Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sennheiser Momentum On-Ear: музика в тренді

Дата публікації: 23.06.2015 00:00
Дата оновлення: 23.06.2015 00:00

Перше, на що хочеться звернути увагу – автентичний, злагоджений і витончений дизайн. Час для цих навушників ніби зупинився десь в 70-х роках минулого століття. Вони легкі, міцні і максимально ергономічні. До всього іншого, за розробку зовнішності пристрою відповідала ціла дизайнерська команда, тому використовуються тільки якісні матеріали і пастельні кольори. Сказати, що Momentum модні – не сказати нічого. Вони втілюють концепцію міського стилю – зручність, класичний дизайн і сучасні технології. При цьому використання шкіряних вставок і плюшевих амбушур надає їм преміальні нотки, які виділять користувача в натовпі.

 overview_on_ear_02

Відзначимо наявність знімного кабелю – таке рішення дозволить не боятися, що провід порветься, а штекер вийде з ладу. Адже потрібно буде всього лише замінити кабель, а не купувати нові навушники. У комплекті є два дроти, один класичний, другий – з вбудованим пультом дистанційного керування та мікрофоном для використання з мобільного технікою Apple. Він виконаний з металу, тому виглядає сучасно і міцно. До всього іншого, конструкція навушників складна, так що вони не займуть багато місця в сумці або рюкзаку.

 overview_on_ear_04 

Навушники Momentum On-Ear забезпечують більш детальний звук, в якому чутно кожну нотку. Вся справа в спеціальному перетворювачі з опором 18 Ом, розробленими безпосередньо компанією Sennheiser. Таким чином вдалося досягти свого неповторного звучання з потужними басами і найчистішим саундом. Адже навушники були розроблені щоб їх носили і слухали в режимі нон-стоп.

 overview_wired_06

Незалежно від композиції і жанру, модель забезпечить відмінний баланс середніх і високих частот, потужний бас без спотворень, витягаючи навіть найважчі треки з якістю Hi-Res. Так що якщо ви фанат глибокого, дзвінкого і костедробільного баса, то ці навушники саме для вас!

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії