Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

LG Pocket Photo PD223: друк фотографій на долоні

Дата публікації: 19.06.2013 00:00
Дата оновлення: 19.06.2013 00:00

Мініатюрний прямокутний корпус мало схожий на серйозний прилад. Дивлячись на принтер, не віриться, що він призначений для друку, однак це саме так. Габарити пристрою всього 120.9х72.4х24 мм, вага - 212 грам. Невеликий формат фотографій - 7,6х5 см, дозволяє зберігати їх в гаманці або записнику. 

 lg-pocket-photo-pd233-2_small_02

Виводити фотознімки на друк можна зі смартфона або планшета за допомогою Bluetooth з'єднання. А якщо смартфон підтримує технологію NFC, його досить піднести до принтеру і пристрої синхронізуються.
Для роботи з принтером необхідно завантажити з Google Play або App Store спеціальний додаток LG Pocket Photo. Додаток дозволяє редагувати фотографії за допомогою фільтрів і ефектів, застосовувати тематичні рамки і спеціальні настройки, а також друк фотографії стандартних розмірів на документи.

Друк на фотознімках LG Pocket Photo PD223 проводиться на спеціальному фотопапері, виготовленої із застосуванням технології ZINK 2.0. Такий папір виготовлений зі спеціального композитного матеріалу з синіми, жовтими і червоними кристалами, вкритими шаром полімеру. При нагріванні матеріал змінює свій колір залежно від температури і формується картинка. Для друку користувачам немає необхідності окремо купувати папір і картриджі з чорнилом - папір вже містить необхідну фарбу. А сама друкуюча головка Pocket Photo PD223 захищена від забруднення і не вимагає очищення.
Ось такий він, по-справжньому мініатюрний, інноваційний і незвичайний фотопринтер LG PocketPhoto PD223. Запитуйте новинку в магазинах MOYO і створюйте нові літні спогади.

Коментарі
Залиште коментар