Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

CES-2017: LG представила нову інноваційну лінійку OLED-телевізорів

Дата публікації: 10.01.2017 11:56
Дата оновлення: 10.01.2017 11:56

Продовжимо говорити про виставку CES - 2017 і найяскравіших новинки цього року. Чи не можемо обійти стороною лідерів по виробництву тонких OLED-телевізорів, компанії LG, вони в цьому році особливо виділялися на тлі інших. 

Флагманом лінійки OLED-телевізорів є переможець номінації «кращі інновації» - LG SIGNATURE OLED 77W7 (всього в ній представлені 10 моделей). Нові OLED-телевізори мають ряд технологій, які перетворюють звичайний телевізор в повноцінний розважальний центр. Всі ми любимо дивитися фільми в кінотеатрах, аргументуючи це якісною картинкою і реалістичним звуком. Можете забути про кінотеатри, адже HDR-технології, які застосовуються в найсучасніших кінотеатрах по всьому світу, впроваджені і в цю систему.

Якщо говорити про якість зображення, варто звернути увагу на технологію управління кожним пікселем по-окремо. Це дозволяє досягти максимально реалістичну передачу кольорів.

У лінійці OLED телевізорів, вперше встановлений Dolby Atmos. Ідеальна якість звуку в поєднанні з реалістичним зображенням, дозволяє в повній мірі насолодитися вашим улюбленим контентом.

Ультратонкий дизайн підтверджує філософію компанії: чим тонше, тим краще. Нічого не відволікає увагу від екрану телевізора, а ідеальний звук з динаміків вертикальної проекції, створять ефект повної присутності.

Нова лінійка в поєднує в собі багаторічний досвід компанії та інновації. 

Коментарі
Залиште коментар