Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Влуч у двадцятку!

Дата публікації: 06.12.2010 10:30
Дата оновлення: 06.12.2010 10:30

 

  Відтепер, відвідавши ТРЦ «Караван» і заглянувши в новий магазин MOYO, можна відкрити для себе цілий світ різноманітних нововведень в світі цифрової техніки.

Не за горами новорічні свята і кожен, бажаючи проявити турботу і увагу до близьких людей, стикався із завданням «кому що подарувати?». У пошуках цифрового вирішення цього завдання вам із задоволенням допоможуть досвідчені консультанти нового магазину MOYO. Маючи в своєму арсеналі безліч корисної цифрової техніки, магазин MOYO надає можливість потрапити «в яблучко» в питанні вибору подарунка.

Для тих, хто стежить за останніми подіями в світі цифрової техніки, буде цікаво дізнатися, що асортимент нового магазину MOYO включає в себе новинки комп'ютерної техніки, телефонії, фото, відео та телевізійної техніки, портативних пристроїв, аксесуарів і витратних матеріалів на будь-який смак. Але що найголовніше, це можливість особисто протестувати вподобаний пристрій, і таким чином розвіяти всі сумніви у виборі покупки.

Традиційно новорічні ціни і акції порадують всіх відвідувачів. А для постійних клієнтів магазину передбачені знижки і програма лояльності, що зробить відвідування магазину ще більш приємним.

Крім усього іншого, в магазині є можливість моментального поповнення рахунку мобільного телефону, і все це без будь-якої комісії!

Приходьте до нас за позитивним настроєм за адресою: м.Харків, вул. Героїв праці, 7, ТРЦ «Караван», магазин цифрових рішень MOYO.

Коментарі
Залиште коментар