Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд смартфона HTC One M9 +: більше, швидше, безпечніше

Дата публікації: 08.04.2015 00:00
Дата оновлення: 08.04.2015 00:00

Дизайн
Зовнішність новинки опрацьована до найдрібніших деталей. Металевий корпус смартфона виконаний в єдиному стилі з флагманом, тому HTC One M9+можна сміливо назвати старшим братом, адже він габаритніший і трохи важче. З іншого боку, пристрій добре лежить в долоні, а шліфований метал досить стійкий до появи подряпин і потертостей. Чого вже там, смартфон навіть витримає падіння з невеликої висоти на асфальт без серйозних ушкоджень.

При всій схожості дизайну, версія+досить сильно відрізняється від One M9. На лицьовій панелі під екраном з'явилася овальна кнопка «Додому», в яку вмонтований сенсор відбитків пальців. Він дозволяє не тільки розблокувати смартфон, але також оплачувати покупки без необхідності введення пароля.

Клавіша «Додому» ніби врізається в фірмовий динамік BoomSound, розділивши грати надвоє. Таке рішення створює ілюзію, що гучний і насичений звук випромінюється самої кнопкою.

 htc-one-m9-press-shot-1-710x384

Дисплей
One M9+отримав 5,2-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2560 х 1440 точок, що значно перевершує Full HD екран One M9. Таким чином, новинка ще більше підходить для перегляду фільмів і серіалів, веб-серфінгу і інших мультимедійних завдань. Адже крім неймовірної передачі кольору є висока щільність пікселів і дійсно чітка, якісна картинка, від якої неможливо відірватися.

Програмне забезпечення
Новинка працює під управлінням операційної системи Android 5.0 з фірмовою оболонкою HTC Sense 7. Вона забезпечить користувача відмінним функціоналом і широкими можливостями персоналізації. Є тими оформлення з можливістю вибору не тільки шпалер, але також стилю всіх піктограм, а також фірмова новинна стрічка BlinkFeed. До всього іншого, програмне забезпечення відстежує активність користувача на роботі, вдома і в дорозі для надання відповідних додатків в потрібний момент.

  htc-one-m9-press-shot-3-710x444

Продуктивність
Виробник оснастив One M9+без перебільшення одним з кращих 8-ядерних процесорів з частотою 2,2 ГГц, тому новинка впорається з будь-якими мислимими і немислимими завданнями, запуском найважчих ігор, фільмів і роликів в найвищій роздільній здатності, безліччю відкритих в браузері вкладок. Завдяки високому рівню продуктивності, смартфон забезпечить плавну роботу і відмінні можливості багатозадачності для роботи і розваг. Вбудованої пам'яті вистачить для розміщення декількох тисяч аудіофайлів і фотографій, а також декількох десятків серій улюбленого ТВ-шоу. При необхідності об'єм можна розширити картою пам'яті, яка забезпечить сховище для десятків тисяч файлів.

Камери
В One M9+виробник вирішив повернутися до концепції подвійної камери. Крім основного фотомодуля з дозволом 20,7 Мп є додаткова 2,1 Мп камера, яка відповідає за розмиття заднього фону, застосування безлічі ефектів і кращої якості знімків в нічний час. До слова, фото зняті на One M9+відрізняються високою деталізацією і натуральними, яскравими квітами.

 htc_one_m9_poster_silver

Фронтальна камера має ультрапіксельний датчик, який ідеально підходить для зйомки Селфі в будь-яких умовах освітлення.

Харчування
Як і у флагмані, в новинці встановлений акумулятор ємністю 2840 мАг, який, незважаючи на продуктивну платформу і більший екран, здатний забезпечити 2 дні автономної роботи досить активному використанні. Є режими енергозбереження, які допоможуть зберегти заряд для більш тривалого використання смартфона.

Висновки:
Не дивлячись на схожість в дизайні, HTC One M9+має ряд істотних відмінностей від звичайного HTC One M9. Головною фішкою нового смартфона стала апаратна кнопка зі сканером відбитків пальців, який забезпечує поліпшену безпеку пристрою і більше зручності використання. Новинка трохи габаритніший попередника, тому ще краще підходить для мультимедійного використання, запуску ігор і перегляду фільмів. А подвійна камера відкриває можливості зйомки якісних фото для роздруківки, обміну з друзями та завантаження в соціальні мережі.

специфікації:

  • Модель HTC One M9 +
  • Процесор Mediatek MT6795T, восьміядерний, 8 х 2,2 ГГц
  • Графіка PowerVR G6200
  • Дисплей IPS, сенсорний, 5,2"
  • Здатність 2560 х 1440 пікселів, 534 ppi
  • ОЗУ 3 ГБ
  • Пам'ять 32 ГБ+microSD до 128 ГБ
  • Харчування 2840 мАг
  • Камера 20,7-мегапіксельна+2,1 Мп, датчик BSI, f/2,2+4-мегапіксельна HTC UltraPixel, датчик BSI, f/2,0
  • Комунікації Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 і 5 ГГц), Bluetooth 4.1, GPS, NFC, IR
  • Роз'єми microUSB (MHL 3.0), вихід на 3,5 мм, роз'єм для SIM-карти
  • ОС Google Android 5.0.2 Lollipop з HTC Sense 7.0
 
Коментарі
Залиште коментар