Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

У мережі MOYO очікуються новітні телевізори Samsung SUHD TV

Дата публікації: 29.07.2015 00:00
Дата оновлення: 29.07.2015 00:00

 3_24_01

Що таке SUHD?
Якщо значення абревіатури UHD (Ultra High Definition Television, телебачення надвисокої чіткості) цілком зрозуміло, то аж до січня поточного року, коли компанія Samsung представила свої нові телевізорина виставці CES 2015 Лас-Вегасі, про SUHD ніхто не чув. Буква S символізує відразу чотири слова: Spectacular, Smart, Stylish і Superb (захоплюючий, розумний, стильний і розкішний,) проте для нас з вами вона стане символом радикально поліпшеної кольоропередачі. Так, за заявою виробника, телевізори SUHD відображають більш 1 млрд. Кольорів і це в 64 рази більше, ніж у кращих телевізорів зразка 2014 року. Також нові телевізори Samsung в 2,5 рази яскравіше, ніж звичайні телевізори, мають в два рази більше точок регулювання кольору і відтворюють більш насичені відтінки чорного. Загалом, вам сподобається.

 414125

ОС Tizen
Нові телевізори Samsung працюють під управлінням Tizen - операційної системи з відкритим вихідним кодом. Таким чином, Tizen - це платформа, яка дозволяє розробникам створювати сумісні ТБ-програми.

 img_feature01_1920


Оновлений призначений для користувача інтерфейс сервісу Samsung Smart Hub став ще більш легким у використанні. Тепер на екрані відображаються всі іконки меню, так що ви зможете швидко знайти потрібний розділ або функцію. Також в меню передбачені рекомендації щодо подальшого пошуку контенту, зроблені з урахуванням користувацьких переваг.
За рахунок використання функції Quick Connect і технології Bluetooth Low Energy (BLE), телевізор Samsung Smart TV автоматично підключається до найближчих мобільних пристроїв Samsung - наприклад, до смартфону або планшету. Файл, збережений в пам'яті мобільного пристрою, передається на телевізор одним натисканням кнопки і навпаки. Також користувачі можуть дивитися улюблені телепрограми, дивлячись на екран смартфона або планшета.

 samsung-suhd-tv-4k-2-1200-80

Контент
Власники телевізорів Samsung Smart TV можуть дивитися UHD-фільми, серіали і ТВ-шоу від Amazon, Comcast, DirecTV, M-GO. Крім того, компанія Samsung запустила сервіс по завантаженню UHD-фільмів через вже існуючий сервіс UHD Video Pack в партнерстві з М-GO - спільним проектом компаній Technicolor і DreamWorks Animation.
Сервіс Samsung Sports Live дозволяє стежити за спортивними змаганнями в прямому ефірі, а також одночасно переглядати статистику команди і її гравців на тому ж екрані.
Ще один фірмовий сервіс Samsung Milk Video відкриває доступ до цікавих відеокліпів з web-сайтів партнерів. На сьогоднішній день партнерами Samsung є вже більше 50 популярних контент-провайдерів, і цей список постійно поповнюється. Щоб допомогти користувачам знаходити контент, інтерфейс телевізорів Samsung оснащений системою розумних індивідуальних рекомендацій.

 samsung-tizen-tv

Модельний ряд
Лінійка телевізорів Samsung SUHD TV складається з трьох серій (JS9500, JS9000 і JS8500), які поставляються в дев'яти різних діагоналях: від 48 до 88 дюймів.

 suhd1

Коментарі
Залиште коментар