Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 найкрутіших новинок CES 2017

Дата публікації: 11.01.2017 09:50
Дата оновлення: 11.01.2017 09:50

Faraday Future FF91


Ось він, конкурент автомобілям Tesla. Нарешті концепцію автомобіля довели до розуму і зробили комерційної серією, правда серія все ще лімітована – поки планується випустити 300 штук, а далі – як піде. Запас ходу і швидкість вражають – 700 км при можливості розганятися до сотні км/год всього за 2,39 секунд.

Поки не відома вартість автомобіля, та й ім'я у Tesla якось більш впізнаване і завоювало довіру серед користувачів. Але поява ще одного конкурента на ринку електромобілів ще раз підтверджує перспективність цього напрямку.

Dell монітор з роздільною здатністю 8К


Все ще не купили монітор з 4К? А тут вже з 8К представили! У Dell з'явилася модель UP3218K з діагоналлю 32 дюйма і дозволом 7680х4320. Величезний монітор з найвищим на сьогоднішній день роздільною здатністю

Ясна річ, що це монітор для профі – там і Контрастність 1300: 1, і яскравість 400 кд/м2, і частота 60 Гц. Загалом, технічно – це неймовірно крута річ, але і вартість в 5000 доларів – явно підйомна не для кожного користувача.

Panasonic GH 5


Нову камеру анонсували ще на виставці Photokina 2016, але тоді не розкрили всіх подробиць і зразок на виставці був швидше прототипом, ніж кінцевим продуктом. Тепер відомо все, навіть те, що боді буде коштувати близько 2 тисяч доларів, причому в даному випадку – виправданий кожен цент.

Lumix GH5 буде фокусуватися в два рази швидше, ніж Lumix GH4 завдяки комбінованій системі автофокусування. Плюс покращена робота із зображеннями на високих значеннях ISO.

У камеру вмонтовано систему матричної стабілізації. Це мега-круто для всіх відеографів, тому що картинка в відео буде дуже плавним. Головною фішкою Panasonic Lumix DMC-GH5 стане можливість запису відео в 4K при 60 кадрах в секунду. Інші виробники поки обмежувалися 30 к/с для такого дозволу, що значить – не було практично ніякої можливості сповільнити відеоряд без шкоди для плавності картинки.

Ігровий ноутбук Acer Predator 21 X


Acer представила черговий карколомний геймерський ноут серії Predator – 21 X. Він величезний. І це головне, що вам потрібно про нього знати. Він нереально великий – вагою 8 кг – і дорогий – з цінником приблизно в 9 тисяч доларів!

Цю суму ви викладете за значний сет характеристик – Intel Core-i7 сьомого покоління і дві потужні видяха NVIDIA GeForce GTX 1080 X. Максимальний об'єм оперативної пам'яті, яку ви можете запхати всередину – 64 ГБ, при цьому пам'ять ставиться класу DDR4.

Картинка відображається на приголомшливому зігнутому IPS-дисплеї. Так-так, зігнутому дисплеї в ноутбуці! При цьому під 21 дюйм діагоналі вибрали здатність 2560 × 1080 і не прогадали – картинка виходить просто бомба. Доповнили ноут п'ятьма вентірятори, технологією трекінгу руху очей Tobii, а також потужної аудіосистемою з чотирьох динаміків і двох сабвуферів.

Смартфон Asus Zenfone AR


Мабуть, найцікавішими смартфонами на виставці CES 2017 порадувала компанія Asus. Особливо вразив ZenFone AR з підтримкою технологій доповненої реальності проекту Google Tango.

На спинці смартфона розташований блок з набором датчиків і камер. Основна камера отримала 23-мп сенсор Sony, а також оптичну і електронну системи стабілізації зображення, так що знімайте вночі, на ходу або навіть на бігу – фотографії повинні виходити чіткими і різкими. Доповнює круту камеру датчик глибини і датчик захоплення рухів, потрібні для роботи Google Tango.

Працює смартфон на системі Qualcomm Snapdragon 821 з потужностями 8 ГБ RAM. AMOLED-дисплей діагоналлю 5,7 дюйма отримав практично максимальне на сьогоднішній день роздільна здатність QHD.

Коментарі
Залиште коментар