Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Xiaomi Mi5X і MIUI 9: чого очікувати від нового смартфона і прошивки?

Дата публікації: 23.08.2017 15:38
Дата оновлення: 23.08.2017 15:38

Бренд Xiaomi цього літа зварив щось зовсім несподіване. Видно, компанія має намір підкорити світ відразу за двома параметрами, Випустивши Mi5X І MIUI 9. Клієнтоорієнтованість і висока ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ – Ось" РОДЗИНКИ"смартфонів Xiaomi. Відрізняючись за багатьма параметрами, кожна нова модель має в арсеналі не одну і не дві" фішки" – в цьому її головна перевага в порівнянні з тими ж iPhone Samsung. Що ж компанія приготувала цього разу? Чим цікавим потішать шанувальників стильних гаджетів?

Коли чекати?


У Китаї 26 липня відбулася презентація смартфона Mi5X на спеціальному заході. Після розповіді про всі фішки нового гаджета з'явилася можливість попереднього замовлення. Поки що купити нову модель можуть тільки жителі Китаю, а кількість бажаючих по всьому світу швидко зростає. Відразу після прем'єри сума попереднього замовлення перевищила 300 000 у е.

Але це не все, чим компанія порадувала шанувальників 26 липня в Пекіні. Цього ж дня Xiaomi видала на суд удосконалену версію прошивки смартфонів. Над операційною системою працювали майже рік і в спекотний день літа 2017 світ побачив MIUI 9. Попередньо в мережі з'являлися постери з робочим столом ОС і огляд деяких функцій. Перша хвиля оновлення пройдеться за моделями 2016-2017 років, а решта отримає нові можливості пізніше.

Читайте також: Як вибрати смартфон: покрокова інструкція

Секрет успіху Mi5X: особливості, характеристики та зовнішній вигляд


Бюджетна версія флагмана Mi5 чимось нагадує iPhone 7, але" начинка" зовсім різна. Дизайн не відрізняється креативом, корпус елегантний та простий, виготовлений з алюмінію. Є сканер відбитків пальців, але знаходиться він на задній панелі, там же, де і видніється подвійна камера. Під екраном знаходяться три стандартні кнопки. Розмір телефону досить великий, керувати однією рукою не дуже зручно. Але на це можна заплющити очі, адже попереду огляд" заліза" смартфона.

Технічні параметри Mi5X:


  • Процесор Snapdragon 625, якого повністю вистачає на потреби середньостатистичного користувача. Об'єм ОЗП 4 Гб, вбудована пам'ять має 32 Гб, які за бажання можна збільшити вдвічі. Цього об'єму з головою вистачить на велику кількість якісних фото та відео.
  • ОС поки не найновіша, тобто стоїть, як і раніше, MIUI 8 з китайською прошивкою. Тут немає російської мови та маркету від Google. Коли гаджет отримає міжнародне визнання та прошивку іншими мовами – ПОКИ що невідомо.
  • Основна камера подвійна і дорівнює 12 Мпікс, а ось фронтальна зроблена для любителів селфі і має 5 Мпікс з алгоритмами чищення обличчя. Ходили чутки, що модель матиме 16 МПІКС Фронталки, на жаль, очікування не справдилися.
  • Є два слоти для сім-карт, один з яких відіграє роль слота для карти пам'яті.
  • Екран з діагоналлю 5,5 дюймів має матрицю LTPS з налаштуванням на холодні кольори. Дисплей яскравий, тому сонячний день не перешкода для користування.
  • Ємності батареї 3080 мАг достатньо на 2 дні автономної роботи.

Гаджет виправдовує вартість і має потрібні для сучасної людини характеристики.

Читайте також: XIAOMI MI5: китайський флагман з чудовою камерою та потужним процесором за прийнятну ціну.

бюджетная модель MI5X

MIUI 9 – нові функції, зовнішній вигляд, особливості


Перед офіційною презентацією користувачі гадали над тим, що що ж особливого буде в новій ОС. З викладеного в мережу постера зі скріншотами робочого столу було видно, що іконки та шрифти стали акуратнішими. Інтерфейс відійшов від фірмового стандарту і став більше схожим на ZUK U. Але це далеко не все, над чим працювали розробники MIUI 9. Операційка стала працювати злагоднішою, з'явилося зручне керування жестами, а також виправили баги минулого.

Оновлені функції від Xiaomi:


  • Розумні пошук та лаунчер додатків перетворюють смартфон на особистого помічника, який ніби читає думки.
  • Многовіконність – екран ділиться на кілька частин і можна одночасно працювати в декількох програмах.
  • “Малюнок у картинці” дає можливість зробити кілька справ одночасно, наприклад, редагувати розклад та дивитися відео. Управляти та регулювати кожне з вікон дуже просто за допомогою натискань, розтягувань.
  • Тепер можна записувати відео не тільки того, що відбувається за межами екрана, але й того, що на ньому.
  • Це оновлення фірмової прошивки поступово приходитиме на всі телефони Xiaomi.

новая фирменная прошивка MIUI 9

Чи варто було чекати цілий рік?


Китайський виробників недорогих флагманів Xiaomi витратив рік, щоб придумати нову прошивку та бюджетну версію смартфона Mi5. Деякі функції були укосом на моделі інших відомих брендів. І лише презентована прошивка має функції ранніх розробок компаній конкурентів. Але незважаючи на це, Xiaomi багато шанувальників. Причина у тому, що гаджети знаходять аудиторію. Смартфони створені для користувачів, котрі цінують технології, але не готові віддавати за них золоті гори. Це поєднання дизайну зі смаком, добротного" заліза" та демократичної вартості.

Більше про новий гаджет дивіться в цьому відео

Коментарі
Залиште коментар
Категорії