Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

LG X-boomcube OM5540: клубний звук будинку!

Дата публікації: 16.06.2015 00:00
Дата оновлення: 16.06.2015 00:00

Модель являє собою чималеньку колонку вагою 16,5 кг. Вона отримала яскравий і впізнаваний дизайн зі зручними ручками для переміщення пристрою, тому можна влаштувати гучне свято на природі, дачі і взагалі де душа забажає. Колонка з легкістю поміститься в багажнику автомобіля, так що проблем з транспортуванням не буде.

 large01

X-BoomCube OM5540 прикрашена LED-підсвіткою, що змінюється в такт музики і додаткової клубної підсвічуванням X-flash, яка прикрасить будь-яку вечірку. Також є велика і зручна панель управління з діджейськимі вертушками, які стануть в нагоді для зміни гучності, перемикання композицій і додавання діджейських ефектів. Крім того, тут встановлений потужний медіаплеєр, тумблери регулювання еквалайзера і навіть окремі настройки світломузики.

 large03

З цієї колонкою можна влаштовувати гучні вечірки у великій компанії, адже є 330 Вт звуку. Встановлено величезний сабвуфер, твітер з рупорним дизайном. За рахунок правильної акустичної конструкції вдалося досягти чистоти і високої якості звучання з кришталевими високими і середніми частотами. А технологія BassBlast забезпечує потужний, насичений і глибокий бас, так що будуть вібрувати не тільки вікно, але також стіни і підлога - все як у справжньому клубі на сеті відомого діджея.

 large03-1

Колонка отримала безліч інтерфейсів для підключення різних пристроїв. Присутній два роз'єми для підключення мікрофонів або музичних інструментів, стереороз'єм для передачі звуку з мобільних пристроїв, пара USB для програвання музики безпосередньо з зовнішніх накопичувачів, і навіть Bluetooth для передачі улюблених мелодій без проводів. До всього іншого, смартфон або планшет можна перетворити в пульт дистанційного керування для акустичної системи для простого управління.

LG X-BoomCube OM5540 не дасть нудьгувати!

Коментарі
Залиште коментар