Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд газонокосарки Bosch Indego: все зробить сама

Дата публікації: 02.07.2015 00:00
Дата оновлення: 02.07.2015 00:00

Дизайн і комплектація

Модель дуже схожа на класичний пилосос, але без шланга для всмоктування сміття. Робот виглядає дуже сучасно, надійно і практично. При цьому він важить трохи більше 11 кг, а рівень шуму не перевищує допустимі норми.

595455

У пристрої використовується літій-іонний акумулятор ємністю 3 Аг для бездротової роботи. Час зарядки становить 50 хвилин, як і час автономної роботи. Ширина стрижки становить 26 см, але, на відміну від повнорозмірних газонокосарок, модель не вимагає постійного втручання оператора. Всередині встановлено три леза з можливістю регулювання висоти від 20 до 60 мм, але висота трави не повинна перевищувати 100 мм. Газонокосарка з обробкою газону площею до 1000 м2.

Швидкість переміщення пристрою не найвища – 0,45 м/с, зате модель вміє працювати на похилих ділянках.

dsc03105-950x534

У комплект поставки входить зарядна станція, що фіксують штифти, кріпильні скоби і обмежувальний провід.

Установка

Перше, на що варто звернути увагу при установці Bosch Indego – зарядка від док-станції, яка також живить обмежувальний провід. Так що потрібно продумати, де буде розміщена станція зарядки. При цьому потрібно врахувати кілька правил. Газонокосарка виїхати з зарядної станції тільки тому, після чого повертає вліво, так що станцію зарядки потрібно розміщувати на правій стороні ділянки. Крім цього, спереду і ззаду базової станції має бути вільний простір розміром не менше 2 метрів для маневрів газонокосарки.

Після розміщення базової станції слід розмістити обмежувальний провід. Відстань від проводу до краю ділянки має складати 35 см, відстань між кріпильними скобами – 50 см. Якщо ви педантично ставитеся до зовнішнього вигляду ділянки, то провід можна прикопати на глибину до 5 см.

Навчання і безпеку

Завдяки технології Logicut і обмеженому проводом ділянці, газонокосарка створює карту ділянки і вибудовує оптимальний маршрут для скошування трави. Якщо газонокосарка потрапляє на обмежувальний провід, то розгортається на 180°, зміщується на кілька сантиметрів і їде назад. Тому модель вельми швидко і якісно косить траву. Крім цього, пристрій уміє коригувати маршрут для оптимального проходження важких ділянок, після 14 днів роботи, якщо точніше.

dsc03107-950x534

Є налаштування роботи газонокосарки за розкладом, щоб встигнути прибрати іграшки і дрібну домашнє начиння з газону. Модель не вміє визначати дрібні предмети на траві, тому може успішно обробити і їх разом з газоном. При цьому вона вміє обходити великі перешкоди, але не бачить низькі і тонкі об'єкти, так що варто переконатися, що поблизу немає тварин і дітей.

В роботі

Bosch Indego відмінно справляється зі своїми обов'язками. Вона якісно косить траву, швидко і без затримок. Для косіння ділянки розміром 150 метрів квадратних їй знадобиться близько 20 хвилин. Вона тиха і дуже компактна, тому не потурбує ваших сусідів.

Висновки

Компанія Bosch пропонує відмінний універсальний варіант автоматичного догляду за газоном. Indego якісно і швидко справляється зі своїми обов'язками. Все завдяки продуманій конструкції і системі Logicut, яка забезпечує якісний покіс.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії