Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Бездротова мобільна миша Logitech MX Anywhere 2: бездоганна робота на будь-якій поверхні

Дата публікації: 31.07.2015 00:00
Дата оновлення: 31.07.2015 00:00

mx-anywhere-2_1

Лінійка маніпуляторів MX від Logitech по праву вважається найбільш просунутою, ергономічними і просто ідеальною для роботи за комп'ютером. По зручності використання вони навіть перевершують багато спеціалізовані ігрові рішення. До недавнього часу у них був всього один мінус – мишки досить габаритні тому не дуже підходять для роботи в дорозі і з компактним ноутбуком. Але тепер лінійка поповнилася ще одним «гризуном». Модель MX Anywhere 2 поєднує всі кращі напрацювання виробника в компактному і зручному для транспортування корпусі.

mx-anywhere-2_2_01

Бічні грані виконані з приємного на дотик прогумованого матеріалу з красивою фактурою. Вони забезпечують ергономічність і зручний хват під час використання. Симетричний корпус, який відмінно підходить як для правші, так і для лівші, виконаний з практичного матового пластика, який не збирає відбитки пальців.

mx-anywhere-2_3

Крім основних клавіш, миша також отримала дві настроюються кнопки, а також вдосконалене коліщатко з функцією надшвидкої прокрутки, яка ідеально підходить для швидкого перегортання об'ємних документів або веб-сторінок. Для точної навігації є класичний покроковий режим.

mx-anywhere-2_9

В основі MX Anywhere 2 використовується унікальний лазерний сенсор з технологією відстеження Darkfield, яка забезпечує точність переміщення курсору буквально на будь-якій поверхні, включаючи глянцеві і дзеркальні покриття. Тому вона ідеально підходить для використання в дорозі – не доведеться вибирати поверхню для роботи.

mx-anywhere-2_8

Крім цього, присутні дві можливості бездротового підключення миші: пікопріемнік Unifying – фірмова розробка компанії, і Bluetooth Smart – специфікація Bluetooth з високим енергозбереженням. При цьому, маніпулятор можна підключити відразу до трьох різних пристроїв – ноутбука, планшету і робочого лептопу, – а потім перемикатися між ними одним натисканням кнопки.

mx-anywhere-2_7

З Logitech MX Anywhere 2 ви забудете про батарейках. Усередині маніпулятора помістився літій-полімерний акумулятор ємністю 500 мАг, який забезпечить до двох місяців роботи від одного заряду.

mx-anywhere-2.rus

Незабаром в MOYO!

Коментарі
Залиште коментар
Категорії