Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

OS X - операційна система, що лежить в основі кожного Mac.

Дата публікації: 28.03.2016 18:02
Дата оновлення: 28.03.2016 18:02

Легко освоїти. Легко користуватися.

На Mac легко знаходити файли, ділитися контентом і багато іншого. Ви зможете управляти Mac, використовуючи прості і природні жести. І відкривати улюблені програми одним натисненням з панелі Dock. Launchpad дає швидкий доступ до всієї колекції додатків. У Finder ви можете легко переглядати і упорядковувати свої файли, що зберігаються На Mac і в ICLOUD. А Пошук Spotlight допомагає без зусиль знаходити документи, відкривати додатки і шукати Інформацію.1 Можна навіть налаштувати автоматичне оновлення програмного забезпечення й Операційної системи. Насправді, Mac багато робить автоматично – іноді від вас взагалі не потрібно ніяких дій.

Кожна деталь опрацьована. Знову і знову.

За роки свого існування OS X зазнала безліч змін. Але її визначальні якості – міць, простота і елегантність – залишилися незмінними. В OS X El Capitan покращено безліч параметрів, тому система стала ще потужнішою і зручніше у використанні, зберігши звичні елементи взаємодії з Mac. Кожній деталі OS X, як і будь-якого продукту Apple, приділено особливу увагу: від оригінальних іконок в Dock і лаконічних панелей інструментів до плавної навігації як в фотоальбомах, так і в інтернеті. Коли справа стосується зручності, кожна дрібниця має значення.

Ще більше хороших жестів.

Ексклюзивний трекпад Multi-Touch забезпечує природну навігацію на Mac за допомогою простих жестів – дотик, прокрутка, змахування, зведення та розведення пальців. Ці жести – основа неймовірних вражень від роботи на Mac – дозволяють легко і зручно виконувати будь-які завдання. А трекпад Force Touch, встановлений на нових MacBook і MacBook Pro з дисплеєм Retina, дарує абсолютно новий спосіб взаємодії з Mac.

Програмне і апаратне забезпечення створені одне для одного.

OS X розкриває всі переваги вашого Mac – це повністю інтегрована система, де все бездоганно працює разом. Вона задіє процесор і графічний контролер вашого Mac для досягнення оптимальної продуктивності. Трекпад ноутбуків Mac неймовірно чутливий до натиснення, тому використовувати жести Multi-Touch дуже зручно. OS X дозволяє навіть оновлювати програмне забезпечення Mac, поки він знаходиться в режимі сна.2 Передові технології енергозбереження збільшують час роботи від акумулятора. А нові системні шрифти в OS X El Capitan виглядають чітко і яскраво на дисплеях Retina високого дозволу.

Чудові додатки для повсякденних справ.

На кожному новому Mac встановлений комплект потужних додатків для роботи і творчості: Pages, Keynote, Numbers, Фото, iMovie і GarageBand. Ви знайдете безліч інших відмінних додатків для повсякденних справ: роботи в інтернеті, відеодзвінків, повідомлень, навігації, керування контактами, електронної пошти та багато чого іншого. Якщо ви вже користуєтеся iPhone або iPad, ви відразу освоїте ці додатки. Всі вони вихідні, а не браузерні – і тому використовують можливості Mac по максимуму і працюють на диво швидко. А у вбудованому магазині App Store для Mac ви знайдете ще більше цікавого.

Продуктивність в основі всього.

Щоб зробити потужні функції простими, потрібні всі технологічні можливості. І в системі OS X їх більш ніж достатньо. Вона побудована на основі надійної, перевіреної часом платформи UNIX, яка забезпечує неперевершену стабільність і підтримує передові інтернет-стандарти. OS X задіє всі переваги встронний в Mac багатоядерних процесорів Intel і швидких флеш-накопичувачів для виконання будь-яких завдань. А неймовірні графічні технології OS X надають таким програмам, як Final Cut Pro, вражаючі можливості.

Якщо ви використовуєте iPhone, ви полюбите нові можливості на Mac.

Mac може працювати з вашим iPhone ефективніше будь-якого іншого комп'ютера. Ви можете дзвонити і приймати вхідні дзвінки прямо з Mac, навіть якщо ваш iPhone знаходиться в іншій кімнаті. А також відправляти і отримувати текстові повідомлення iMessage і SMS прямо на Mac. Можна почати лист, документ, перегляд веб-сайту на одному пристрої, а продовжити на іншому. Або включити персональну точку доступу на iPhone прямо з Mac, щоб миттєво вийти в інтернет.

iCloud. Все, що ви любите. З вами всюди.

Завдяки iCloud ваші дані завжди будуть актуальні на всіх ваших устройствах.4 Наприклад, контакт або подія календаря, додані на iPhone, з'являться і на вашому Mac. Прокладений на Mac маршрут можна передати на iPhone. Додавши в календар на Mac інформацію про зустріч, ви зможете отримати нагадування про неї на iPad. Можна навіть почати переписку в повідомленнях на iPhone і продовжити її на Mac. Якщо ви підписані на Apple Music, вся ваша медіатека зберігається в хмарі. Це означає, що музика завжди доступна, але абсолютно не займає місця на пристроях. А завдяки iCloud Drive у вас завжди є доступ до всіх документів, що зберігаються на вашому Mac і пристроях iOS. Ваші файли з вами, куди б Ви не йшли.

Безпека перш за все.

В OS X застосовані передові технології для постійного захисту вашого Mac і зберігається на ньому інформації. Gatekeeper допомагає безпечно завантажувати і встановлювати додатки. FileVault захищає дані потужним шифруванням. «Пісочниця» дозволяє ізолювати додатки один від одного, а також від операційної системи і ваших особистих даних. Параметри безпеки допомагають вам повністю контролювати особисту інформацію. А функція «Знайти Mac» допоможе вам знайти свій Mac на карті, віддалено встановити пароль і багато іншого.

Кращий спосіб гарантувати захист Mac – регулярно оновлювати програмне забезпечення. App Store для Mac відразу ж повідомляє вам про вихід нових версій. Система OS X El Capitan доступна в форматі безкоштовного оновлення, тому ви легко зможете забезпечити захист свого Mac за допомогою новітніх систем безпеки.

Вбудований універсальний доступ.

Стандартна комплектація OS X включає безліч технологій, які допомагають людям з обмеженими можливостями використовувати Mac по максимуму. Багато з цих функцій ви не знайдете в інших операційних системах – ні за яку ціну. Наприклад, вбудована технологія голосового супроводу інтерфейсу VoiceOver, доступна більш ніж на 30 мовах, дозволяє сліпим і зі слабким зором користувачам управляти комп'ютером за допомогою клавіатурних команд або жестів на трекпаді Multi-Touch. А Switch Control дає можливість легко користуватися меню і основними елементами керування: настройками гучності і яскравості, витягом диска і відтворенням медіафайлів. Крім того, в OS X вбудована підтримка більш ніж 50 дисплеїв Брайля (включаючи Bluetooth-дисплеї) і багато інших функцій універсального доступу, в тому числі динамічне повноекранне збільшення масштабу, відтворення прихованих субтитрів і масштабований екран.

Одне з головних достоїнств Mac – це ваші можливості.

На кожному Mac встановлені відмінні додатки для будь-яких повсякденних справ – Safari для перегляду веб-сторінок, Фото для організації фотографій і відео, Pages для створення документів, Numbers для роботи з таблицями та Keynote для підготовки презентацій. Є програми для відправки електронних листів і текстових повідомлень, створення заміток і зберігання даних ваших контактів і календаря. А в App Store для Mac вас чекає безліч інших додатків. Ваш Mac не просто наповнений функціями – він готовий до всього.

Всі ваші фотографії. Скрізь з вами. Завжди чудово виглядають.

Додаток «Фото» для Mac значно спрощує керування вашої колекцією фотографій і відеозаписів. З потужними, але простими у використанні інструментами ви чудово впораєтеся з обробкою фотографій, навіть якщо робите це вперше. Крім того, до інструментів можна додати розширення від улюблених розробників – після установки вони будуть доступні прямо з Фото. Ми також оптимізували додаток «Фото», щоб управляти медіатекою було ще зручніше. Додавайте розташування до однієї або декількох фотографій або міняйте назви, опису та ключові слова для цілої групи знімків. Відзначати важливих для вас людей в функції «Лица» стало ще простіше за рахунок поліпшеного процесу обробки. А фотоальбоми разом з вмістом можна організувати за датою, назвою або іншими параметрами.

Велике кіно без великих труднощів.

iMovie – це центр керування вашим домашнім відео. Переглядайте улюблені ролики і діліться ними з друзями. Або створіть незабутній фільм або трейлер в голлівудському стилі за допомогою простих інструментів редагування. А закінчивши роботу – дивіться свій шедевр в iMovie Theater на будь-якому пристрої з допомогою iCloud.

Музика в легкому ключі.

Створювати музику на Mac ще ніколи не було так легко. І так захоплююче. З GarageBand у вас буде унікальна колекція підсилювачів і підлогових ефектів, абсолютно нова медіатека інструментів і циклів – і навіть віртуальний сесійний барабанщик, який вам підіграє. А організація світової прем'єри вашого хіта займе всього кілька секунд. Від уроків музики до інструментів мастерингу – в GarageBand є все необхідне, щоб писати відмінну музику, ділитися нею з усім світом і отримувати максимум задоволення.

Нове слово в роботі з текстами.

З самої першої літери ви відчуєте, як легко і зручно створювати відмінні документи в Pages. Напишіть текст. Додайте зображення, фігури і чудові таблиці. Всі необхідні інструменти з'являться в потрібний момент в контекстному меню. А поставивши крапку, просто відправте посилання на документ – його можна відкрити в будь-якому сучасному браузері на Mac або PC. Виявляється, стати письменником зовсім не складно.

Таблиці з максимальною сумою достоїнств.

Numbers допомагає створювати красиві і інформативні електронні таблиці. Внесіть дані в один з шаблонів, створених Apple. Додайте зображення, текст і фігури. Проведіть необхідні розрахунки за допомогою панелі формул. А потім «пожвавите» отримані дані, створивши вражаючу інтерактивну діаграму. Всі висновки – як на долоні. Красиво і просто.

Презентації напоказ.

З Keynote легко створювати та публікувати відмінні презентації. Додаток пропонує потужні графічні інструменти і приголомшливі спецефекти для найкраще подати будь-якої ідеї. Ви можете легко працювати як на Mac, так і на пристроях iOS. І вільно обмінюватися файлами з користувачами Microsoft PowerPoint.

Найзручніший інтернет.

Safari – це найкращий, швидкий і безпечний вихід в інтернет з комп'ютера Mac. І приємний, завдяки безлічі новаторських функцій браузера. Функція Pinned Sites дозволяє завжди тримати улюблені веб сайти відкритими. Більше не потрібно шукати вкладку зі звуком, щоб вимкнути його. А з функцією AirPlay можна транслювати відео з веб-сторінки прямо на екран HD-телевізора. Хочете поділитися цікавою сторінкою? Просто натисніть кнопку «Відправити», щоб надіслати посилання одному, опублікувати її в Twitter або Facebook. Технології енергозбереження допоможуть вам залишатися онлайн ще довше, а вбудовані функції конфіденційності захистять історію пошуку від сторонніх очей.

Оновлення до OS X El Capitan

Оновити операційну систему до OS X El Capitan можна вже зараз. З багатьох причин. Наприклад, ви отримаєте доступ до нових функцій, які зроблять роботу на Mac ще зручніше і цікавіше. Крім того, оновлення дозволить підвищити безпеку і продуктивність вашого пристрою. Є ще дві причини: це дуже легко і абсолютно безкоштовно.

Швидше за все, ваш Mac підтримує El Capitan

Комп'ютери Mac, випущені в 2009 році або пізніше, а також деякі комп'ютери 2007 і 2008 років можна оновити до El Capitan.

Слід пересвідчитись, що він готовий

Якщо на вашому Mac встановлена система Snow Leopard (версія 10.6.8) або новіше, можливо оновлення відразу до El Capitan.

Загальні вимоги

  • OS X версії 10.6.8 або новіше
  • 2 ГБ пам'яті
  • 8,8 ГБ вільного простору на диску
  • Для використання деяких функцій потрібно Apple ID; потрібне дотримання умов.
  • Для використання деяких функцій потрібен сумісний інтернет-провайдер; Може стягуватися плата.

Оновлення без витрат
Відкрийте сторінку OS X El Capitan в App Store для Mac. Натисніть кнопку завантаження та виконайте інструкції з виконання поновлення на екрані.

Коментарі
Залиште коментар