Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Розумні ваги YUNMAI Mini Smart Scale - абсолютний must have

Дата публікації: 20.12.2016 12:38
Дата оновлення: 20.12.2016 12:38

Цей маленький девайс здатний не тільки виміряти загальна вага, він показує і кількість жиру, баланс води, масу м'язів і кісток, наявність жиру на внутрішніх органах. Ви дізнаєтеся свій фізичний вік тіла. Нещодавно, я відвідувала тренування, на якій мені сказали всю цю інформацію, вартість одного тренування дорівнює половині вартості цих ваг. Дуже шкода, що я про цих терезах не знала раніше. А тепер найважливіша інформація. На базі ваших показників, розумні ваги здатні скласти для вас програму тренувань і оптимальний раціон живлення.

При кожному подальшому зважуванні, ваги будуть показувати ваш прогрес. У ці розумні ваги вбудований мікрочіповие комп'ютер, просто потрібно ввести ідеальну масу тіла, до якої ви прагнете і готово. Ні, ви не в цей же момент схуднете. Але так, ви будете отримувати регулярні звіти про свої досягнення. Показники можна зберігати в хмарному сервісі. Своїми досягненнями, ви зможете безпосередньо ділитися в таких соц. мережах як Twitter або Facebook, можна відправити доктору або тренеру для консультації.

Розумні ваги YUNMAI Mini Smart Scale – це ваш персональний тренер і абсолютний must have.

Коментарі
Залиште коментар
И
04.07.2017 18:33

Данные весы – идеальный вариант для людей, которые пытаются похудеть. Весы выдают полный комплекс информации, необходимый для контроля за телом. Видя динамику процесса можно корректировать тренировки и быстрей добиться желаемого результата.