Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy Tab S3 - стильний і потужний планшет з S Pen

Дата публікації: 14.03.2017 17:10
Дата оновлення: 14.03.2017 17:10

Якби мені треба було б описати цей планшет одним словом це слово було б" дизайн". Зі скляною задньою панеллю і металевими рамками Samsung Galaxy Tab S3 став VIP-гостем на виставці MWC 2017! Потужний стереозвук з барвистою картинкою на новенькому Android 7. Здається, у Ipad pro з'явився дуже серйозний конкурент.

Дизайн

Оцінка гаджета спочатку починається з його зовнішнього вигляду. Планшет виглядає іміджево і дорого, особливо з закругленими металевими рамками і захисним склом з обох сторін.

Але ось тільки це скло – справжній магніт для ваших відбитків і злегка ковзає в руках я б рекомендував вам використовувати його в чохлі. Захист для планшета і зручність у використанні забезпечено!

На правій частині планшета знаходиться гойдалка гучності, кнопка блокування екрану і лоток для SIM-карти з microSD. Нижня частина відведена під гніздо USB Type-С, два динаміки і елегантно заховані антени. Зліва кріпиться клавіатура. На верхній частині планшета розташовані 2 динаміки і антени.

Дисплей

Тільки з Самсунгом в руках і технологією Super AMOLED можна відчути все багатство кольорів і реалістичність картинки. Відео з ютуба в 4к дійсно затягує настільки, що не хочеться відволікатися. А широкі кути огляду дозволяють із зручністю дивитися фільми всією компанією.

З великою діагоналлю в 9.7 і співвідношенням сторін 4х3 буде зручно читати пошту, браузіть і моніторити торгові майданчики.

Навіть при прямому попаданні сонця на екран, ви можете не відволікатися від роботи адже екран став яскравішим. Також додана підтримка HDR-відео, яка поки що доступна тільки в додатку Amazon Prime Video.

ПО і продуктивність

Samsung Galaxy Tab S3 вже з коробки йде з оновленим Android Nougat і самсунговскіе оболонкою Grace UX. Чудовим доповненням служить знайомий нам Flipboard, якби не він, то я б і зовсім не читав би новини.

Чого ж не вистачало в попередніх версіях? Звичайно ж, Підтримки S Pen! А тут він вже є в комплекті і відразу готовий до роботи! Любителі творчості особливо порадіють – можна намалювати картину і запостити. Або створити свій гараж бенд в SoundCamp.

Не маючи окремого гнізда в планшеті, S PEN спокійно кріпиться до самого планшету з допомогою магніту. На стилусе є кнопка для виклику меню, яке легко налаштовується під ваші потреби.

Комфорт і природність почерку вам забезпечена завдяки перу в 0.7 мм і підтримки 4096 ступенів натискання. Найкрутіше – йому не потрібна зарядка.

4 динаміки від AKG видають по-справжньому чистий і потужний стереозвук. Завдяки грамотному розміщення динаміків – по одному на кожному (!) Кутку – виходить цікавий ефект – як би ви не повернули девайс, у вас завжди є якісне стерео.

Вбудоване сховище даних на 32 ГБ – Цього цілком вистачає для звичайного користувача. Якщо вам цього мало – то з підтримкою MicroSD до 256 ГБ вам відкриваються безмежні можливості. Також можемо скористатися Samsung Cloud, де для вас вже виділено 15 ГБ хмарного сховища.

Для захисту ваших даних в механічної кнопці" додому" встановлено сканер відбитку пальців. У разі, якщо ви забули планшет, але дуже потрібно отримати з нього дані – використовуємо Samsung Flow. Тільки врахуйте, що працює це тільки в зв'язці з Самсунг – ось така замкнута екосистема!

За продуктивність відповідає Qualcomm Snapdragon 820, що стояв раніше в флагманських смартфонах від Самсунг. З 4 ГБ оперативної пам'яті на борту фризів помічено не було. Такий конфиг порадує людей, які люблять навантажувати свої гаджети, поки ті не почнуть плавитися.

Встановлений в планшеті модуль LTE підтримує 4g мережі для блискавичної завантаження сторінок. Так що коли в Україні дійде ця технологія – ви будете до неї готові.

Камери

Основна 13 мегапіксельна камера з автофокусом і світлосилою становить f/1.9 видає по-справжньому якісні фото. І це в планшеті! Для темного часу доби присутній лід спалах. Любіть писати відео? Тоді камера 4К з 30 fps створена для вас!

Фронтальна ж камера йде з 5 мегапіксельною матрицею і світлосилою f/2.2.

Неспроста корпус погладшав і став 6 мм, адже тут встановлений по справжньому великий акумулятор. За словами виробника вистачає на 12 годин відтворення відео. Мені ж вдалося розтягнути на 3 дні – з переглядом серіалу ввечері, браузингом в 3Джі і півгодиною ігр.Так що зі збільшеним часом автономної роботи і швидкою зарядкою Type-c, ви більше не будете прикуті до розетки.

Підсумки

Samsung Tab s3 має не тільки лаконічний дизайн, а й підтримку S-Pen з якою вам буде зручно і швидко робити нотатки. З огляду на його автономністю особливо в зв'язці версії з LTE – він буде незамінним помічником у ваших відрядженнях.

Ну а в сімейному подорожі за місто насичена квітами картинка з технологією Super AMOLED і підтримкою HDR розважать ваших дітей мультиками. Така багатогранність і мультизадачність робить його одним з кращих серед Android планшетів.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії