Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Western Digital представили дві нові серії твердотільних накопичувачів

Дата публікації: 04.11.2016 16:32
Дата оновлення: 04.11.2016 16:32

SSD-шки WD Green і WD Blue оснащені інтерфейсом SATA і можуть встановлюватися як в ті комп'ютери, якими ви давно користуєтеся, так і в новенькі ПК. Ними можна замінювати жорсткі диски не тільки в настільних моделях, але і в компактних і ноутбуках.

Вся справа в габаритах: обидві серії SSD виконані відразу в двох форм-факторах – стандартному 2.5 "7mm і компактному M.2 2280. Плюс всім власникам буде доступна для безкоштовного скачування фірмова панель моніторингу WD SSD Dashboard з повним набором інструментів , щоб в режимі реального часу моніторити доступну ємність, продуктивність твердотільного накопичувача і інші його параметри.

SSD WD Blue – це про ресурсомісткі програми. Швидкість послідовного читання у цього накопичувача заявлена рівні 545 Мб в секунду, а записи – 525 Мб/с. У той же час ресурс записи у нього становить аж 400 TBW. Так що висока продуктивність гарантована. Варіанти ємності у новинки: 250 або 500 гигов і один терабайт.

Що стосується SSD WD Green, тут головна фішка – знижене споживання електроенергії. Тут ресурс записи всього 80 TBW, так що він підійде системам, на яких виконуються найпоширеніші завдання: пакет MS Office, серфінг по інтернету, перегляд кіно в середній якості і т.д. Послідовне читання – 545 Мб/с, послідовна запис – 525 Мб/с.

Обидва нових SSD сертифіковані на сумісність з персональними комп'ютерами WD FIT Lab. Так що ймовірність розбіжності придбаного твердотільного накопичувача з вашим улюбленим комп'ютером практично дорівнює нулю. І, зрозуміло, WD Blue SSD і WD Green SSD йдуть в комплекті з обмеженою трирічної гарантією.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії