Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Смартфон Samsung Galaxy E5 Duos: запам'ятайте це ім'я

Дата публікації: 26.02.2015 00:00
Дата оновлення: 26.02.2015 00:00

Технічні характеристики цієї моделі не викличуть бурхливих захоплень у ваших друзів, так що якщо ви шукаєте що-небудь на Зразок Tesla MODEL S зі світу смартфонів, рекомендуємо вивчити огляди флагманських Моделей Samsung. Однак якщо ви шукаєте порівняно доступний смартфон з актуальними характеристиками, саме час згадати ПРОGalaxy E5 Duos.

Перш за все, вам слід знати, що мова йде про нову модель, так що через півроку ніхто не скаже, що ви з'являєтеся на людях з колекційним мотлохом. У смартфона витончений тонкий корпус (його товщина складає всього 7,3 мм) і відмінний 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів, виконаний на основі фірмової технології Super AMOLED. Саме екран стане тією фішкою, яка покликана підкорити ваше серце і відкрити ваш гаманець. Його глибокий чорний колір і приголомшлива передача кольору буквально «відключає» навколишній світ, змушуючи вас сфокусуватися виключно на завантажених додатках, web-сайтах та соціальних мережах – як ніби вам знову вісім і ви дивитеся в кінотеатрі «Нескінченну історію».

Інші характеристики телефону виглядають продуманими і збалансованими. Чотирьохядерний процесор Snapdragon 410 Quad Core з такою частотою 1,2 ГГц забезпечить високий рівень швидкодії, об'єм оперативної пам'яті становить 1,5 ГБ, а для зберігання призначених для користувача даних відведено 16 ГБ з можливістю розширення за допомогою карти microSD з максимальним об'ємом 64 ГБ. У смартфона дві камери – 8-мегапіксельна основна і 5-мегапіксельна фронтальна. Особливо хороша остання, яка забезпечить вам Селфі найкращої якості. Залишається додати, що апарат працює під керуванням операційної системи Android 4.4 KitKat.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії