Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чого очікувати від презентації Apple 2019?

Дата публікації: 21.03.2019 17:05
Дата оновлення: 21.03.2019 17:05

Через кілька днів відбудеться довгоочікувана весняна презентація Apple . Однак компанія не дочекалася офіційного старту і завчасно на офіційному сайті анонсувала свої новинки. Чим на цей раз здивував легендарний бренд своїх шанувальників?

  Чого чекати від Apple в 2019 році?

iPad Air і iPad mini

Зовнішній вигляд нових девайсів не змінився, зате покращилися їх технічні характеристики в порівнянні з попередніми моделями. Зокрема, iPad Mini працює на 6-ядерному процесорі Apple A12 Bionic, має мінімальну модифікацію на 64 Гб і Retina-дисплей з функцією TrueTone. iPad Air від свого «колеги» відрізняється тільки розміром дисплея.

  iPad Air 2019

Читайте також: 13 моделей Apple iPad – історія розвитку самого популярного планшета

AirPods

У легендарному аксесуар 2019 року використовується новий чіп H1. Завдяки йому навушники вдвічі швидше перемикаються між пристроями користувача і довше працюють в автономному режимі. І, якщо раніше Siri викликалася подвійним тапом по корпусу, то тепер для активації досить сказати: «Привіт, Сірі». А ще кейс від AirPods, на відміну від попередньої моделі, отримав підтримку бездротової зарядки, але з роз'ємом Lightning він ще не попрощався.

  AirPods 2019

Може бути цікаво: Підключення та використання навушників AirPods – 5 етапів налаштування

iMac

Ще одна новинка, якою порадувала компанія Apple – лінійка комп'ютерів iMac з Retina-дисплеями на 21,5 і 27 дюймів і роздільною здатністю 4К і 5К. Вагомим внеском в оновлені девайси стали процесори Intel Core восьмого і дев'ятого покоління, які значно прискорили роботу пристроїв, зробивши їх більш потужними. Також нові моделі оснащені графічними прискорювачами серії Radeon Vega Pro, які збільшують їх продуктивність на 50% -80%.

 iMac 2019

Ми впевнені, це – не всі новинки від Apple. Більше дізнаємося на презентації 25 березня, за ходом якої будемо стежити разом, правда? ;)

Коментарі
Залиште коментар