Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Намак - відпочивай з комфортом

Дата публікації: 10.06.2016 12:24
Дата оновлення: 10.06.2016 12:24

Що таке Намак? Все просто - це надувний гамак. Особливість його в тому, що він дуже компактний в складеному стані - розміром з невеликий ланч-бокс, а після надування стає досить великим, щоб на ньому з комфортом розмістилися дві людини. Чи жарт - два метри в довжину - практично лавочка в парку, тільки набагато м'якше і зручніше.

На відміну від звичайного гамака Намак - це абсолютно автономна конструкція. Йому не потрібні ніякі підпірки або мотузки для кріплення. 

Надувається він всього за хвилину і, що найзручніше, без насоса - повітря заходить всередину Намака після декількох помахів їм навколо себе. Далі загортаємо край і застібаємо засувку, щоб утримати повітря всередині - і насолоджуємося! Приватне комфортабельне місце на пікніку готове. Вляглися зручніше - і можна засмагати, читати книгу, грати на гітарі або з царственим видом поїдати полуницю.

Через особливості конструкції, Намак можна випадково проткнути. Але на відміну від надувного кола, який після проколу простіше викинути, Намак можна полагодити за пару хвилин. Вивертаємо його навиворіт, заклеює місце проколу скотчем і він знову в строю.

Мити Намак ще простіше - просто замочіть його у воді з милом або порошком на 10 хвилин. А ось в пральну машинку Намак краще не класти, щоб не пошкодити тканину.

Так що якщо хочете влаштуватися з комфортом на дачі, на пікніку або в поході - захопіть з собою Намак - ви не пошкодуєте! Купити Намак можна тільки в магазинах MOYO. Купіть стильну і зручну новинку літа 2016 першим!

Коментарі
Залиште коментар