Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Смартфон Sony Xperia Z3: непотоплюваний флагман

Дата публікації: 30.01.2015 00:00
Дата оновлення: 30.01.2015 00:00

Ця модель стала одним з трьох «китів», які входять до складу серії Xperia Z3 - про один з її представників, планшеті Sony Xperia Z3Compact ми недавно писали (http://www.moyo.ua/news/planshet-sony-xperia- z3-tablet-compact-investiruem-v-sebja.html). Щоб не розтікатися мислію по древу, скажу що основні характеристики та дизайн всіх трьох моделей практично не відрізняються - в кінцевому підсумку вам потрібно лише вибрати найбільш зручну діагональ екрану.

 2_08

Як і у випадку з усіма іншими моделями Xperia Z3, виробник закликає нас «зануритися в світ нових вражень» і ми вважаємо, що справа того варта. По-перше, апарат дійсно можна полоскати під струменем води з крана або пірнати з ним в басейн (1,5 метра глибини, не більше ніж на 30 хвилин, вода повинна бути прісної), а по-друге, цей пристрій може фотографувати під водою . Особливо відзначимо, що для цих цілей передбачена спеціальна апаратна клавіша, оскільки вам навряд чи буде зручно возитися з сенсорними клавішами під час занурення.

 3_06

У цій моделі використовується 20,7-мегапіксельний сенсор, який розширить ваше уявлення про можливості камери смартфона - нехай навіть і флагманського. Вона підтримує функцію стабілізації зображення (тремтіння рук і підстрибування автомобіля на вибоїнах НЕ будуть проблемою), HDR, серійну зйомку, світлочутливість до рівня ISO 12800 та функцію стеження за об'єктом, на якому ви фокусуєтеся. Основна камера знімає відео в форматі 4К, в той час як фронтальна 2,2-мегапіксельна камера здатна виконати цю операцію в форматі Full HD /

 1_13

Смартфон оснащений 5,2-дюймовим екраном Triluminos з роздільною здатністю Full HD, у нього чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon з тактовою частотою 2,5 ГГц, 3 Гб оперативної пам'яті і 16 ГБ флеш-пам'яті з можливістю розширення. Також рекомендуємо звернути увагу на алюмінієву окантовку корпусу, мінімальну товщину (всього 7,3 мм) і солідний акумулятор на 3100 мАг, який протримається без підзарядки близько 10 годин при відтворенні відео і близько 130 годин - при відтворенні музики.

Ще однією фішкою пристрою стала сумісність з ігровою консоллю PS4 . Для цього вам потрібно буде підключити смартфон до PS4 за допомогою модуля Wi-Fi, а потім під'єднати до смартфону контролер DUALSHOCK 4.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії