Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Тримай відьму! Гаджети, за які вас спалили б на вогнищі в Середньовіччі

Дата публікації: 28.10.2016 15:54
Дата оновлення: 03.10.2023 12:07

Куди не повернися – довкола одні посібники диявола! Навіть не кажучи про стандартні вже смартфони та комп`ютери, навколо нас знаходиться стільки таких неймовірних речей, про які у темні часи навіть мріяти не могли. Але щоб не надто втомлювати вас, обмежимося п`ятьма гаджетами.

система розумний будинок

Ти ще не переступив поріг свого будинку, а там уже починається чаклунство – то кондиціонер запрацює у призначений час, то світло ввімкнеться. Начебто в будинку завелися духи, які вирішити побешкетувати. І ніяким екзорцизмом не виженеш їх, не перервеш їхнього тамісткого зв`язку!

технологія Intel Real sense

Тут взагалі явно простежується розвиток окультних наук – водить руками в повітрі, креслиш якісь незрозумілі містичні знаки та символи – і змінюєш налаштування на комп`ютері або керуєш програмами. І це не кажучи про те, що сама коробка у тебе теж явно не людського походження, надто розумна!

гіроборд

Відьми на мітлах – минуле століття! Деякі дійшли до того, що їздять на невеликих дошках із колесами – і як! Летять над землею, колеса біля гіроборда крутяться самі собою – ні коня, ні віслюка не запряжено.

вейп-машинка

Навколо з`явилося багато людей, які заливають у дивну машинку особливу воду, причому все настільки таємне, що тільки в спеціальних магазинах можна купити – а потім випускають із рота клуби диму, не інакше як із самого пекла! Ще й називають це пором і стверджую, що це все не шкодить здоров`ю! Ну, ви чули таку брехню?

інтерактивне чорне кошеня

Всім відомо, що чорний кіт – невід`ємний атрибут відьом. більше таке біомеханічне звірятко! І мурчить, і гарчить, і бігає за тобою. А очі, очі як горять! Всі кольори веселки.

Загалом, добре подумавши, не так і хочеться потрапляти в похмуре Середньовіччя, попри всі принади лицарських турнірів та іншу романтику. У нашому технологічному світі набагато затишніше!

Коментарі
Залиште коментар