Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП бюджетних планшетів: 5 моделей, які заслуговують на увагу

Дата публікації: 22.07.2021 17:24
Дата оновлення: 22.07.2021 17:24

Гарну техніку за вигідною ціною знайти складно, але можна. Ця стаття для тих, хто хоче визначитися з вибором бюджетного і надійного планшета. Особливо тим, хто в карантин шукає техніку для дистанційної роботи або навчання. 

Lenovo Tab M7 

Цей кращий недорогий планшет призначений для роботи та навчання. У нього невеликий екран має роздільну здатність в 1024х600 пікселів. Важить 236,9 г, товщина гаджета —  8,25 мм. Його зручно носити в рюкзаку або сумці. Глянцевий дисплей передає яскраві та насичені кольори. Мінус такого покриття —  сильно виражені зображення і відблиски. 

 Планшет Lenovo Tab M7

Планшет працює до 10 годин на акумуляторі. Lenovo Tab M7 обладнаний процесором MediaTek MT 8765. Обсяг оперативної пам'яті — 2 ГБ. Для необхідного програмного забезпечення вбудовано сховище на 32 ГБ. Система Android 9.0 —  ліцензована. Гаджет добре відгукується на команди та запускає потрібні програми. Роз'єм microSD дає можливість розширити пам'ять до 128 ГБ. 

IPS-дисплей в 7 дюймів хорошої якості зображення і дає можливість працювати з графікою та оцінити фото- і відеоконтент. У планшет вбудовані дві камери, є можливість підключати SIM-карту, і використовувати 4G, користуватися Wi-Fi.

Huawei MediaPad T3 KOB-L09 

Ідеальний варіант для роботи. Підійде для студентів і школярів. Цей гаджет також оцінили любителі електронних книг. 8 дюймовий екран розміром 1280х800. Для дисплея використовується матриця IPS з хорошою яскравістю і передачею кольорів. Планшет підходить для роботи в приміщеннях з недостатнім освітленням. Функція захисту зору робить світло екрану м'якше. 

 
 Планшет Huawei MediaPad T3 KOB-L09
 

Цей планшетний комп'ютер важить 320 г, товщина становить 7,95 мм. Корпус має алюмінієву основу. Вона гладка, але не ковзає і добре фіксується в руці. Центральний процесор Snapdragon 425 складається з чотирьох ядер, ОЗУ —  на 2 ГБ, накопичувач об'ємом 16 ГБ. Версія системи —  Android 7.0. Гаджет може тримати заряд протягом дня. Huawei MediaPad T3 може адаптуватися під кожного члена сім'ї, підлаштовуватися під потрібний обліковий запис. 

На замітку: Смарт ТВ —  що це в телевізорі: 4 переваги та деякі недоліки 

Samsung Galaxy Tab A 8.0 T290 

Планшет чудово підходить для роботи, навчання і читання. Компактний, важить 345 г, корпус металевий. Можна тримати однією рукою. Він не обтяжує в дорозі. 

Екран 1280х800, формату 16:10 зручний для горизонтального і вертикального перегляду відео. На дисплеї розміщені базові функції, які неважко знайти. Екран на 8 дюймів, яскравий. 

У гаджет вбудований YouTube Premium для відео без реклами. У Samsung Galaxy Tab A 8.0 T290 передбачена функція контролю батьків, щоб перевіряти час, проведений дитиною за екраном. Встановлено базові додатки з персонажами з віртуального світу, які не дадуть нудьгувати дітлахам. 

Планшет Samsung Galaxy Tab A 8.0 T290 

У планшета хороші системні переваги. Батарея місткістю в 5100 мАч підтримує роботу пристрою на довгий час. Серед інших характеристик —  2 Гб оперативної пам'яті, 32 ГБ вбудованої пам'яті та нове оновлення ОС Android. Слот для SD-карти дає можливість додати трохи розміру сховища —  до 512 ГБ, тому зручно працювати з документами й тримати під рукою потрібні програми, фото або відео. 

Серед недоліків — немає можливості додати SIM-карту, але є маленькі, приємні бонуси: 

  1. Два динаміки для чіткості звуку. 
  2. Дві вбудовані камери. 
  3. Автофокус. 
  4. Тонкі бічні рамки для більшого огляду. 

Читайте також: Ноутбук для дизайнера: ТОП 5 пристроїв «на стилі» 

Lenovo Tab M10 

У топ кращих недорогих планшетів входить Lenovo Tab M10. Цей пристрій дивує функціоналом і зовнішнім виглядом. Важить 480 г, товщина —  8,45 мм. Девайс, як і інші в топі, також можна запросто брати з собою куди завгодно. 
Екран має роздільну здатність 1200х800 має високу якість зображення, яке доповнює гідний звук. У планшет вбудовані два динаміки з системою Dolby Atmos з ефектом кінотеатру. 


Планшет Lenovo Tab M10

У Lenovo Tab M10 репутація сімейного планшета c Kid`s Pack. Є фільтраційний матеріал спеціально для дітей. Бонусом йде протиударний чохол. 

Переваги: ​​

  • Процесор Snapdragon 429 yf 2,0 ГГц. 
  • 4 ядра. 
  • Оперативна пам'ять 2 ГБ. 
  • Внутрішня пам'ять 32 ГБ.
  • Слот для microSD (до 256 ГБ). 
  • Акумулятор на 4850 мАг (працює до 8 годин). 

Може стати в пригоді: Що подарувати бабусі на День народження: 5 придатних ідей 

Huawei Madepad T8 Kobe2-W092 

Попри те, що цей планшет призначений для навчання і роботи, він ідеальний для читання або перегляду відео через вузькі бічні рамки (4,9 мм). Металевий корпус не обтяжує пристрій. Планшет важить всього 310 г і теж зручний в поїздках, як і інші девайси в топі. Портативний, легко поміщається в одній руці. 

У Huawei Madepad T8 процесор на 8 ядер. Він забезпечує швидку обробку будь-яких завдань. Тактова частота процесора —  1,5-2,0 ГГц. Оперативка —  2 ГБ, а от внутрішня — всього 16 ГБ (не так багато, як в інших бюджетних планшетах цього топа). Але слот для карти пам'яті доступний до 512 ГБ, так що цей недолік нівелюється. Версія Android —  10.0. 

Huawei Madepad T8

Акумулятор в 5100 мАч дозволяє працювати 12 годин без підзарядки. Весь цей час можна серфити в Інтернеті або ж дивитися відео, використовувати девайс для роботи. 

Функція «Комфорт для очей» захищає зір від синьої частини спектра. Доступний батьківський контроль, а також програми для навчання. Розумне попередження спрацьовує, якщо дитя дивиться в екран лежачи. Вона повідомляє, що планшет знаходиться під неправильним кутом нахилу. 

У висновку цього топа недорогих планшетів — плюси та мінуси кожного гаджета, описаного в цьому рейтингу: 

Модель 
Переваги  Недоліки 
Lenovo Tab M7 Чуйний дисплей, якісне зображення, немає FullHD, але недорогий ремонт. Ціна виправдовується якістю  Підходить більше для роботи, бо продуктивність для ігор не висока
Huawei MediaPad T3 KOB-L09  Містка батарея, достатня яскравість екрану, можливість користуватися 3G і дзвонити, великий кут огляду  Недостатньо висока якість камери, відсутність спалаху, мало пам'яті 
Samsung Galaxy Tab A 8.0 T290 Стильний дизайн, тонкі рамки, яскраве зображення, добре справляється з поставленими завданнями  Немає можливості додати SIM-карту, недостатньо висока якість камери 
Планшет Lenovo Tab M10 Легкий, впевнено лежить в руці, має два динаміки, підійде для всієї родини Немає функції голосових дзвінків, камера без спалаху 
Huawei Matepad T8  Гарна матриця, металевий корпус, приємний дизайн, місткий акумулятор  Трохи пам'яті, недостатньо сильний динамік, підходить тільки для читання, роботи або навчання 

У всіх бюджетних планшетів цього ТОПу хороші показники. Їх вартість повністю виправдана. Пристрої будуть корисні для роботи та відпочинку. Приємної покупки! 

Пізнавальна стаття: Кращі смартфони без моноброви — ТОП-5, що не терплять обмеження 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії