Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рідер PocketBook Sense: вихід на новий рівень

Дата публікації: 05.02.2015 00:00
Дата оновлення: 05.02.2015 00:00

За заявою виробнику, PocketBook Sense «передбачає бажання свого власника» і ми вважаємо, що в цьому твердженні є частка істини. Рідер оснащений датчиком автоматичного регулювання frontlight, які змінить рівень яскравості підсвічування екрану задовго до того, як користувач про це подумає. Розумний датчик миттєво реагує на найменші зміни умов освітлення (сонце зайшло за хмаринку, закрили фіранку, включили настільну лампу), так що вам залишиться лише сфокусуватися на утриманні книги.

 hd_0

PocketBook Sense виконаний в новому для PocketBook дизайні. Апаратні кнопки перегортання сторінок розташовані на задній панелі і вам доведеться витратити приблизно півгодини, щоб цього звикнути. В якості компенсації вам пропонуються як ніколи вузька рамка екрану, які робить пристрій більш витонченим.

 bottom-end_white

Для управління використовується мультисенсорний екран E Ink Pearl з роздільною здатністю 1024 × 758 точок і щільністю пікселів 212 dpi. Не варто турбуватися про те, чи підтримує рідер той чи інший формат - PocketBook Sense розпізнає 19 (!) Текстових і 4 графічні формати без попередньої конвертації. Для зберігання книг і додаткового контенту відведено 4 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення за допомогою карти microSD з максимальним об'ємом 32 ГБ . Також вам належить оцінити колекцію встановлених словників, які суттєво полегшують читання літератури на іноземних мовах.

 1000x356_ls_630_1

Вбудований модуль Wi-Fi дозволяє спілкуватися і ділитися літературними уподобаннями в соціальних мережах за допомогою встановленого додатка ReadRate, а сервіси Dropbox і « Книги по email » спрощують завантаження контенту на рідер без будь-яких посередників. Ну а фірмовий інтерфейс PocketBook Sense робить управління рідером інтуїтивно зрозумілим і зручним.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії