Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 незамінних речей у пеналі у школяра

Дата публікації: 30.08.2016 16:05
Дата оновлення: 30.08.2016 16:05

Ми зробили підбірку 5 найважливіших канцелярського приладдя, які легко помістяться в звичайному пеналі і обов'язково стануть в нагоді школяреві протягом навчального року.

1. Ручка


Друкарська ручка в школі – предмет номер один. Неважливо, які вважає за краще ваша дитина: кулькові, чорнильні, масляні або гелеві – головне взяти їх з запасом. Тому що вони губляться, забуваються на уроках, віддаються на прохання тим, хто свої вже розгубив ... Впевнені, ви з цим вже знайомі?

Щоб виділяти важливі частини записів, стане в нагоді і парочка кольорових ручок, зокрема зелена і червона. А щоб допомогти дитині проявити свою індивідуальність, виробники охоче випускають ручки з різним дизайном – з героями коміксів або улюблених мультфільмів.

2. Олівець


Простий олівець стане в нагоді там, де ручка діє занадто грубо в силу своєї нестіраемості. Робити позначки в підручнику, робити начерки малюнка, малювати каракулі на полях зошита – це все сюди! Графітні олівці бувають різної твердості, від 9Н (дуже жорсткий, дуже світлий) до 8В (дуже м'який, майже чорний). Але такі специфічні варіанти потрібні художникам, а в школу підійде звичайний твердо-м'який олівець. Маркування НВ, як і інші, розташована у верхній частині олівця.
Знову ж – кілька кольорових олівців в комплекті не завадять, а тільки посприяють творчому розвитку школяра.

3. Точилка


Чи дозволить тримати олівці завжди готовими до творчості. Рекомендується купувати такі види, щоб в них був присутній міні-контейнер для сміття – так пенал і парта залишаться акуратними навіть після повноцінного сеансу ретельної заточування всіх олівців, до яких дотягнуться руки дитини.

4. Ластик


У комплекті з олівцем завжди повинен бути ластик, інакше олівець автоматично прирівнюється до ручки, адже стерти написане також не вийде. Так що не забудьте про таку корисну дрібниці, тим більше, що гумки зараз роблять найрізноманітніших кольорів і форм.

5. Коректор


Ну а що ж робити, якщо допустив в зошиті прикру помарку ручкою? Засмутитися і залишити все як є, або ж скористатися коректором. Вони продаються в упаковці з пензликом, у вигляді ручки, або ж у формі клейкої стрічки. Нехай учень сам вибере, що йому буде зручніше.

У шкільний пенал (особливо в «тубус» або «косметичку») може поміститися ще багато всяких дрібниць, так чи інакше потрібних учневі. Лінійка і циркуль додадуть акуратності, маркери допоможуть підкреслити важливе, а ножиці, клей і скотч допоможуть створити шедевр на уроці праці.

І пам'ятайте, що, купуючи заздалегідь, можна добре заощадити. А з нами це ще простіше – зараз якраз проходить акція «Готуйся до школи з MOYO!». Там ви знайдете багато корисних для школяра речей – ноутбук для роботи, смартфон для зв'язку з вами після уроків, електронна книга для зручного читання програмної літератури і багато іншого.

Коментарі
Залиште коментар