Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 причин купити фітнес-браслет

Дата публікації: 25.07.2016 15:17
Дата оновлення: 25.07.2016 15:17

На ринку цих «розумних браслетів» зараз задають тон спортивні виробники Garmin, Fitbit і Jawbone. Але і звичні гіганти на КШТАЛТSamsung Sony не відстають, не кажучи вже про проривний і енегічной Xiaomi, яка зробила супер бюджетний фітнес-трекер, а тепер прокачує його функціональність з кожною новою версією.

Але велика кількість фітнес-браслетів на ринку не означає, що всі розуміють, навіщо їм потрібен цей девайс. Давайте спробуємо розібратися!

1. Мотивує більше рухатися. Кожен фітнес-трекер вміє рахувати скільки кроків і на яку дистанцію людина проходить кожен день, і скільки калорій спалює. На думку вчених, що для підтримки фізичної форми потрібно робити в день не менше 10 000 кроків, дуже зручно мати при собі точні і докладні дані про свою активність.

2. Допомагає поліпшити якість сну. Багато фітнес-браслети збирають дані про якість сну, а також м'яко будять в найбільш підходящу його стадію. Таким чином, при тій же тривалості сну, його якість підвищується, а підйоми легшають і бадьоріше.

3. Сприяє схудненню. За цією розпливчатою фразою стоїть цілий набір функцій, які присутні у багатьох фітнес-трекерах. Наприклад, якщо людина довго сидить на одному місці, браслет починає вібрувати, нагадуючи, що пора б і розім'ятися. Він дає підказки: скільки калорій потрібно спалити, або наскільки інтенсивно потрібно тренуватися, щоб досягти заповітної мети.

4. Контролює ваш пульс, допомагаючи уникнути погіршення самопочуття. Це важливо для тих людей, які страждають певним колом захворювань і хочуть жити повноцінним життям. Ще така інформація корисна для туристів і любителів екстремальних видів спорту.

5. Повідомляє про дзвінки та повідомлення. Вібруючи, браслет може привертати увагу власника до вхідних викликів на смартфон. Деякі трекери налаштовуються і під певні програми, на повідомлення від яких гаджет теж відповість вібрацією.

Таким чином, фітнес-трекер – це корисна річ в нинішньому ритмі життя. І тут важливо пам'ятати, що це не чарівна пігулка і в спортзал він за вас не піде, так що рухатися доведеться самому. Але якщо ви вирішили стежити за якістю свого життя, такий браслет стане хорошим помічником і мотиватором.

Коментарі
Залиште коментар