Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 нових серіалів для перегляду на великому телевізорі: огляд який кращий

Дата публікації: 16.12.2020 08:26
Дата оновлення: 16.12.2020 08:26

У добірці ТОП-10 серіалів знайдете найкращі картини з нетиповим сюжетом. Кожна із них точно залишить свій слід в історії кіношедеврів. Доведена ця істина їх рейтингом, безліччю призів та любов'ю глядачів.

 Телевизоры для просмотра новых сериалов

Доведено саме тими глядачами, які знають, який телевізор найкращий для перегляду серіалів. Вони дивилися кінокартини на великих моделях із широким екраном і з головою поринали в події на екрані (чого й вам бажають).

Нижче представлений ТОП нових серіалів для перегляду на широкому екрані, які точно заволодіють увагою, розумом та серцями не на один вечір.

Цікава стаття: Обираємо телевізор 4К вартістю до 15 тис. грн: рейтинг ТОП-8 моделей

Краще подзвоніть Солу

  • Жанр: кримінальна драма + комедія
  • Сезони: 6 (60 серій)
  • Продюсери: Боб Оденкерк, Ніна Джек, Дайан Мерсер, Робін Світ
  • Коротко: найкращий серіал у стилі кримінальної драми з дуже чорним гумором. Передісторія шоу «Пуститися берега».

Лучше звоните Солу

Прем'єра серіалу набрала майже 7 мільйонів переглядів. Для пілотного епізоду у 2015 році це був рекорд. І тепер раз на рік сценаристи радують нас новими сезонами та продовженням історії. 6 частина, що вийшла 2020 року, стала заключною.

Вінс Гілліган, який створив цей проект, ділиться з глядачами ідеєю зовсім нового правового серіалу. Головний герой – адвокат. Він вирішує кожну проблему так, щоби не відвідувати залу суду. Спостерігати за його викрутасами справді цікаво та незвично.

Сценаристи постаралися і практично в останній момент перед виходом фільму перетворили жанр з комедійного на кримінальну драму. Серії мали тривати по півгодини, але в підсумку йдуть по годині. Спочатку у другому сезоні планувалося зробити 10 серій. Але через залучення глядачів, хронометраж мали розтягнути на 13.

На жаль, цю ідею не дозволив втілити обмежений бюджет. Тому серій все ж таки 10. Перевагою знімального процесу було знімання на дві камери. Вони дозволили монтувати швидше, бюджетніше та якісніше. Адже розробники до останнього турбувалися, що серіал виявиться провальним.

Сюжет переносить нас у 2002 рік. Головний герой Сол Гудман не є взірцем ідеального юриста. Він підлий неохайний брехун. Але вже в першій серії зрозуміло, що провидіння обдарувало його доброю душею та почуттям справедливості. Тим більше, що кращого за нього в юридичній науці не знайти. Він робить все можливе, щоб захистити свого клієнта. Випробування та негаразди, з якими доводиться зіткнутися головному героєві, з одного боку, пов'язані сюжетною лінією, з другого — в усіх серіях різні. Взагалі, серіал є спіном популярного «Пуститися берега». У «Солі» можна зустріти багатьох улюблених героїв.

Корисна стаття: Споживання електроенергії телевізором: 3 секрети економії

Спадкоємці

  • Жанр: сатира
  • Сезони: 2 (20 серій)
  • Сценаристи: Джессі Армстронг, Люсі Преббл
  • Коротко: сатира та комедія у серіалі вміло переплітаються з драмою. Тому увага глядачів буде надовго прикута до екранів.

Фільм розповідає про сім'ю власника телеканалів та газет. Сюжет частково вигаданий, частково списаний із життя Руперта Мердока (медіамагната з Австралії та Америки).

Наследники

У картині йдеться про просту істину: гроші та влада не завжди дарують добробут та щастя. Глава сім'ї має величезний вплив. Але він старіє, тож намагається передати компанію старшому синові. На цей момент з'являється багато конкурентів, які можуть претендувати на фірму. На глядачів чекають хвацько закручені інтриги, зрада, боротьба.

Критики оцінили серіал неоднозначно. Але відгуків було більше позитивних, аніж негативних. Картина здобула низку нагород.

Перший сезон був випущений у 2017 році. Знімається вже третя частина картини, і поки що невідомо, скільки їх буде.

Повчальна стаття: «Сірі» телевізори LG припиняють транслювати SMART TV

Метод Комінськи

Жанр: сітком
Сезони: 3 по 8 серій
Продюсери: Майкл Дуглас, Чак Лоррі
Коротко: серіал, випущений у 2018 році, знімається досі. Подобається глядачам завдяки простоті, душевності та насиченому сюжету.

«Метод Комінські» розроблено та випущено автором «Теорії великого вибуху», одного зі світових бестселерів. Чак Лоррі сам є представником старшої вікової категорії. Тому він вирішив створити картину, яка опише життя його однолітків – людей 60+.

Картина вийшла дуже душевною. Тут тонкий ненав'язливий гумор, зрозумілий кожному. А ветерани Голлівуду роблять історію ще більш яскравою та насиченою. У фільмі знімаються Майкл Дуглас, Алан Аркін та ще безліч відомих особистостей.

Метод Комински

Не дарма серіал отримав нагороди на найвідоміших кінофестивалях. 2019 року Майкл Дуглас і сама картина «взяли» по Золотому глобусу. Також серіал отримав цілком заслужене "Еммі".

Головного героя звуть Сенді Комінськи. Він уже давно переступив віковий поріг 70 років. Але не здається і навіть намагається продовжувати працювати викладачем акторського мистецтва. Раніше Сенді був цілком успішним актором. Живе і працює чоловік у сонячному Лос-Анджелесі. Його незмінною помічницею є дочка Мінді.

Найкращого друга Сенді, та другого героя картини, звати Норман. Йому 80 років. Він зумів відкрити найбільше акторське агентство. За сюжетом Норман майже самотній. Його дружина недавно померла від онкології, а дочка – наркоманка. Із затяжної депресії герой виходить лише у другому сезоні. У першому він більше вигадує собі проблеми, ніж стикається із реальними.

Серіал наповнений душевністю. Головним героям властива самоіронія. Вони саркастично ставляться і до себе, і один до одного. Тому їхнє життя насиченіше, ніж у молодих людей.

На даний момент випущено два сезони сіткому. У кожному по вісім епізодів. Третя частина стане завершальною. Але поки що про її вихід продюсери мовчать. Адже на подвір'ї пандемія, ніхто не продовжуватиме знімання. Також серії не продовжуються через смерть батька Майкла Дугласа, яка залишила величезний відбиток на діяльності актора.

На замітку: Вертикальний телевізор Samsung з екраном The Sero, або Як модель 4К перетворюється на ультрасучасний мольберт

Жартую

Жанр: комедійна драма
Сезони: 2 (20 серій)
Продюсер: Дейв Холстейн
Коротко: американський телесеріал вміло поєднує жанри комедії та драми. Наприкінці другого сезону ставиться певна точка в сюжеті. Якщо приваблює трагікомічний жанр, цей серіал саме для вас. Глядачеві сподобається поєднання дитячої передачі, наївності та реальних сімейних відносин.
 Ви побачите, як особисте життя може зруйнуватися через роботу, відсутність уваги та простої людської розмови.

Сюжет крутиться довкола життя веселого головного героя. Він працює на дитячому телебаченні і є своєрідною зіркою. Джеффа, він же містер Піклз, не тільки радує своїх маленьких глядачів, а й дає поради дорослим. Герой злітає на пік популярності у професійному плані, а от у його сімейному житті – все не так весело.

 Шучу

Образ головного героя притягує. Він дволикий: меланхолійний, проблематичний, але при цьому життєрадісний та веселий. Якщо раніше герой ховався за маскою наївної, злегка ненормальної людини, то після смерті сина не може продовжувати так поводити себе. Цей багатостраждальний персонаж переживає масу емоцій, а Джим Керрі не просто грає, а, здається, проживає весь сюжет сам.

Серіал дозволяє поглянути на похмурий реальний світ із дитячої точки зору. Глядачів приваблює наївність, динамічність та політ режисерської фантазії.

Підприємство «Божий дар»

Жанр: трилер
Сезони: 1 (10 серій)
Автор: Стів Конрад
Коротко: «Підприємство «Божий дар»» є американським серіалом, що складається поки що з одного сезону. Чи буде продовження
невідомо. Перша частина представлена 10 серіями. Стиль нуар, відомі актори та цікавий сюжет — це те, що, ймовірно, зацікавить глядачів.

У картині розповідається про молодого шахрая, який не вважає своє заняття чимось ганебним. Головний герой – щасливий і нахабний. Періодично здається, до нього прихильна сама доля. Але везіння закінчується, коли персонаж стикається з хитрішою людиною. І хоча він лише пастор, весь геніально розроблений план шахрая летить до біса.

Предприятие «Божий дар»

Ось у чому суть. Головний герой дізнається, що священик має величезні багатства (пачки грошей, золото). Інформація надходить від сина пастора і награбоване в результаті доведеться ділити на двох.

Аферист є наркоманом, який раптом вирішив вилікуватися і просить священика про допомогу. Наживка заковтується, але виявляється, що пастор і його дружина не такі вже й прості. Вони самі по суті шахраї, адже наживаються на своїх парафіянах, прикриваючись релігією. Чим усе скінчиться, дивіться самі.

Табу

Жанр: драма
Сезони: 2 (16 серій)
Автор ідеї: Том Харді
Коротко: це драматичний серіал, знятий у Британії Він вийшов у 2017 році, став популярним та культовим. Картина наповнена чорним гумором 19 століття. Інтерес публіки підігрівається професійною грою акторів та сценічними костюмами, що підкреслюють той час.

Сюжет розгортається у Лондоні. Неістинний джентльмен, знехтуваний вищим суспільством, з'являється на похороні свого батька. І тут почалося! Головний герой – відлюдник. Він страждає незрозумілими галюцинаціями, які підказують, хто убив його батька. Разом з тим герой намагається розгадати таємниці відомих сімей та своєї, зокрема.

 Табу

Також у перипетіях сюжету замішана Ост-Індійська торгова компанія. Її представники хочуть отримати землю, що належить головному герою, та підсилають до нього шпигунів.

Картина багато разів була номінована на світові нагороди, але отримала лише 16 призів. Критики розділилися у своїх думках, а от глядачі були у захваті. Друга частина серіалу вже знімається. Тому невдовзі кожен зможе оцінити продовження історії.

Нетиповий

Жанр: комедійна драма
Сезони: 3 (28 серій)
Автор: Робія Рашид
Коротко: назву серіалу можна сприймати як його опис. Він справді нетиповий і відрізняється від усіх існуючих на даний момент аналогів. Продуманий сюжет і чудово підібраний акторський склад привертають до себе увагу.

Жанр комедійної драми дозволяє включити в картину безліч кумедних моментів, що переплітаються з епізодами про життєві труднощі. Головний герой-підліток – аутист. У нього нелегке, але кумедне життя. І на даному етапі герой вирішив знайти собі другу половинку.

 Нетипичный

Серіал створено у жанрі чорної комедії. Але «чорнота» такою не сприймається, адже актори чудово все обіграють. У сюжет можна закохатися з перших моментів.

Корона

Жанр: байопік
Режисер: Пітер Морган
Сезони: 6 (за іншими даними – 5, в середньому, по 10 серій)
Коротко: серіал вийшов на екрани у 2016 році. Достеменно невідомо, скільки буде сезонів (поки знято 4). Картина епічна, захоплююча та цікава.

Прем'єра серіалу «Корона» відбулася у 2016 році. На знімання 10 серій було витрачено 156 мільйонів доларів. Між другим і третім сезоном перерва цілих 3 роки.

Корона

Глядачам особливо сподобався рекаст. Йдеться про заміну головної героїні, яка грає молоду Єлизавету Другу, на старшу актрису. Інші персонажі також «постаріли». Складається враження, що серіал не стоїть на місці, а показує події, що розгортаються протягом десятиліть. Заміна головних персонажів планується кожні два сезони.

З назви серіалу зрозуміло, що сюжет відбувається у Великій Британії та описує життя Єлизавети Другої. Починається картина смертю Короля Георга та занепадом Британської Імперії. Двадцятип'ятирічна дочка монарха повинна взяти на себе керування великою державою і зробити її процвітаючою.

Картина показує як професійне, так і особисте життя королеви. Розкриваються секрети Букінгемського палацу, його інтриги та таємниці. У серіалі згадані Кеннеді, Черчілль. Закінчать сезони, найімовірніше, початком 2000-х років.

Особливо цікавим є те, що реальна королева сама схвалила картину. За словами вінценосної особи, деякі події показані дуже драматично. Але загалом серіал сподобався всьому королівському палацу.

Цікавий факт: завдяки серіалу, сторінка королеви Єлизавети посіла третє місце за популярністю у Вікіпедії в 2017. Вона поступилася позицією тільки переглядам профілю Дональда Трампа (американського президента) та хронології «Смерті 2017». У 2016 році її сторінка була лише на 13 позиції.

Схвалення королеви, а також хвалебні відгуки критиків — не єдине визнання серіалу. Він переміг у 51 номінаціях на світові нагороди зі 105 заявлених.

Дивовижна місіс Мейзел

Жанр: комедія, мелодрама
Сезони: 4
Автор: Емі Шерман-Палладіно та Деніел Палладіно.
Коротко: серіал випустили на екрани у 2017 році. У 2019 році анонсували третій сезон, і вже знімають четвертий. Сюжет — смішний, дотепний та дуже продуманий.

Головна героїня – Мідж Мейзел. Вона весела дівчина, яку переслідують складні ситуації. Живе у 50-х роках минулого століття в Америці та набагато випереджає свій час.

Удивительная миссис Мейзел

Народилася героїня в єврейській сім'ї. Вона одружена, виховує двох дітей, не працює. Але чоловік вирішив її кинути через «кризу середнього віку». Його улюблене заняття – стендап. У цьому шляху він реалізуватися не може через відсутність таланту. Зате, коли на сцені випадково виявляється головна героїня, всі розуміють: їй необхідно розвиватися саме в стенд-апі. Адже навіть перший виступ, що стався зовсім випадково, подобається глядачам і торкається актуальних тем.

Читайте: Як налаштувати Смарт-ТВ самостійно: 2 способи

Спіймати Кайдаша

Жанр: драма
Сезони: 1 (12 серій)
Продюсер: Єгор Малихін.
Коротко: оригінальна назва серіалу — «Спіймати Кайдаша». Картина складається із 12 серій. Перший сезон вийшов у цьому (2020) році і скільки триватиме весь серіал, поки що невідомо.

Знято картину за повістю Івана Нечуй-Левицького на сучасний лад. Після показу перших серій сценаристи зрозуміли, що фільм побив усі рекорди популярності. Тому вони випустили на екрани кадри зі знімань, які не увійшли до основної картини.

Режисер дуже задоволена ситуацією, що склалася. Вона каже, що сама обожнювала у школі повість «Кайдашева сім'я», бо асоціювала її зі своєю родиною та життям.

Поймать Кайдаша

Картина просякнута критикою, іронією та аналізом життєвих цінностей. Тут немає поганих чи добрих героїв. Подивившись серіал, глядач співчуватиме кожному і кожного по-своєму підтримуватиме.

Найкращі телевізори для перегляду серіалів

Для того, щоб сюжет сприймався яскравіше, рекомендуємо дивитися кінокартини на плазмі діагоналлю від 40 дюймів У таблиці огляд п'яти моделей, щоб визначити, який 4К телевізор вибрати для перегляду серіалів:

Назва
SAMSUNG 65TU7100 Kivi 65U700GU HISENSE 65A7500F LG 65UM7050PLA TCL 65EP660
Аудіосистема (звук), Вт 20 24 20 20 16
Діагональ екрану в дюймах 65'' 65'' 65'' 65'' 65''
Роздільна здатність екрану 4K UHD 3840x2160 4K UHD 3840x2160 4K UHD 3840x2160 4K UHD 3840x2160 4K UHD 3840x2160

П'ять переваг телевізорів із великою діагоналлю.

1. Можливість встановлення у великих кімнатах
Можете розмітити телик на підставці чи стіні. Бачити, що показують на екрані, будете з будь-якого кута приміщення.

2. Видно все до дрібниць
На великому екрані можете розглянути кожен момент.

3. Ефект присутності
Дозволить поринути у фільм із головою. А підключаючи ігрову консоль, отримаєте справжню віртуальну реальність.

4. Солідність
Виглядає така техніка справді респектабельно.

5. Технічна оснащеність
Виробники намагаються зробити свої винаходи прогресивнішими. Вам не доведеться додатково купувати та встановлювати ТВ-тюнер. Також зможете швидко підключити гаджет до Мережі та переглядати улюблені кінокартини.

Звичайно, техніка (телевізор чи монітор) з великим екраном обійдеться набагато дорожче, ніж «маленькі» аналоги. Але ви в рази виграєте, адже за витрачену суму зможете придбати якісний і довговічний девайс. Обирайте найкращі телевізори для перегляду серіалів та насолоджуйтесь улюбленими картинами.

До слова: Як перевірити LCD телевізор при покупці – 10 порад від експертів MOYO

Коментарі
Залиште коментар