Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 телевізорів на 32 дюйма – рейтинг кращих моделей 2018 року

Дата публікації: 22.09.2017 10:32
Дата оновлення: 22.09.2017 10:32

Рейтинг телевізорів з 32 дюймовою діагоналлюДОПОМОЖЕ вибрати недорогий, але якісний девайс, який чудово впишеться в кімнату з невеликою площею – ДО 30 КВ.М. Такі Виробники-Гіганти, як LG, PHILLIPS І Samsung Випустили доступні моделі з упором на потреби покупців. До Слова, в рази простішекупити телевізор в розстрочку в КиєвіОнлайн, скориставшись максимально простою формою замовлення.

Все девайси" ловлять" як аналогові, так і цифрові сигнали, що забезпечує комфортний перегляд. Щоб не помилитися, а вибрати модель, яка дійсно влаштовує, порадує стильним дизайном, якісним зображенням і звуком, читайте про ТОП-10 кращих бюджетних телевізорів в цій статті.

LG 32LH530V


дизайн и качество изображения в LG 32LH530V

Щоб насолодитися реалістичною передачею кольору, відмінним діапазоном яскравості, контрастними відтінками і понад чіткістю зображення – вибирайте LG 32LH530V з LED підсвічуванням і" фуловой" роздільною здатністю 1920 х 1080, яке дає деталізовану картинку.

Triple XD – новинка від компанії LG – потужний графічний чіпсет, який забезпечує вчинені кольору, а завдяки Dynamic Color Enhancer цветовоспроизведение автоматично підлаштовується під динаміку картинки: не доведеться копатися в настройках кольору під кожен фільм.

Важливо: оснащений Clear Voice – функцією, автоматично переважної шуми і відокремлює голоси персонажів від фонових звуків. Це виручає при перегляді неякісної записи, коли музика звучить на повну, а голоси, навпаки, ледь чутно. Завдяки цій функції не доведеться кожного разу прикручувати або додавати гучність.

Плюси

  1. Натуральна кольору, яскравість і контрастність.
  2. Простота налаштування: встановлені параметри дозволяють не заглиблюватися в детальні регулювання квітів, рівнів яскравості і контрасту. Залежно від освітлення вибирайте режим" Спорт" (для звичайного денного світла)," Яскравий" (якщо сильно світить сонце) або" Кіно" (для вечірнього перегляду фільмів і глибокого чорного).
  3. Картинка не спотворюється під будь-яким кутом.

Мінуси

  • Тихий звук.
  • Відсутність Smart TV.

Читайте також: Топ-10 телевізорів LG в 2017 році

SAMSUNG 32J5200


32 дюймовый SAMSUNG 32J5200: цветопередача и углы обзора

"Розумний" SAMSUNG 32J5200 це супер чіткість картинки і доступ до мережі. Wide Color Enhancer Plus – розробка, яка збільшує діапазон передачі кольору, дозволяє і насолодитися яскравістю і жвавістю кольору за рахунок відображення кадрів в Full HD. Завдяки кутах огляду в 176 градусів реалізується можливість комфортного перегляду улюбленого кіно і телепередач: розгортати телевізор або сваритися через зручного місця не доведеться. До того ж апарат оснащується роз'ємом HDMI, який дозволяє дивитися ролики з якісною картинкою і звуком з бюджетного планшета або ноутбука.

Зверніть увагу: Компанія забезпечила телевізор ConnectShare Movie – функцією, що дає можливість відтворити кіно і аудіозаписи з по USB.

Підтримка Smart TVПОРАДУЄ користувачів, які люблять серфить в інтернеті: перегляд інтернет-мемів, фото, фільмів і прослуховування музики в онлайні забезпечені.

Плюси

  1. Глибина чорного і натуральні відтінки.
  2. Ігровий режим: грайте в улюблені гейми і додатки на якісному екран.
  3. Зручний огляд незалежно від кута.
  4. Підтримка Smart TV.

Мінуси

  • Недостатньо басів: потрібне підключення зовнішньої акустичної системи.
  • Повільне перемикання каналів: 2-3 секунди.
  • Повільний відгук смарт-хаба.

Читайте також: Топ-10 телевізорів SASMSUNG: огляд

Philips 32PHT4101


Насыщенные цвета Philips 32PHT4101

Ультратонкий телевізор Philips 32PHT4101 з класичним дизайном і тонкою рамкою, виконаної в чорному кольорі, не тільки відмінно вписується в інтер'єр, але і дає по-справжньому насолодитися високою якістю картинки: переглядайте відеозапису і фото в HD якості з показником 1366х768.

Важливо: Розроблена компанією технологія Picture Performance Index автоматично налаштовує цветовоспроизведение, рівень контрастності і яскравості, частоту оновлення, підлаштовуючись під особливості відеоролика. Це дозволяє отримати справжнє задоволення від перегляду як яскравих, динамічних бойовиків, так і спокійного кіно в стилі" нуар": глибокий чорний, висока деталізація і чіткість забезпечені в будь-якому випадку.

Ще одна особливість цього бюджетника – Digital Crystal Clear. Така технологія в поєднанні з можливістю підключити будь-який носій по USB дозволяє насолодитися якісним зображенням і звуком зі смартфона, планшета або лептопа.

Плюси

  1. Якісна картинка: натуральні кольори і глибина чорного.
  2. Ультратонкий.
  3. Читання всіх форматів медіаплеєром.
  4. Швидка робота цифрових каналів.
  5. Підтримка Smart TV.

Мінуси

  • Погано працюють аналогові канали.
  • Дозвіл.

Може бути цікаво: Як вибрати телевізор: плюси і мінуси основних видів плоскоекранних телевізорів

LG 32LH570U


LG 32LH570U: классический дизайн, насыщенные цвета

Цей" розумний" девайс сподобається любителям динамічних сцен: кадри змінюються з частотою в 450 Гц, що забезпечує плавні переходи навіть в жорстких бойовиках, а HD-якість дозволяє отримати задоволення від деталізації.

"Фішка" LG 32LH570U Wi-Di для бездротового підключення: зображення передається з планшета, смартфона або лептопа на телевізійний дисплей в пару кліків. Щоб подивитися відеоролик, презентацію і погортати фотографії на великому екрані не потрібно плутатися в проводах.

Потрібно відлучитися в іншу кімнату, а переривати перегляд не хочеться? Переглядайте транслюються по телевізору фільми і передачі зі свого планшета смартфона завдяки технології дзеркального екрану.

Плюси

  1. Екран оновлюється з ідеальною для екшенів частотою.
  2. Швидкий Wi-Fi.
  3. Функція дзеркального екрану.
  4. Бездротове підключення.

Мінуси

  • Бліді кольори.
  • Ні браузера: тільки встановлені віджети і додатки, програми в LG Store.
  • Тихий звук.

Цікаво почитати: LG представила нові телевізори OLED, що підтримують 4K HDR

SAMSUNG 32K5500


реалистичная картинка у SAMSUNG 32K5500

У телевізорі SAMSUNG 32K5500 зробив упор на функціональність і природність зображення. Так, за рахунок Ultra Clean View (методики, яка поліпшує якість запису) відео, що транслюється в форматі нижче, ніж Full HD, автоматично наближається до цього показника: точний алгоритм оцінює якість трансльованого сигналу і" підчищає" шуми. До того ж моделі виготовляються за технологією Micro Dimming Pro, завдяки якій ростуть показники контрастності: чистий білий відтінок збалансований з глибоким чорний кольором, що забезпечує чіткість і деталізацію.

Увага! Висока якість відтворення кольору реалізується за рахунок функції Wide Colour Enhancer: девайс відображає натуральні, не спотворює кольору.

Потужний чотирьохядерний графічний" движок" і функція Multi-Link Screen забезпечує високу швидкість інтернету. Це дозволяє працювати над декількома завданнями відразу: девайс не «зависає". Додаток Smart View дозволяє скопіювати фотографії, аудіо- та відеозаписи з ПК, ноутбука смартфона. Зручним девайс робить і вбудований модуль для бездротового підключення: щоб користуватися Smart TV, не доведеться плутатися в проводах.

Плюси

  1. Хороша якість зображення: баланс білого і чорного, натуральні кольори.
  2. Смарт ТВ.
  3. Оновлення завантажуються відразу після виходу.
  4. Якісне звучання: гучність, баланс високих, середніх і низьких частот.
  5. Бездротове підключення до інтернету.

Мінус - в Україні не доступні встановлені ігри

Цікаво почитати: ТОП-10 кращих смарт-телевізорів: рейтинг 2018

SONY KDL32WD752SR2


Насыщенность цветов у SONY KDL32WD752SR2

Виробник створив технологію X Reality PRO ™, яка автоматично аналізує якість картинки. В процесі обробки видаляються шуми, регулюється передача кольору: навіть низькоякісне відео на телевізорі SONY KDL32WD752SR2 можна переглядати з комфортом. Завдяки Wi-Fi-модулем девайс транслює будь-який контент без проводів.

Завдяки режиму" дубляжу" екрану реалізується можливість використання програм, трансляції контенту (аудіо- і відеозаписів, фотографій) зі смартфона на дисплеї телевізора.

Підключайте фотоапарат дивіться знімки на великому екрані. Діліться результатами зйомок з друзями, копіюйте вподобані кадри одним рухом завдяки функції Photo Sharing Plus, яка дозволяє підключати 10 пристроїв відразу.

Плюси

  1. Якісне зображення: автоматичне поліпшення роздільної здатності.
  2. Смарт ТВ.
  3. Підключення до інтернету без проводів.

Мінуси

  • Тихий звук.
  • Повільний відгук в додатках.

Читайте також: 10 кращих телевізорів від SONY: рейтинг 2018 року

LG 32LH510U


Четкое изображение у LG 32LH510U

Головні переваги LG 32LH510U: надчітке зображення, якісна передача кольору. Отримайте задоволення від чудового зображення в Full HD якості завдяки чіпу високої потужності Triple XD, створеному компанією LG. Active Noise Reduction – методика, яка скорочує спотворення і шуми в низькоякісному відео, що дозволяє дивитися кіно і телепередачі з комфортом.

Цікаво: Виробник постарався домогтися об'ємного звучання, оснастивши телевізор функцією Virtual Surround, яка розподіляє звукові хвилі по використовуваному в кінотеатрах алгоритму.

Clear Voice пригнічує тріск і інші шуми в неякісних відеороликах автоматично. Телевізор портом USB, що дозволяє переглядати улюблені фільми з зовнішніх носіїв. До того ж дисплей оснащений вбудованими іграми: якщо нічого подивитися – пограйте.

Плюси

  1. Чітке, деталізоване зображення.
  2. Читає жорсткий диск на 2ТБ без зволікань.
  3. Однаково добре ловить як цифрові, так і аналогові канали.
  4. Є гри.

Мінуси

  • Недостатньо низьких частот: потребує зовнішньої акустиці.
  • Ні виходу в інтернет.
  • Не можна використовувати як монітор: з відстані ближче, ніж 2 метри видно пікселі.

Може бути цікаво: Як самому встановити телевізор з плоскою панеллю: 3 способи заощадити.

SAMSUNG 32J4500


Цветопередача у SAMSUNG 32J4500

SAMSUNG 32J4500 дозволяє насолодитися якісною, деталізованої картинкою і натуральними відтінками. Wide Color Enhancer Plus – розширює діапазон передачі кольору, що робить зображення яскравим, контрастним, додає природності.

До того ж за рахунок Clear Motion Rate 200 – методики, що забезпечує плавність зміни кадрів, частота, з якою оновлюється екран, підлаштовується під тип відео автоматично. Користувач отримує однакове задоволення як від динамічних екшенів, так і від мелодрами: з цим телевізором шлейф за швидко змінюються зображенням залишиться в минулому.

Девайс підтримує Smart TV, що забезпечує перегляд відео з Ютуб, картинок в Інстаграме, прослуховування музики. ДО того ж телевізор коннектітся з інтернетом не тільки по дротах, а й по Wi-Fi: не доведеться плутатися в проводах.

Плюси

  1. Природні кольори, HD-дозвіл.
  2. Збалансований звук.
  3. Smart TV.

Мінус - повільно працює по Wi-Fi.

Може бути цікаво: Історія виникнення телевізорів: 7 фактів

LG 32LH595U


Естественная цветопередача у LG 32LH595U

Дивіться фільми і телепередачі, насолоджуйтеся природність кольорів з LG 32LH595U, оснащеним Triple XD – потужним графічним процесором. Завдяки автоматичної оптимізації кольору дисплей підлаштувати колірну насиченість, контраст і яскравість під трансльований фільм.

Це цікаво: девайс оснащений 8 режимами зображення:" Яскравий"," Ігровий"," Стандартний"," Спорт"," Кіно"," Еко"," Експерт-1" і" експерт-2" . Підбирайте оптимальний варіант, грунтуючись на освітленні в кімнаті, що переглядається відео.

Авторежим пропорцій змінює співвідношення сторін дисплея (збільшить по всьому периметру, по вертикалі або по горизонталі) в Залежно від формату відеоролика. Техніка відрізняється і активної шумоподавляющіе функцією: голоси звучать голосніше фону, незалежно від властивостей записи.

Плюси

  1. Реалістичність в HD-якості.
  2. Медіаплеєр зчитує всі формати відео
  3. Доступно Smart TV

Мінуси

  • Не можна використовувати ЯКмонітор: на відстані ближче 2 метрів видно пікселі .
  • Тихий звук.

Цікаво почитати: Нова лінійка продуктів в Україні від LG ELECTRONICS

SAMSUNG 32K5550


SAMSUNG 32K5550: изображение не искажается под любым углом

Забезпечте собі комфортний перегляд будь-якого відеоконтенту з SAMSUNG 32K5550. Ultra Clean View – за пару секунд проведе аналіз якості сигналу і автоматично знизить рівень шумів: навіть якщо формат картинки нижче Full HD, ця функція максимально наблизить його до показника в 1920х1080 точок на дюйм.

Важливо: порадує власників чистотою білого кольору і глибиною чорного відтінку завдяки Micro Dimming Pro: контрастність і чіткість на висоті.

Природність кольорів, насиченість кадру досягається за рахунок методики Wide Colour Enhancer, яка підсилює колірний діапазон. Переглядати улюблені відеоролики, фотографії та прослуховувати аудіо супроводу через інтернет можливо Зі SMART TV. Переглядайте контент з ПЛАНШЕТА,комп'ютера смартфона з віджетом Smart View.

Плюси

  • Реалістичні, насичені кольори, картинка в Full HD.
  • Smart TV.
  • Збалансований звук.
  • Бездротове підключення.
  • Швидке реагування смарт-хаба.

Мінуси

  • Чи не доступні встановлені ігри
  • Сигнал аналогового типу зчитується повільно

Звичайно, покупка 32 дюймового телевізора-бюджетника передбачає компромісний вибір: кожен пристрій має гідності і недоліки: якість звуку або відсутність виходу в інтернет. Так, тим, кому інтернет не потрібен, але важливі насиченість кадру, підвищена деталізація і збалансований звук, підійде LG 32LH530V. Тим же, для кого" смарт" принциповий, рекомендуємо SAMSUNG 32K5500: швидкий відгук утиліт, чіткість кадру і непогане, як для бюджетника, звуковідтворення.

Дивіться короткий відеоогляд недорогого LG 32LH530V.

Коментарі
Залиште коментар