Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Tecno Camon 12: огляд з пристрастю 6-ти характеристик

Дата публікації: 02.04.2021 15:48
Дата оновлення: 02.04.2021 15:48

Виробником Tehno випущена модель смартфона з поліпшеними здібностями фото- і відеозйомки. Розробник приділив увагу дизайнерському стилю – девайс доступний в декількох кольорах, причому відтінки плавно переходять в переливи на контрасті до основної забарвленням. При наявних характеристиках, дизайну і функціональності, гаджет увійшов в категорію бюджетних. З огляду Tecno Camon 12 дізнаємося про його плюси і мінуси.

Характеристики Tecno Camon 12: таблиця

Установки
Опис
Процесор Восьмиядерна чіп з тактовою частотою 2 ГГц
Камера Текно Камон 12 Потрійна камера (16 Мп + 8 Мп + 2 Мп) для ідеальної зйомки
Дисплей Екран на базі матриці IPS з чудовою передачею кольору і яскравістю
Батарея Ємність 4000 мАг з оптимізованим енергоспоживанням
Оперативна пам'ять 4 Гб, забезпечує швидкодію системи
Внутрішня пам'ять 64 Гб для зберігання фото- і відеоматеріалів

Судячи з цифр, Tecno випустила збалансоване пристрій, який по кишені більшості споживачів.

В тему: Найпотужніші смартфони +2021: топ 5

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Корпус Техно Камон 12 в трьох кольорах. Виробник додав в класичний градієнт незвичайні колірні поєднання: чорного з темно-синім, синього з фіолетовим і синього з золотистим. На тильній стороні гладке глянсове покриття, яке виглядає ефектно, але мазке.

Дизайн смартфона Техно Камон 12

На фронтальній стороні розташовані дисплей і камера в Каплевидний вирізі вгорі по центру. Фронтальна камера оснащена спалахом, яка посилена за рахунок двох світлодіодів. Це дозволяє отримувати знімки яскравіше і чіткіше. При цьому спалах розміщена з обох сторін об'єктива, що забезпечує рівномірне освітлення при зйомці автопортретів.

Смартфон продається в барвистій коробці, усередині – адаптер, шнур для зарядки і навушники. Також в комплект входить чохол поліпшеної якості, ніж у попередніх моделей. Силікон щільний і стійкий до подряпин. Роз'єми закриваються заглушками, які надійно захищають від пилу і сміття.

Також в коробку з гаджетом виробники поклали хороше захисне скло, а не плівку, як в інших моделях Tecno. Це похвально, користувачеві витрачатися на захисний аксесуар не доведеться.

Батарея і зарядка

Пристрій забезпечений містким акумулятором на 4000 мАг. Цього потенціалу вистачає до двох днів активного використання гаджета. Такі можливості дозволять залишатися на зв'язку, навіть при постійній активності Bluetooth і Wi-Fi.

У гаджеті передбачений режим розумного енергозбереження. Така опція обмежує споживання енергії, скорочуючи витрати на використовувані програми. Також для оптимізації енергоспоживання можна включити обмеження для запуску фонових додатків.

Користувач може на свій розсуд встановити формат відображення рівня заряду. Це може бути візуальне відображення заряду або із зазначенням процентних значень. Задати ці налаштування можна в параметрах пристрою. Установка параметрів енергозбереження дозволяє продовжити термін служби батареї.

Камери

В Tecno Camon 12 огляд камер є ключовою особливістю. Пристрій оснащений трьома вдосконаленими фотомодуля: 16 Мп, 8 Мп і 2 Мп. Також є система автофокусування відповідно до технологічним рішенням DualPixel. Це прискорює фокусування в два рази в порівнянні з традиційними моделями.

 Камера смартфона Текно Камон 12

Камера оснащена технологією штучного розуму, яка вміє визначати сцени і встановлювати для них оптимальні налаштування, що дозволяє домогтися кращих результатів фотозйомки.

З реального огляду Текно Камон 12 стає відомим, що камера оснащена ширококутним об'єктивом. Він здатний захоплювати сцени до 120 градусів. У цій моделі розширені можливості нічної фотозйомки. Кадри, отримані в темний час доби, залишається яскравими і насиченими.

Читайте: Фоторедактори для Андроїд – ТОП-5 програм, щоб робити класні фото

Продуктивність

Techno Mobile має власні центри розробки, за рахунок чого вдається випускати моделі з максимально оптимізацією між ПО і залізом. Смартфон працює на базі ОС Андроїд 9, яка прихована під оболонкою HiOS 5.5. Швидке реагування програм забезпечується оперативною пам'яттю на 4 Гб. телефону це високий показник. Користувач зможе використовувати гаджет для дзвінків, фото-, відеозйомки, а також запуску ігрових додатків.

Смартфон сумісний з картою пам'яті типу microSD місткістю до 256 Гб. У Tecno Camon 12 характеристики вказують на те, що гаджет може об'єднувати карти з внутрішнім сховищем. Ця здатність є далеко не у всіх мобільних пристроїв з цінового сегмента до 5000 грн.

Операційна система має доступний і корисний інтерфейс. Наприклад, в пристрої передбачений ігровий режим, в якому здійснюється оптимізація частоти зміни кадрів, зменшення нагрівання і контроль заряду акумулятора. Щоб не відволікатися від гри, спливаючі повідомлення можна відключити.

Також в оболонці передбачена опція керування жестами. Користувач може зробити скріншот, доторкнувшись пальцями до екрану.

Дисплей

У характеристиках Текно Камон 12 зазначено, що екран пристрою створено на базі матриці IPS. Він забезпечує максимальний кут огляду і високу чіткість зображення. При діагоналі дисплея 6,52 дюйма і співвідношенні бічних сторін 20: 9, такий смартфон можна використовувати як особистий кінотеатр. Дивитися фільми або ролики на такому екрані – одне задоволення. Глядач може спостерігати:

  • яскраву і насичену картинку,
  • реалістичне зображення,
  • точний колірний баланс.

 Дисплей смартфона Tecno Camon 12

Ще однією особливістю екрану є невеликий розмір вирізу для селф-камери. Якщо власнику смартфона це не сподобається, в налаштуваннях можна відключити цю опцію. Для цього в параметрах телефону потрібно вибрати опцію «приховати область вирізу».

Цікава стаття: прискорити роботу смартфона: 5 підказок

Зовнішній вигляд стандартних екранів і меню

Tecno Сamon 12 (огляд) включає зовнішній вигляд екранних меню. Смартфон оснащений інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Для розблокування можна використовувати сканер відбитків пальцяАБО особи. Сканер Функціонує чітко – В розблокуванні бере участь до 108 точок. Компанія Techno Mobile поліпшила алгоритм, підвищивши рівень його безпеку.

При скануванні зовнішності користувача приймається в облік близько 240 точок особи. Система здатна розпізнати власника гаджета навіть якщо він в окулярах і в капелюсі. За допомогою програми головного меню можна впорядкувати в алфавітному порядку. Це полегшує пошук необхідного софта.

  1. Часто використовувані додаток можна перенести на робочий стіл пристрою. Завдяки цьому необхідний софт буде кожну секунду знаходиться під рукою.
  2. Також користувач за замовчуванням може вибрати зручний мову інтерфейсу.
  3. В налаштуваннях гаджета можна задати розблокування телефону при торканні. Для цього необхідно двічі доторкнутися до екрана.

Корисна інформація: Як захистити телефон: 7 функцій і ПО для захисту смартфона

Ціна на Tecno Camon 12

При наявних характеристиках смартфон коштує досить дешево. Ціна 3499 грн повністю виправдана функціональними можливостями. Трьох модульна камера з автоматичною автофокусуванням дозволяє робити якісні і чіткі знімки.

Потенціалу батареї вистачає на те, щоб щодня користуватися доступним функціоналом. В протягом дня можна підключатися до вай-фай або використовувати мобільний інтернет-підключення, здійснювати дзвінки, користуватися мессенджерами, запускати ігрові програми – і все це при потенціалі акумулятора 4000 мАг.

Виходячи з відгуків і характеристик смартфона, це стоїть модель з великим екраном. Пристрій зручно лягає в руку, не вислизає. Працює швидко, не зависає, потенціалу внутрішньої пам'яті вистачає для зберігання необхідних файлів. Щоб робити ще більше фотографій, можна доповнити гаджет картою пам'яті на 128 Гб.

І наостанок. Незвичайною функцією для смартфона з даного цінового сегмента є наявність системи сканування. Тому, купивши такий, отримуєте функціональний пристрій з економією для бюджету.

На замітку: Caterpillar CAT S52: огляд і 12 особливостей

Коментарі
Залиште коментар
Категорії