Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих бюджетних холодильників

Дата публікації: 20.02.2018 15:40
Дата оновлення: 20.02.2018 15:40

«Порадьте хорошийхолодильник, який можна недорого купити в Києві» – це прохання часто трапляється консультантам магазинів, зустрічається на форумах і у відгуках до товарів. Ця стаття порадить аж 10 таких. У рейтинг увійшли саміКласні холодильники бюджетного сегмента, які якісно охолоджують і привабливо виглядають. Наведені нижче варіанти – лише рекомендації, однак, вони допоможуть придбати ефективну модель і заощадити кошти.

классные недорогие холодильники

Ardesto DF-90X

Бюджетна модель відмінно підійде для установки на кухні з невеликою квадратурою. Однокамерний «малюк» стане в нагоді, як барний або офісний варіант. Судячи з відгуків, він добре підходить для дачі. Виробник зробив модель тихої – вона шумить максимум на 42 дБ. Робота холодильника не завадить розмови або читання книги.

Ardesto DF-90X

Чим гарнийDF-90X:

  • Місткий. При досить компактних розмірах загальний об'єм холодильника становить 93 літри, 10 літрів займає морозильник, а інший простір відведено під хладокамеру.
  • Ощадлива. Економія електричної енергії – ще одна здатність компактного агрегату. У рік він витратить приблизно 110 кіловат.
  • Підлаштовується під обстановку.Двері можна переважити на інший бік. Так що переставляти меблі, думаючи, куди вмістити техніку, не доведеться.

Мінус – немає функції швидкого заморожування.

Haier HTTF-406W

Хороший варіант, який радять купити для малогабаритної квартири, літньої кухні або дачі. Як персональний холодильник в кімнату або на балкон, він теж підійде.

Haier HTTF-406W

Чому потрапив до рейтингу:

  • Не тільки бюджетний, але і компактний, в порівнянні з іншими моделями. При це досить місткий, як для своїх розмірів. Так, при габаритах 84x48x43 см пристрій володіє 71-літрової холодильної та 9-літрової морозильної камерами.
  • Ергономічна і простий у догляді:HTTF-406Wоснащений двома полками з ударостійкого скла. Вони міцні, витримують пристойну навантаження (можна забити холодильник до відмови) і легко миються.
  • Економія не тільки простору, але і електрики: техніка відноситься докласу А +, а тому витрачає небагато.

Недолік- немає лоточка для яєць.

Дивіться також:ТОП-10 кращих холодильників ATLANT

Сandy CHTOS 502W

Ще одна крихітка в рейтингу. Техніка, випущена підпопулярним брендом Сandy,Порадує тихою роботою – параметри рівня шуму ледь досягають 40 дБ. А значить спокій власника вона не порушить. Корисний об'єм – 97 л, 13 з яких відведено морозильній камері. Ці характеристики дозволяють вмістити все необхідне для прийому гостей або зробити дводенний запас продуктів на одного.
брати – рекомендації:

  • для офісу;
  • для лоджії;
  • для дачі;
  • для малогабаритної квартири.

Сandy CHTOS 502W

Плюси:

  1. Зручно сортувати продукти дозволяють 2 міцні скляні полки в холодильній камері і 3 пластикові в дверцятах.
  2. Техніка споживає всього 164 кВт електроенергії на рік.
  3. КупитиCHTOS 502Wможна ледачим: камери агрегату не потребують разморозке завдяки технології No Frost.

Zanussi ZRT18100WA

Цейдвокамернийваріант більш місткий (132 – хладокамера, 41 – морозилка), ніж попередні моделі з рейтингу. При Цьому він теж вміє економити електрику (Відноситься До класу А +).

Zanussi ZRT18100WA

Привабливі характеристики недорого апарату:

  1. Зручно сортувати продукти: є три полки з стійкого до ударів скла + 3 полки в дверцятах + яєчний лоток і ящики для овочів.
  2. Тихий – колиZRT18100WAПрацює, його гучність не перевищує 40 дБ.
  3. Можна переважити дверцята, виходячи з планування приміщення і розставленої в ньому меблів.

Читайте також:Рейтинг кращих холодильників Gorenje – 10 моделей для вибору

Electrolux ERT1601AOW3

Однокамерна модель, незважаючи на компактність – 85x55x61,2 – демонструє цілком пристойну місткість: корисний об'єм дорівнює 153 літрам.

Привабливі параметри:

1. Техніку можна недорого купити в Києві і взагалі в Україні. Але на цьому економія не закінчується: модель витрачає всього 0,326 кВт на добу.

Electrolux ERT1601AOW3

2. Усередині холодильної камери є три міцні полки. Дві з них можна переставити, змінивши висоту для більш комфортного розміщення посуду і продуктів. У дверцятахERT1601AOW3Є ще 3 полки для зручної сортування вмісту холодильника. Передбачено лоток для яєць і «овочеві» ящики.
шуму не перевищує 38 дБ, що досить тихо і зовсім не втомлює, тому модель можна порадити взяти для робочого кабінету.

Головний мінус- пристрій не заморожує.

Zanussi ZRT27100WA

У цей холодильник можна вмістити практично все, що завгодно: 50 літрів припадає на морозильну камеру, а 215 – на холодильний відсік. Споживає техніка трохи – 261 кВт електроенергії на рік. Чи не створює дискомфорту при роботі, так як рівень шуму не перевищує 40 дБ. Ці характеристики разом з недорогою ціною роблять модель вигідним придбанням.

Інші плюси:

  • Зручна сортування вмісту: уZRT27100WAє 4 знімні полки з ударостійкого скла і ще 4 в дверцятах + ящики для зберігання овочів і фруктів.

Zanussi ZRT27100WA

  • Хладокамера розморожується сама (крапельним чином).
  • Функції суперохолоджування і суперзаморожування додають комфорту.

В тему:10 кращих холодильників без морозильної камери – рейтинг популярних моделей

Electrolux EJ2301AOW2

228-літрова двухкамерная модель працює тихо. Згідно відгуками, її купують заради економії: крім того, що сам холодильник відноситься до бюджетних пристроїв, він ще й витрачає всього 0,621 кВт на добу. При такій місткості це зовсім небагато.

Electrolux EJ2301AOW2

Гарні риси моделі
Пристойне оснащення дозволяє розсортувати вміст так, як зручно власниковіEJ2301AOW2
  • 4 широкі полиці зі стійкого до ударів скла;
  • 4 дверні полки;
  • 2 ящика для фруктів і овочів;
  • лоток для яєць.
- 18 градусів в морозилці продукти заморожуються досить швидко.
можна переважити дверцята на інший бік не доведеться переставляти меблі, щоб холодильник зручно відкривався.

Сandy CMDDS5142W09

204-літровий двухкамернік – вже другий в рейтингу варіант, випущений виробником Канді.

Чому варто купити:

  • Модель, як і багато в списку, є справжньою тихонею і тієї ще жаднюгою: електрики багато не витратить.
  • Крім місткості і економії в плані енерговитрат,CMDDS5142W09порадує і економним LED-освітленням. У порівнянні з більшістю недорогих моделей, які продають в Києві, це незвично: вони частіше оснащені лампами розжарювання.

Сandy CMDDS5142W09

  • Містка хладокамера, оснащена 3 полками (висоту двох з них можна регулювати) дозволяє розсортувати продукти так, як зручно. Дверні полички, яєчний лоток і ящики теж є.

Недоліки:

  1. не розморожувати автоматично;
  2. немає функції швидкої заморозки.

Пригадується:Кращі холодильники INDESIT: 5 популярних моделей

Beko RCNA 320K 21W

Модель, в порівнянні з іншими в рейтингу, вражає своєю місткістю: корисний об'єм її дорівнює 301 літру. При цьому компресор працює тихо, а електрики вона витрачає небагато. Уже ці параметри здатні стати рекомендацією до купівлі. Але є у холодильника і інші достоїнства.

Beko RCNA 320K 21W

Основні особливості недорогогоRCNA 320K 21W:

  1. Дві системи охолодження – те, що треба для зберігання. Ідеальний рівень вологості в холодильному відсіку і «суха» морозильна камера дозволяють зберігати продукти свіжими довше.
  2. Працює за системою No Frost:Про необхідність розморожувати холодильник можна забути.
  3. Зона збереження свіжості також передбачена.

Ardesto DDF-273X

У плані місткості агрегат майже не відстає від попереднього в рейтингу – 273 літри доводиться на загальний об'єм.

Ardesto DDF-273X

Плюси
Мінуси
Виробник оснастив техніку 3 полками із загартованого скла, ящиками для овочів і фруктів, а також лотком для яєць. Це оптимальний мінімум, який потрібен, щоб правильно розташувати продукти. Доводиться розморожувати вручну.
Працює компресор холодильника досить тихо – на 42 децибелах максимум Ні функції швидкого заморожування.
«Світу»DDF-273Xвитрачає теж небагато: в рік – 248 кВт.


який увійшов в рейтинг 10 кращих бюджетних моделей, можна купити недорого в Києві або іншому місті України, але не тільки цим гарні моделі. Всі вони ефективно працюють, не шумлять і економлять електроенергію. Тим, хто шукає простий варіант в офіс, на балкон або на дачу, можна порадити придивитися до компактних приладів. Вони відрізняються малою місткістю, але зате і місця займуть зовсім трохи.

Ще хороша підбірка:10 кращих холодильників Electrolux

Для тих же, хто шукає повноцінний агрегат, здатний вмістити продукти хоча б на тиждень, рекомендації прямо протилежні. І ще декілька порад: якщо не хочеться витрачати час на розморожування, варто придбати Frost-Free модель. А якщо ще й треба свіжі овочі і фрукти морозити, тоді без ZRT27100WA з відповідною функцією не обійтися.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії