Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Мультифункціональний чохол для Iphone 7 з відкривачкою і прикуривателем - чтоооооо?

Дата публікації: 28.11.2016 15:57
Дата оновлення: 28.11.2016 15:57

Мультифункціональний чохол ZVE з вбудованою відкривачкою і, на хвилиночку, прикуривателем, зробить вас центром уваги на будь-якій вечірці. Звичайно, ви могли стикатися з тим, що хтось із ваших знайомих відкривав пляшки об iPhone або зубами і це було ефектно, але навряд чи хтось із них запалює цигарку або розпалив багаття за допомогою свого смартфона. А з цим чохлом ваш iPhone 7 Всіх здивує.

Як заявлено в характеристиках, один повний заряд чохла, а заряджається чохол через звичайний шнур для айфона, розрахований на 540 сигарет. Значить, що можна неабияк заощадити на покупці запальничок, які постійно губляться. Тільки уявіть – романтична вечеря, за допомогою цього чудо-гаджета ви запалили свічки, відкрили пару пляшок пива, сушена риба на закуску ... хоча стоп. У цій ситуації нам більше підійде вино, але тепер нам потрібен чохол зі штопором. А якого пристосування не вистачає вам у вашому чохлі?

Коментарі
Залиште коментар
Е
04.07.2017 18:27

Великолепное решение для любителей пивка. Теперь открывалка всегда под рукой и можно расслабиться. Отдельная благодарность разработчикам за прикуриватель, ведь после бутылочки пива так приятно выкурить сигаретку.

Е
04.07.2017 18:23

Великолепное решение для любителей пивка. Теперь открывалка всегда под рукой. Отдельная благодарность разработчикам за прикуриватель, ведь после бутылочки пива так приятно выкурить сигаретку.

Категорії