Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати масажний стіл?

Дата публікації: 08.12.2015 09:57
Дата оновлення: 08.12.2015 09:57

Складаний або стаціонарний

За типом конструкції всі масажні столи можна розділити на 2 групи:
1. Складні - зручні в зберіганні та перенесенні. Підходять для домашнього використання або виїзних сеансів. Комплектуються зручною переносною сумкою. Легкі, мобільні і компактні, але не дуже міцні і стійкі. Чи не призначені для посилених навантажень.
2. Стаціонарні - відрізняються міцною основою і товстої стільницею. Мають велику площу робочої поверхні. При необхідності можуть витримати подвійну вагу клієнта і майстра. Оснащуються додатковими поличками для зберігання інструментів і підручних засобів. Підходять для установки в масажних і медичних кабінетах, великих салонах та центрах краси.

Алюмінієвий або дерев'яний

Якщо ви хочете дізнатися, як вибрати масажний стіл в залежності від матеріалу стільниці, то тут необхідно врахувати умови експлуатації обладнання. Можливі наступні варіанти:

  • алюміній - не боїться вологи, міцний і легкий, необтяжливий в догляді;
  • дерево - стійке і надійне, респектабельне і оригінальне в дизайні.

Для переносних конструкцій використовується в основному алюміній. Також металеві столи доцільно купувати для установки в лазнях або саунах, де спостерігається підвищена вологість повітря.

Дерев'яні масажні столи виглядають більш представницький. Вони органічно виглядають в інтер'єрі солідних СПА-центрів та кабінетах професійних масажистів. Завдяки різноманітності дизайнерського виконання можуть підбиратися в ідеальній відповідності зі стилем приміщення.

Покриття зі шкіри або замінника

Вибираючи тип покриття, приділіть увагу основним властивостям наступних матеріалів:
1. Натуральна шкіра - найбільш екологічна і приємна до тіла, але занадто дорога;
2. Поліуретан - володіє мікроскопічними порами, що забезпечують дихання шкіри і максимальний комфорт клієнта. Міцний і зносостійкий матеріал, стійкий до впливу різних температур.
3. Полівінілхорід - практичний водовідштовхувальний матеріал, який підходить для застосування в умовах підвищеної вологості.

Стійкий місткий стіл в комплексі з красивим і рівним покриттям допоможуть створити ідеальні умови для проведення масажу в наявних умовах. Ваші клієнти будуть вдячні за ваше уважне і дбайливе ставлення. 

Придбати відповідний масажний стіл ви зможете в інтернет-магазині торговельної мережі MOYO. Ми надаємо кожному покупцеві змогу ознайомитися з товаром в інформативному онлайн каталозі і відразу ж оформити покупку, не покидаючи нашого сайту.

Коментарі
Залиште коментар