Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Планшет Lenovo Yoga Tablet 2 10 '': гаджет з репутацією

Дата публікації: 05.12.2014 00:00
Дата оновлення: 05.12.2014 00:00

Абсолютна більшість сучасних планшетів виглядають як курчата, вирощені в одному інкубаторі. Yoga 2 10" принципово відрізняється від них наявністю циліндричної вставки, завдяки якій планшет дуже зручно тримати в руках. Крім цього у планшета є висувається підставка, яка дає можливість повісити девайс на стіну або встановити його на будь-якій горизонтальній поверхні, щоб запустити улюблений фільм або відкрити рецепт нового блюда. А при необхідності до планшета можна підключити бездротову клавіатуру і, таким чином, перетворити його в повноцінний робочий комп'ютер.

 image227

З дисплеєм ніяких проблем - тут встановлена шикарна IPS-матриця з виочайшім рівнем яскравості і роздільною здатністю 1920 х 1200 пікселів. Якщо вам здається, що цього недостатньо, нагадаємо, що такий дозвіл часто використовується навіть у величезних екранах сучасних телевізорів.

 lenovo-yoga-tablet-2-series-product-photos11

Чотирьохядерний процесор Intel Atom Z3745 з тактовою частотою 1,33 ГГц забезпечує настільки високу швидкість роботи, що її можна порівнювати з новим хмарочосом World Trade Center - символом сучасного Нью-Йорка. Також тут використовується відеокарта Intel HD Graphics, 2 ГБ оперативної пам'яті, а для зберігання контенту виділено 16 ГБ з можливістю розширення за допомогою карти microSD. Працює новинка під управлінням операційної системи Android 4.4.2, яка доповнена фірмовою оболонкою від виробника.

 yoga_tablet_2_8in_windows_1

8-мегапіксельна основна камера планшета гідно виглядає на загальному тлі і робить знімки гарної якості навіть при слабкому зимовому освітленні. А 1,6-мегапіксельний фронтальний сенсор допоможе зробити Селфі і поговорити з приятелями в Skype.

Батарея на 9600 мАг забезпечить вам добу безперервного web-серфінгу, близько семи годин автономної роботи при запуску ігор і як мінімум два дні при збалансованій навантаженні.

Коментарі
Залиште коментар