з чорного міцного полікарбонату, прозора верхня кришка з темним відтінком і логотип компанії на передній панелі - ось і весь лаконічний дизайн. Завдяки цьому програвач відмінно поєднується з будь-яким інтер'єром, будь-то ретро або «хай-тек». Прогумовані ніжки роблять Sony PS-LX300USB стійким і дозволяють встановлювати його на різних поверхнях.

Під верхньою кришкою з підйомним механізмом розміщується диск з гумовим килимком, механізм звукознімача з алмазної голкою, захищеної спеціальним козирком, перемикач швидкості і адаптер швидкостей.

Єдиний незначний недолік кришки - на глянсовому пластиці можуть бути видні сліди від рук і пил, але при належному догляді з цим можна успішно боротися.

Функціональність і можливості

Головною особливістю Sony PS-LX300USB став USB-порт. З його допомогою можна самостійно оцифровувати будь-які музичні композиції. На диску в комплекті йде програма Sony Sound Forge Audio Studio LE. Підключаєте програвач до комп'ютера і оцифровувати улюблену мелодію для прослуховування в плеєрі або рингтон. 

Sony PS-LX300USB програє 17 і 30 см пластинки в двох швидкостях: 45 і 33 1/3 обороту в хвилину, що порадує власників раритетних пластинок. Швидкості перемикаються за допомогою спеціальної клавіші «регулювання швидкості». Але найприємніше, що на цьому сучасному вініловій програвачі можна слухати супер старі платівки. Звичайно, звук буде «з пісочком», але для справжніх меломанів саме він і представляє особливу цінність.

Пластинки програються в автоматичному режимі. Для запуску проводимо цілий ритуал, звичний любителям пластинок - встановлюємо пластинку на диск, вибираємо швидкість і розмір, піднімаємо захисний козирок зі звукознімача, натискаємо «старт», «підйом головки» і чекаємо - через пару секунд почнеться магія! 

Стрічковий привід погашає вібрації двигуна і вони не передаються голці, зберігаючи високу якість звуку. Навіть дуже близько притулившись до програвача, ви не почуєте ніяких сторонніх шумів і звуків.  

За допомогою аудіокабелю програвач можна підключити до акустичної стереосистеми або комп'ютерним колонок. Правда якість звуку в такому випадку залежить від їх можливостей. 

підсумки

Sony PS-LX300USB - відмінний вініловий програвач з лаконічним дизайном і сучасними можливостями. Він порадує любителів хорошого звуку високою якістю звуку і можливістю оцифровки записів. 
Придбати Sony PS-LX300USB можна в травні, а найбільш нетерплячі зможуть побачити новинку в магазині Moyo в ТЦ Dreamtown вже з 25 квітня.

 

Коментарі
Залиште коментар