Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові фітнес-трекери від FitBit: Charge 2 і Flex 2

Дата публікації: 31.08.2016 16:18
Дата оновлення: 31.08.2016 16:18

На екран Fitbit Charge 2, який, по суті, є вдосконаленою версією Charge HR, виводяться показники фізактівності. Також цей трекер навчився юзати GPS-модуль вашого смартфона для своїх цілей – з його допомогою він відстежує більш детальну і точну статистику тренувань. Режим Relax нагадує про розслаблення і легкої розминки (мінімальні 250 кроків на годину), а функція Cardio Fitness, з огляду на вагу, вік і стать користувача, оцінює його щоденну активність.

З додаткових фіч: стеження за якістю і тривалістю сну і відображення на дисплеї повідомлень (повідомлення, дзвінки, нагадування), що приходять на смартфон. Браслет працює без підзарядки приблизно п'ять днів.

Варто браслет буде від 150 доларів. ДО нього будуть доступні змінні ремінці різних кольорів, є навіть шкіряні.

Fitbit Flex 2 простіше: дисплея йому не дісталося, тільки пара LED-індикаторів, що показують прогрес і повідомляє про дзвінки й повідомлення на смартфоні. Зате і коштує він трохи менше – всього 100 доларів! До тогож його зробили водонепроникним – трекер витримує занурення на глибину до 15 метрів! До того ж, він, як і попередні гаджети цієї лінійки, сам розпізнає вид активності, будь то біг, плавання або заняття в тренажерному залі.

Бонус: розумний браслет періодично нагадуватиме вам, що прийшла пора розім'ятися, якщо ви часто й подовгу сидите на одному місці. Повний акумулятор Flex 2 в автономному режимі протримається також близько п'яти діб.

Особливу увагу творці приділили дизайну кишенькового тренера. Крім значної колірної гами ремінців розроблені і більш розкішні варіанти, наприклад мінімалістичний позолочений кулон.

Коментарі
Залиште коментар