Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Вертикальний телевізор Samsung з екраном The Sero, Або як модель 4К перетворюється на ультрасучасний мольберт

Дата публікації: 09.10.2020 15:52
Дата оновлення: 29.11.2023 15:12

У Samsung The Sero незвичайний функціонал. Це телевізор із вертикальним екраном, який схожий на супермольберт, що демонструє відео у 4К-форматі.

 вертикальный екран Samsung The Sero

Дивитися з незвички контент "на попа" буде справжнім задоволенням. Гарантовано. Але не забігатимемо на перед, подробиці — у статті.

Інтер`єрні лінійки від Самсунга

Компанія відносить аксесуар до інтер`єрної лінійки – тієї, де демонструються телевізори з декором.

 интерьерные линейки Самсунг

У ній вже є відомі моделі:

  1. The Frame з діагоналлю. 43, 49, 55 та 65 дюймів. У режимі очікування пристрій може запустити зображення будь-якого формату. Цей телевізор може замінити суперінноваційну картинну галерею.
  2. The Wall здатний перекрити стіну. Мінімальне співвідношення 219 дюймів, що займає 5,5 метрів на стіні. У максимальному розмірі 292″ або 7,5 метрів.
  3. The Serif підлаштовується під вигляд стіни, зливаючись з фоном. Також на екран можна вивести погоду, фотографії чи просто гарні картинки. Він продається в 43, 49 та 55 дюймах.

Цікава стаття: Як працює Т2 телебачення: 5 особливостей цифрового ефіру

Лінійка The Sero

Саме для тих, хто любить чатуватися в соцмережах або споглядати вертикальний контент. Лінійка The Sero виводить це захоплення на новий рівень: натиснув кнопку на пульті, екран перевернеться стійкою або горизонтально. При цьому вертикальний телевізор Самсунг легко читає контент в Інтернеті та через додатки. А значить, серію Sero можна використовувати навіть як планшет або величезну "читалку".

 телевизоры Samsung The Sero

Вперше про цей пристрій у травні 2019 року – тоді його запустили в Південної Корея за ціною $1600. Міжнародні моделі з`явилися вже 2020 року. Станом на початок жовтня 2020 року ціна знизилася — можна купити за 40 000 тисяч гривень ($1 400). У період знижок його вартість є значно нижчою.

Конструктивні особливості вертикального телевізора

Головна фішка SERO – можливість повороту екрана на 90°. Наймасивніша підставка є точкою опори для конструкції. Її неможливо відокремити від дисплея, тому розташовувати цей пристрій доведеться тільки на підлозі або на «потужній» стійці, яка витримає систему вагою 26 кг.

особенности Samsung The Sero

Екран розташовується за півтора метра від підлоги, так що пристрій не потребує тумби. Буде видно все!

У підставці знаходиться багатоканальна акустика, що складається з 4 колонок та 1 саба (4.1). Загальна потужність – 60 Вт. Звук найпотужніший, з опрацьованими півтонами, тож потреба в саундбарі відпадає сама собою.

Цікава стаття: Які бувають телевізори: 3 види матриць, які на слуху

Характеристики

Станом на кінець 2020-го The Sero присутній в одній версії — з екраном на 43 дюйми або 108 см. Дисплей - QLED із зображенням у 4К. Монітор не сенсорний, але керувати ним можна прямо з телефона. Так що подивитися запальні Tik-Tok-відео тут буде дуже зручно.

 характеристіки Samsung The Sero

Використовуючи планшети та смартфони Samsung, можна активувати бездротову передачу контенту та поворот дисплея. "Перевернути" режим відображення можна двома способами:

  • через телефон або планшет Samsung. На допомогу Samsung Smart View;
  • за допомогою пульта дистанційного керування для власників мобілок інших фірм.

Контент з телефону телевізор може приймати також «по повітрю» через AirPlay, MiraCast та інші програми з передачі візуалу. Інші параметри телевізора з вертикальним зображенням зібрані у таблиці:

Характеристика
Значення
Наявність смарт-тв, платформа Так,TIZEN
Додаткові технології Active Voice Amplifier, Digital Clean View, Dolby Digital Plus, Motion Rate, Multiroom Link, Supreme UHD Dimming, Upscaling
Наявність вигнутого екрана та підтримка 3D Ні
ТБ-тюнер Аналоговий та цифрові DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Wi-Fi Є
Bluetooth
HDMI-порти, кількість 4
USB-роз`єми, кількість 2
Габарити без підставки (ШxВxГ), мм 564,7x1228,1x83,4
Габарити з підставкою (ШxВxГ), мм 564,7x1200x327
Голосове керування Присутня

Ця модель від Samsung точно не залишить байдужим аматорів модернізму. А тих, хто часто пропадає в соцмережах, і за вуха не відірвеш від нього!

Корисна стаття: Як дізнатися модель телевізора Samsung, LG, SONY, PHILIPS: 5 підказок

 
Коментарі
Залиште коментар