Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд смартфона Samsung Galaxy S6 edge +: більше і потужніше

Дата публікації: 20.08.2015 00:00
Дата оновлення: 18.12.2023 14:09

Дизайн

Одного погляду на Galaxy S6 Edge+ достатньо, щоб зрозуміти, що зовні це збільшена копія оригінального S6 Edge. Тому смартфон вишлядає просто неймовірно. Підкуповують металеві грані, скляні панелі, а також витончені вигини дисплея.

galaxy-s6-edge-plus_gallery_right-perspective_gold_s4

Попри збільшення габаритів, пристрій чудово лежить у долоні завдяки продуманому дизайну та ергономіці. Тож незручності при керуванні смартфоном точно не виникне.

Дисплей

Здається, що компанія намагається переплюнути свої інновації з кожним новим пристроєм. Адже тут використовується 5,7-дюймовий екран з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів з вигинами до бокових граней. Завдяки технології Super AMOLED, картинка яскрава, насичена та максимально жива. До того ж зображення різке і точно незалежно від виконуваних завдань, чи це перегляд фільмів або читання вебсторінок, спілкування в мережі або ігри.

galaxy-s6-edge_overview_entertainment

Високий запас яскравості та контрастності гарантує глибокі темні кольори, а також відмінну читабельність навіть у яскравий сонячний день. А подвійний вигин екрана забезпечують незвичайний досвід використання та керування смартфоном.

Швидкодія

Велика діагональ і висока роздільна здатність вимагають чималих обчислювальних РЕСУРСІВ. До того ж у сучасному смартфоні все має бути на найвищому рівні, починаючи від дизайну та закінчуючи досвідом використання. До того ж пристрій повинен працювати швидко і гладко, навіть коли відкрито багато програм. Тому в S6 edge + використовується та сама, що і в оригінальному S6 edge, продуктивна платформа, яка включає восьмиядерний процесор Exynos 7420, потужну графіку, але вже 4 ГБ оперативної пам`яті. А для зберігання даних надано 32 або 64 ГБ, тому ви легко помістите на своєму смартфоні велику мультимедійну бібліотеку з десятками тисяч фото і безліччю аудіозаписів.

2015-08-20_15_29_28-samsung_galaxy_s6_edge_-_the_official_samsung_galaxy_site

Час роботи

Корпус більшого розміру дозволив розмістити акумулятор місткістю 3000 мАг. Але навіть попри збільшену діагональ екрана, який, як відомо, є найбільш ненажерливою частиною сучасних пристроїв, вдалося досягти відмінних результатів автономності. Так, при активному використанні всіх доступних ресурсів смартфон з легкістю пропрацює понад 10 годин. При менш активній роботі модель легко протримається два дні без підзаряджання.

Камери

Виробник явно не економить на інноваціях, тому Galaxy S6 edge+ використовуються камери з апретурою F1.9, яка забезпечує яскравіші знімки з кращим розмиттям фону. Фронтальна камера оснащена 5 Мп матрицею, яка створить розкішні селфі. А основна отримала 16 Мп сенсор, тому знімки відрізняються не лише високою яскравістю та природними кольорами, але також неймовірною якістю зображення. Знімання відео відбувається у форматі 4К.

galaxy-s6-edge_design_edge-ux_people-edge

Інтерфейс

Новинка працює під керуванням Android 5.1.1 із встановленою фірмовою оболонкою TouchWiz. Вона включає фірмовий інтерфейс, а також безліч попередньо встановлених програм від виробника. Окремий функціонал розроблений спеціально для вигнутого екрана. На ньому можна розмістити контакти та програми, що найчастіше використовуються, на кромці відображається час і дата, повідомлення. Все це дуже зручно та корисно у повсякденному використанні.

Висновки

Samsung Galaxy S6 edge+ є незвичайним, яскравим і витонченим фаблетом з коли-небудь випущених. Він зручний, функціональний та продуктивний. А вигнутий до бокових граней екран забезпечує високу якість картинки та кілька корисних функцій, які здатні полегшити життя користувача.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії