Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Компанія DJI представила новий компактний дрон SPARK

Дата публікації: 25.05.2017 14:53
Дата оновлення: 25.05.2017 14:53

Новенький квадрокоптер підтримує управління жестами, злітає і сідає на долоню, ви ще не бачили?

Дійсно дуже компактний дрон SPARK  стане незамінним в поїздках. Його розміри - 143х143х55 мм при масі 300 г. Він ще компактніше, ніж Mavic Pro, а керувати ним ще легше. Квадрокоптер з легкістю злетить прямо з вашої долоні, ви запитаєте - чи безпечно це? Абсолютно! А завдяки підтримці управління жестами, ви зможете відправити дрона зробити необхідний знімок і покликати назад.

Що стосується характеристик: дрон оснащений 12 Мп камерою з двовісний стабілізаційним підвісом і підтримує запис Full HD-відео на частоті 30 кадрів в секунду. У камері використовується датчик зображення CMOS формату 1/2,3 і ширококутний об'єктив з максимальною діафрагмою F/2,6. SPARK підтримує режими інтелектуальної зйомки - політ до заданої точки та слідування за об'єктом. Також з'явилася функція вертикальних і горизонтальних панорам, а QuickShot дозволяє робити короткі ролики для соцмереж.

Максимальна швидкість дрона в спортивному режимі - 50 км/ч. Акумулятор ємністю +1480 мАг забезпечує політ до 16 хв, але за умови нульового вітру і постійної швидкості 20 км/год. Не забули і про систему FlightAutonomy - програмно-апаратний комплекс, що дозволяє дрону бачити перешкоди. Управляти дроном можна за допомогою смартфона/планшета, або жестами. 

Новинка доступна в декількох кольорах: Alpine White, Sky Blue, Meadow Green, Lava Red, Sunrise Yellow. Орієнтовна вартість базового комплекту (квадрокоптер, додатковий набір пропелерів (2шт.), Зарядний пристрій, бокс для зберігання) - 17970 грн. Розширена комплектація за 23970 грн включає сумку, пульт ДУ, дві батареї, 3 додаткових набору пропелерів, зарядний пристрій, бокс для зберігання. Орієнтовний старт продажів - середина червня.

Коментарі
Залиште коментар
Д
18.06.2017 13:50

Да, штука-то незаменимая, только цену бы еще понизить на нее. Дорогое удовольствие получается. Выглядит ведь хрупко, жаль будет разбить его. Но для выездов на природу чтоб заснять себя, это лучшее решение.