Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Корпорація Microsoft представила комп'ютер-моноблок Microsoft Surface Studio

Дата публікації: 31.10.2016 16:56
Дата оновлення: 15.12.2023 15:03

У сімействі Microsoft Surface з`явився очікуваний моноблок з ім`ям Surface Studio – девайс, орієнтований на людей, так чи інакше пов`язаних з творчістю. Головний конкурент Apple iMac представлений, всупереч очікуванням, лише в одній діагоналі – 28”, проте цей факт не робить його менш цікавим.

Звичайно, вражають параметри дисплея PixelSense: роздільна здатність у нього просто скажений, 4500х3000 пікселів. Щільність їх нехай менше, ніж в iMac (193 проти 217), але не посперечаєшся і з іншим фактом: загальна їх кількість на 63% ПЕРЕВИЩУЄ аналогічну у 4K-Дисплеїв. Передача Кольорів тут також на висоті: У Microsoft назвали свою нову технологію TrueColor. За всю цю красу відповідає дискретна відеокарта NVIDIA GeForce GTX 980M.

Монітор підтримує сенсорне введення, причому до 10 торкань одночасно. Окремо варто зазначити: підставка під моноблок зроблено таким чином, що цілком реально опустити екран паралельно до поверхні столу і зробити з нього таким чином величезний планшет. Далі на ньому можна не тільки щось робити руками, а й малювати стилус Surface Pen. Так, і товщина моноблочного комп`ютера просто космічна: лише 12,5 мм.

Тепер пройдемося основною начинкою. Конфігурація моноблока включає чіп Intel Core i5 або i7, оперативна пам`ять може досягати 8, 16 або 32 гіга, а місткість накопичувача становить від одного до двох терабайт. Також у блоці вбудовані інтерфейси: 4 порти USB 3.0, Mini DisplayPort, Ethernet, слот для картки SD, стандартний роз`єм (mini Jack) для навушників. Зрозуміло, є і бездротові адаптери: Bluetooth 4.0 та Wi-Fi 802.11ac. Роздільна здатність фронталки складає 5 Мп, кажуть, що їй можна знімати відео формату Full HD. Вона з`єднана із системою біометричною ідентифікації Windows Hello.

Важить моноблок солідно – майже 10 кг. У комплекті з ним йде бездротова клавіатура, мишка та перо для малювання. Ціни на Microsoft Surface Studio починаються від $2999 за базовий набір характеристик і сягають $4200 за максималку, правда постачання почнеться тільки з 15 грудня.

Не залишимо без уваги та абсолютно нереальний інтригуючий аксесуар до Microsoft Surface Studio – Surface Dial. Це абсолютно нова форма комунікації між користувачем та Surface Studio. За допомогою цього невеликого циліндра можна здійснювати навігацію за внутрішніми та зовнішніми документами, а також змінювати та налаштовувати будь-які параметри: яскравість картинки, гучність, колір та форму пензлів для малювання тощо.

Робота Surface Dial підтримуватиметься відразу в багатьох додатках, причому якщо при малюванні магічний циліндр замінить вам палітру та викладення пензлів, то в картах керуватиме навігацією та видом карти, а в Groove Music – стане крутим діджейським пультом. За цей чарівний циліндр доведеться окремо доплатити $99.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії