Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 речей, які ви можете робити з TP-Link Neffos C7

Дата публікації: 31.05.2018 15:04
Дата оновлення: 31.05.2018 15:04

Вам потрібен не просто смартфон, а, щоб все міг і при цьому не коштував великих грошей? Так ось же він, Neffos C7 від TP-Link! Смартфон за $ 130 від виробника роутерів, на перший погляд - спірна пропозиція. Але тільки на перший. Всі основні штуки, які люди зазвичай роблять зі смартфонами, вільно можна робити і з цією моделлю.

Які саме? Ми зібрали десять варіантів, які дозволять оцінити цього красеня гідно:

  1. Працювати. Цьому сприяє все: і зручний екран 2,5D з великою діагоналлю і матрицею IPS, і андроїд 7.0 з фірмовою оболонкою, і сканер відбитків пальців, який захистить приватну інформацію від сторонніх;
  2. Грати. На смартфоні запускається більшість поширених ігор на середніх настройках - спасибі восьмиядерних процесорів від медіатек і двом гігам оперативки. Геймерів, до речі, порадує ще й підтримка десяти одночасних дотиків до екрану;
  3. Фоткать і фоткаться! Камери тут - що треба. Основна на 13 Мп і фронтальна на 8 Мп, але вона тут непроста. Модель не дарма позиціонується як смартфон для Селфі. Десятіуровневая функція «Бьютіфай» ненав'язливо підкреслює риси обличчя, кут огляду в вісімдесят шість градусів дозволить всім поміститися на груповому знімку, а завдяки екрану, який тут працює за спалах, про умови освітлення можна не паритися;
  4. Соц мережі! Фейсбук, Інста, твіттер і іже з ними - тут все буде працювати без зависань;
  5. Месенджери. Без проблем можна поставити сюди телеграм, вацапп, навіть, прости господи, вайбер. І завжди бути на зв'язку!
  6. З цим телефоном не вийде занудьгувати навіть в метро! Вбудована пам'ять об'ємом в шістнадцять гигов дозволить накачати в телефон книг, фільмів, навіть серій п'ять твого улюбленого серіальчік, думаю, туди поміститься;
  7. Дивитися відосікі тут легко і онлайн - Neffos C7 підтримує 4G!
  8. Музика! Тут можна слухати і радіо, і власні плейлисти. І в навушниках, і без. З повною і майже розрядженою батареєю. І в хорошій якості! 
  9. Цей телефон допоможе орієнтуватися в просторі;
  10. Все, про що сказано вище, можна робити довго. Це дозволяє батарея ємністю 3600 мАг, яка, за заявою виробника, навіть після п'ятисот зарядок підтримує близько дев'яноста відсотків ємності.

І наостанок - кілька слів про зовнішній вигляд і нюансах управління. Корпус пластиковий, стилізований під метал, але складно назвати недоліком. Спинка відбитків не збирає, а ось екран - ще й як. Нижні кнопки - сенсорні, вони не підсвічуються, але зате їх можна налаштувати під себе: яка з бічних буде «назад», а яка відкриє список активних додатків.

Начебто про все розповіли, що з ним можна робити ... Чи ні? Якщо немає, пишіть в коментарях, як ви б ще використовували Neffos C7 від TP-Link ? І, як завжди, будемо раді вашим лайкам і передплати.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії