Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Аудіосистема Microlab Solo 9C: потанцюємо?

Дата публікації: 09.02.2015 00:00
Дата оновлення: 09.02.2015 00:00

Висота кожного з двох динаміків становить близько 60 см, а вага - понад 10 кг. Таким чином, Microlab Solo 9C абсолютно не підходить на роль домашньої аудіосистеми (якщо, звичайно, ви не їздите по дому на малолітражці), але при цьому стане справжньою знахідкою для ресторанів і кафе, танцювальних студій, великих конференц-залів, шкіл, установ . Більш того: якщо ви займаєтеся організацією весіль і звикли приїжджати в ресторан з власною апаратурою, ми настійно рекомендуємо перевірити ці колонки в справі.

 el6fv87qj01

Колонки відрізняються досить збалансованим звучанням і якщо кому-небудь з учасників вечірки захочеться зробити голосніше, вам не доведеться червоніти за свій вибір. Особливо гарні високі частоти: якщо доля вирішить використовувати Microlab Solo 9C для програвання танго, джаз-року, електронної музики або скрипкового концерту, слухачі отримають справжнє задоволення.

 el6ftl3b0j1

А завдяки високій потужності ( 70 Вт у кожного динаміка ) користувачі зможуть розраховувати на дуже високий рівень гучності, так що при необхідності «повелитель колонок» зможе створити якісну звукову хвилю.

 dgl_solo9c_8994

Для підключення до джерел звуку використовуються два аналогових роз'єми, коаксіальний, оптичний, а також інтерфейс HDMI . Ну а щоб зробити управління максимально комфортним, в цій моделі використовується пульт дистанційного керування, який входить в комплект поставки. Інфрачервоний пульт дуже зручний, дає можливість контролювати всі функції системи, а при необхідності дозволяє активувати режим Stand by .

Коментарі
Залиште коментар