Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

HTC U Ultra і U Play: ваш розумний асистент

Дата публікації: 13.01.2017 09:55
Дата оновлення: 13.01.2017 09:55

Компанія HTC представила нові смартфони U-серії. Головна фішка моделей - «розумний» помічник Sense Companion.

Модель U Ultra оснащена додатковим дисплеєм, який розташований над основним (5.7). На додатковому 2-дюймовому дисплеї будуть показані тільки важливі сповіщення, час і управління музикою. Працює смартфон від 4х-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 821. Стандартна версія буде зі склом Gorilla Glass 5, оперативна пам'ять складе 4 Гб, а вбудована - 64 Гб. Модифікація цієї версії вийде з міцним сапфіровим склом і пам'яттю на 6/128 Гб відповідно.

  

Для багатьох у виборі телефону, важливу роль відіграє камера. Основна камера - 12 Мп, з фазовим автофокусом. Камера для Селфі - 16 Мп. У цій моделі відсутня стандартний роз'єм для навушників. Музику можна слухати через порт USB. 

Sense Companion зможе проаналізувати дії і звички власника і навіть буде давати вам поради. Спасибі, мам. Якщо за прогнозом погоди обіцяють дощ, ваш гаджет порадить захопити парасольку. Також, якщо у вас низький рівень заряду акумулятора, а ви часто забуваєте зарядити свій гаджет, він сам нагадає поставити себе на підзарядку. Пристрій оснащений аж 4 мікрофонами, щоб розпізнавати голосові команди. 

Друга модель серії U Play теж наділена «розумними» функціями, але характеристики менш видатні. Працює пристрій на 8ми-ядерному процесорі SoC MediaTek Helio P10.Оператівная пам'ять - 3 або 4 Гб, а вбудований - 32 або 64 Гб. Ця модель більш компактна, екран 5.2. Основна камера і камера для селфі- 16 Мп.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії