Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг Топ-10 найкращих виробників телевізорів у 2023 році

Дата публікації: 18.09.2017 16:07
Дата оновлення: 05.01.2023 10:54

Реалістичне зображення, звук зі стерео ефектами, швидке завантаження контенту та мінімальна товщина – ось параметри відповідного сучасного телевізора. Знаючи це, бренди в гонитві за популярністю та визнанням, покращують показники та характеристики техніки. Репутація виробника, внутрішня політика компанії, підхід до виготовлення продукції – вагомі фактори та відповіді на питання, який фірми телевізор обрати. Як не прогадати та купити телевізор у Києві, який буде надійною та сучасною технікою, дізнайтесь з рейтингу топ-10 виробників телевізорів.

SAMSUNG


Ще більше яскравості та реалістичності – ось що ПРОПОНУЮТЬтелевізори Samsung. Нові технології з квантовими точками QLED із справді чорним і білим кольорами підкорили світ. Південнокорейський бренд створив техніку, яка передає колір на 100%, без спотворень та перешкод у передачі аудіо- та відеосигналу. Цей популярний виробник щорічно випускає покращені моделі для вибагливого користувача. При цьому асортимент минулих років залишається на рівні та має попит.

Чому вибирають ТВ-техніку Samsung


  1. Природна передача кольорів. Технологія квантових точок робить картинку живою та повноцінною. Фарби стають контрастними, на екрані чітко помітні переходи тонів, тіні.
  2. Дисплей 10-біт і кольоропередача в 64 рази краще, ніж у телевізорах інших компаній.
  3. Бренд створив перший у світі вигнутий телевізор покращення кутів огляду зображення.
  4. Телевізори відрізняють фонові, основні, віддалені предмети та створюють об'ємну картинку з ефектом живої присутності.
  5. Розумні ТБ, які підключаються до інтернету та швидко працюють з контентом, не вимагають повного завантаження файлу для початку перегляду.
  6. Наявність моделей різної цінової політики та функціоналу – кожен знайде пристрій під індивідуальні потреби.

Техніка Samsung вже давно виборола місце на ринку: товар відповідає науковому прогресу та стандартам якості.

современный телевизоры samsung

Читайте також: Як вибрати телевізор: переваги і недоліки різних типів РК-телевізорів

LG


Якщо стоїть питання, який марки краще купити телевізор, то не можна забути про цього корейського ВИРОБНИКА.Телевізори LG тим, що не використовують чужих технологій і всіма перевагами зобов'язані особистим розробкам. Результат зображення нічим не поступається попередньому бренду, але за основу беруться інші технічні характеристики. Такий підхід до роботи робить виробника заслужено популярним.

4 причини купити телевізор LG:

  • Triple XD Engine – унікальний процесор, який управляє якістю зображення (яскравістю, чіткістю, контрастністю), а також пригнічує зайві шуми та прибирає перешкоди.
  • Технологія додаткового субпікселя робить кольору точним, яскравим і приємним для очей. Після обробки картинка стає якіснішою та реалістичнішою.
  • Деталізована картинка. Спеціальна система Direct підсвічування виділяє важливі моменти та не забуває про фонові елементи. Тіні, бризки та інші раніше непомітні деталі відкриваються по-новому, як у телевізорі LG 43LH570V.
  • Особлива операційна система, чия відмінність від інших у максимальному спрощенні керування. Щоб розібратися в smart-технології, достатньо 5 хвилин інтуїтивного користування. Працює ОС швидко та злагоджено, для отримання доступу до відео-, аудіо-контенту та програм не потрібно багато трафіку.

Домашні кіновечори на великому екрані приносять більше задоволення та приємних вражень. ТБ LG створені для тих, хто хоче розглянути кожну деталь.

телевизор от лидера производителей LG

Sony


Телевізори Sony на пострадянському просторі найпершими і досі у всіх на слуху. Тому шанувальники техніки бренду навіть не задаються питанням про те, якою фірмою обрати телевізор – відразу купують продукцію цього бренду. Причина популярності – тривалий час на ринку, за який техніка довела свою якість. У Sony є фірмові технології роботи із зображенням, перетворенням на кращу якість. У чому ще полягає секрет успіху бренду?

Переваги:

  • Надійність технічного та апаратного забезпечення. Виробнику не потрібно переконувати купити продукцію – користувачі вірять у якість техніки та охоче купують. Новинки стають головними героями оглядів та статей, а бренду не доводиться особливо рекламувати телевізори.
  • Дисплей TRILUMINOS – розробка, яка значно розширює колірний діапазон під час передачі зображення. Це означає, що картинка стає реалістичною та відображає найменші зміни тонів та відтінків.
  • LED-підсвічування – зведення картинки на інший рівень. Така має добротну модель SONY 43XE8096.
  • Придушення шумів, аналіз контенту збільшення яскравості, контрастності і чіткості.
  • Використання ОС Android. Це дуже просто і зручно, адже з цією системою знайомий кожен. Весь контент оперативно знаходиться та синхронізується з іншими пристроями, наприклад, смартфонами планшетами.

Виробник Sony створює техніку, на якій приємно дивитися фільми, серіали, шукати розважальний контент і підключати інші пристрої.

преимущества телевизоров Sony

Читайте також: CES-2017: Sony представила нові моделі з підтримкою.

PHILIPS


Не такі популярні, але не менш якісні та сучасні телевізори PHILIPS також заслуговують на увагу. Модельний ряд відрізняється поєднанням ціни та якості через відсутність потреби у переплаті за бренд. Асортименти складають бюджетні версії та дорогі телевізори з технологіями, що випереджають успішних колег-виробників.

Особливості:

  • Деталізоване та яскраве зображення за лояльну вартість. Бренд не завищує ціни на техніку, тому пристрої вважаються доступними.
  • Процесор, який відновлює та покращує подачу сигналу, прибирає перешкоди. Це означає, що навіть аналогове телебачення буде показано в HD-якості.
  • Взаємодія інновацій виробника забезпечують реалістичність картинці без повторів чужих технологій.
  • Підсвічування Amblight покращує яскравість і контрастність зображення. Ця функція гарантує природність картинки краще за інших і застосовується тільки в моделях цього бренду.
  • Передача кольорів з великим спектром фарб робить контент приємним для зору.

Телевізори PHILIPS – надійний бюджетний варіант техніки для різних цілей. Модельний ряд складають прості телевізори з маленьким екраном та smart-пристрої зі збільшеною діагоналлю. Бренд пропонує кожному знайти телевізор для себе із комфортною ціновою політикою.

телевизоры PHILIPS

Читайте також: Надійний девайс за доступною ціною

SHARP


Дивіться розважальний контент у зручному форматі з телевізорами SHARP. Японський виробник відрізняється від інших брендів особистими доробками, що реалізуються за лояльною ціною. Компанія пропонує характеристики для малобюджетних та середніх за вартістю моделей. Хоча це не популярний виробник, але продукція варте того, щоб звернути на неї увагу.

Плюси ТВ:

  • Надійність техніки. Бренд випускає телевізори з 1953 року і за цей час встиг заявити про високу якість технічного та апаратного забезпечення.
  • Технологія поліпшення передачі зображення та звуку Ace Pro – це чітка деталізована картинка без розмитості та шумів
  • Кінематографічний звук. ТБ передають чисте звучання без перешкод, виділяючи віддалені нотки.
  • Синхронізація ПК та смартфонів з телевізором для передачі файлів.
  • Вдосконалення картинки шляхом масштабування та аналізу. В результаті виходить якісне та реалістичне зображення
  • Бренд перший у світі вигадав РК пристрою, а тому в телевізорах використовують високошвидкісні панелі з функцією Active Motion.
  • Прошивка з ОС Aquos Net+ робить пошук контенту зручним та швидким. Користувач отримує доступ до відео- та аудіофайлів, а також додатків та веб-серфінгу на великому екрані.

При малому бюджеті та високих вимогах ТВ-техніка японської компанії стане відповідним варіантом.

японский телевизор SHARP

Дізнайтесь також: Як вибрати LCD телевізор: корисні поради

ERGO


Цікаві та надійні телевізори ERGO – на них можна дивитися вічно. Компанія спеціалізується на створенні простих, але багатофункціональних пристроїв із різною ціновою політикою. Економні телевізори відповідають європейським стандартам якості. Бренд та його штаб-квартира знаходяться в одній країні, а виробничі потужності в іншій. На питання, хто ж виробник телевізорів ERGO, правильною відповіддю буде Великобританія, хоч і збирають техніку в Китаї та Туреччині.

Переваги:

  • Низька цінова політика. Компанія робить акцент лише на важливих елементах, створює допустимий та бажаний мінімум за демократичною ціною. Якість деталей при цьому не страждає, телевізори працюють роки безперервно.
  • Проста експлуатація. Пристрій позбавлений складних функцій, а тому знайомство та звикання до нього займає мало часу.
  • Яскравість і контрастність зображення без засвічування. ТБ справляються з переглядами динамічних картин за рахунок високої частоти. Це означає, що глядач розгляне деталі час передачі сигналу.
  • Чистий звук – щоб слухати музику і дивитися фільми Без підключених колонок вбудованих динаміків вистачає.
  • Універсальний дизайн. Ергономічні телевізори вписуються в інтер'єр, не привертаючи увагу до себе. Так, недорогий телевізор ERGO LE21CT2000AK не порушить цілісність складного та витонченого інтер'єру.

практичные телевизоры ERGO

Телевізори в англійських традиціях для сучасного користувача – не переплачуйте за непотрібні функції!

Читайте також: Як правильно вибрати телевізор для дому?

KIVI


Сучасні функції за лояльними цінами – короткий опис телевізорів KIVI, в яких втілені цікаві функції інших брендів. Модельний ряд складається із телевізорів стандартних розмірів (32-65 дюймів). Серед асортименту – представники бюджетних та дорогих пристроїв, адже бренд орієнтується на цільову аудиторію.

Параметри:

  • Яскраві та контрастні картинки у роздільній здатності HD і вище. Виробник робить задоволення від перегляду кінострічок доступним, оснащуючи прості моделі, наприклад Kivi 32HX10S, новими технологіями створення дисплеїв для передачі зображення. Великий спектр кольорів для деталізованого та насиченого фарбами зображення.
  • Гучний і чистий звук із вбудованих динаміків.
  • Надійний і тонкий корпус у двох варіаціях (графіт та золото), який добре виглядає у будь-яких інтер'єрних рішеннях.
  • Не остання, але продуктивна ОС Android 4.4. Швидко та легко знайде потрібний контент та синхронізує з планшетом та телефоном.
  • Для керування smart-технологіями використовується спеціальна вказівка з курсором.
  • У телевізорів цікаве та зручне оформлення інтерфейсу, на ознайомлення з яким піде пара хвилин.

Телевізори цього бренду не пропонують інновацій, зате роблять напрацювання успішних виробників доступними для середньостатистичних користувачів.

телевизоры KIVI

Читайте також: Чим відрізняються LED від РК?

Panasonic


Старожил у світі електроніки представляє телевізори Panasonic, які відрізняються новим підходом до створення РК-панелей. Техніка відрізняється надійністю та довговічністю, виробник гарантує, що моделі повністю розраховані на +50 000 годин роботи. Реалістична картинка та якісний звук – далеко не всі особливості, чому обирають цей бренд.

Особливості:

  • Плавність зображення динамічних картин без втрати якості, дозволу та ефекту тремтіння.
  • Фарбові, яскраві та контрастні картинки для будь-якого формату контенту.
  • Широкий, майже об'ємний звук для відтворення атмосфери, що відбувається на екрані. Це можливо через спеціальну обробку звукового сигналу, очищення його від спотворень.
  • На телевізорі можна переглядати фото та відео завдяки вбудованому медіаплеєру. Також можна дивитися файли із зовнішніх жорстких дисків через порт USB.
  • ДО телевізорів можна підключати інші пристрої, наприклад, телефон, ноутбук, фотокамеру так далі.
  • Дорогі моделі оснащені" розумними" технологіями, які дають користувачеві миттєвий доступ до файлів з інших пристроїв. Також їх можна використовувати для перегляду зображень із відеокамер у службах охорони.

Компанія створила і випустила перший у світі кольоровий ЕПТ телевізор, чим свого часу прославилася. Далі пішла робота із сучасними технологіями, і в 2004 році була випущена перша плазмова панель. З того часу виробнича міць перейшла межу 300 000 моделей, що набагато більше, ніж в інших брендів. Це означає, що тисячі людей довіряють виробнику, і не просто.

обзор преимуществ производителя телевизоров Panasonic

Цікаво почитати: Нові технології Panasonic Viera 2015 року: висока якість, яскрава картинка

Elenberg


Телевізори Elenberg – продукція, яка ще не користується особливою популярністю на українському ринку . Щоб правильно вибрати, який бренд взяти техніку, потрібно ознайомитися з цим виробником. Він також заслуговує на увагу, адже за невисоку вартість пропонує великі розміри діагоналі. Що цікавого приготував російський виробник техніки?

Плюси:

  • Висока якість картинки, зображення яскраве і контрастне, не засвічується. Сигнал передається без спотворень та перешкод.
  • Низьке споживання електроенергії під час роботи. Це означає, що постійний перегляд контенту у високій якості не буде тягарем для бюджету. Якщо Порівнювати моделі з однаковою величиною дисплея від різних виробників, то ця техніка більш економна у використанні.
  • Існують порти USB для підключення інших пристроїв, їх синхронізації та перегляду файлів.
  • Передавайте сигнал з ПК на великий екран за допомогою HDMI. Це зручно і прибирає зайві дроти, адже ця функція однаково добре передає аудіо та відеосигнал.
  • Елегантний дизайн панелей. Такий телевізор добре виглядає на стіні або на підставці у будь-яких приміщеннях.

Незважаючи на ці плюси, виробник не дотягує до минулих брендів ні вартістю, ні функціональністю. За суму моделі цього виробника можна підібрати щось сучасне з асортименту інших компаній. Ця техніка не зовсім підходить для українського користувача.

российские телевизоры Elenberg

Читайте також: Чим відрізняється плазмовий телевізор від LED

Romsat


Українські телевізори Romsat створені з урахуванням потреб користувача у високій якості зображення за низькою ціною. У цьому кожна модель відповідає сучасним технологіям передачі сигналу. Бренд не претендує на преміум-сегмент, але для малого та середнього бюджету це чудовий варіант. Користувачі отримують гарне співвідношення ціни, якості та надійності.

Переваги:

  1. В асортименті є моделі різних розмірів, як стандартних, і зовсім маленьких (24 дюйми, наприклад Romsat 24HSMTT16052T2).
  2. При невисокій вартості моделей все одно є підсвічування для яскравості та контрастності картинки.
  3. Частота оновлення екрана на достатньому рівні, навіть вище, ніж у популярних брендів за однакової вартості техніки. Цей параметр означає, що динамічний контент також добре деталізований.
  4. Кожен телевізор має роздільну здатність HD і вище, що залежить від цінової політики окремого екземпляра.
  5. Є функція запису програм з екрана.
  6. Навіть у самого малобюджетного телевізора є вбудований тюнер для доступу до більшої кількості контенту.
  7. Невелика вага телевізора дозволяє спокійно вішати на стіну. Корпус гармонійно виглядає в інтер'єрі кімнати.
  8. Технологія Dolby забезпечує відмінний гучний звук без шумів.
  9. USB-порти для підключення пристроїв та обміну файлами – зручна та багатофункціональна експлуатація техніки.

Український бренд ще не посів лідируюче місце на ринку, але його Характеристики варті уваги вибору телевізора з обмеженим бюджетом.

украинские телевизоры Romsat

Який телевізор вибрати?


Для користувачів з великими фінансовими можливостями найкращим вибором стануть флагман – Samsung, LG та Sony. Ці телевізори дають набагато більше ніж просто перегляд файлів, вони створюють відчуття походу в кінотеатр. Глядачі, яким важливіше вартість телевізора, ніж його сучасна" начинка", знайдуть варіанти серед менш відомих брендів, наприклад, SHARP.

Коментарі
Залиште коментар
А
21.10.2020 10:59

Первыми появились именно sharp, приходили по бартеру на угольные предприятия. Кто не знает, тогда, видеодвойку (лелевизор плюс видак) меняли на хату 100м^2 в центре города, это относилось и к волге газ...1988-1992гг. Еще раньше в магазинах березка появились панасоники и холодильники националь...

K
03.05.2018 02:12

Здравствуйте,скажите KIVI где выпускают?