Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як відновити заблокований обліковий запис в Інстаграм — 2 способи

Дата публікації: 08.09.2023 12:26
Дата оновлення: 08.09.2023 13:26

Інста часто без попередження блокує облікові записи, обмежує дії у профілі та знижує охоплення. Причина не завжди у порушенні умов соціальної мережі. Хай там як, завжди є шанс розблокувати Інстаграм.

як відновити обліковий запис Інстаграм після блокування

Чому Instagram блокує облікові записи?

Тим, хто навіть краєм ока не заглядав в угоду користувача, буде легко потрапити на порушення. Заздалегідь рекомендуємо зайти до правил спільноти та прочитати про особливості використання платформи.

Якщо обліковий запис вже заблоковано, розглянемо можливі причини такої реакції з боку соціальної мережі:

  1. Підозріла активність. Накрутка лайків, передплатників, іншої статистики на пости, надто активна взаємодія з іншими профілями — такі дії можуть призвести до блокування. Краще бути в міру активним і робити перерви між лайками.
  2. Спам. Постійна публікація однакового контенту, розсилання одноманітних повідомлень та коментарів — все це вважається спамом. Комерційним сторінкам, щоб уникнути випадкового блокування, доводиться завуальовано писати повідомлення своїм клієнтам, що незручно, але безпечніше.
  3. Скарги на профіль та пости від інших користувачів. Може бути, якщо користувачам не сподобався пост, вони вважають його неприйнятним для розповсюдження. У такому разі співробітники соціальної мережі відреагують на скарги та заблокують сторінку.
  4. Вхід із різних IP-адрес. Припустимо, що спочатку вхід було здійснено зі смартфона, а потім з ПК, де включено ВПН. Комерційні облікові записи зовсім передбачають одночасний вхід на сторінку кількох працівників, наприклад, керівника і менеджерів. Одночасна активність у профілі з різних адрес викликає підозру у співробітників і може стати причиною обмеження доступу.
  5. Порушення авторських прав. Це груба помилка, після якої розблокувати сторінку в Інстаграм буває неможливо. До порушення авторських прав належить публікація у своїй стрічці чужого контенту без дозволу автора. Щоб цього уникнути, необхідно завжди відзначати правовласника у пості чи першому коментарі. Нерідко соціальна мережа видаляє контент із використанням музичних треків.
  6. Продаж заборонених товарів. Пропаганда наркотиків, продаж ліків, доступних за рецептом, зброї та інших товарів вважається не менш грубим порушенням.
  7. Опублікування неприйнятного контенту. Фото 18+, порнографічні відео, контент з елементами насильства та прояви расизму практично моментально блокується службою безпеки.

Який контент не можна публікувати в Інстаграм

Імовірність розблокування свого облікового запису в Інстаграм залежить від конкретного порушення. Якщо при виявленні підозрілої активності та спаму шанси на успіх максимальні, то при грубому порушенні можливість розблокування практично зведена до нуля.

Цікаво: Як створити маски в Instagram — 9 кроків

Які бувають види блокувань: таблиця

Неважливо, чи використовується телефон, планшет або ПК для авторизації на сторінці, на всіх пристроях однакові способи блокування:

Вид блокування
Як виявляється
Тимчасове

Не можна ставити лайки, писати коментарі, контролювати, хто переглянув історію.

При спробі здійснити дію на екрані з'являється повідомлення.

Такі обмеження часто видають помилково, але впоратися з ними не може навіть техпідтримка. Залишається тільки чекати, доки блокування знімається автоматично

Тіньовий бан

З таким обмеженням стикався кожен активний користувач.

Суть блокування полягає у прихованні нових публікацій від передплатників та інших людей. Контент не відображається в інших користувачів у стрічці, лайки знижуються. Охоплення падають. Блокування знімається протягом 14 днів

Перманентне блокування Повне вимкнення профілю, який неможливо авторизувати. Якщо не вжити заходів щодо розблокування облікового запису в Інстаграм, повернути профіль не вийде ніколи

Перші два способи зберігають можливість використовувати свою сторінку та переглядати контент. Обмежено лише деякі дії. Розблокувати Інстаграм після тимчасового блокування не вийде самостійно, потрібно перечекати від кількох годин до двох тижнів.

Якщо блокування є постійним, доступ до профілю повністю припиняється.

Потрібно: Оновити Андроїд на планшеті — 3 способи

Як зрозуміти, що обліковий запис Інстаграм заблоковано

Все залежить від типу блокування. Обмеження на лайки та коментарі можна побачити з появою відповідного повідомлення. Тіньовий бан спочатку непомітний, але знижена статистика пізніше підтвердить його наявність.

Перманентне блокування не дає здійснити вхід у профіль. При введенні даних одразу з'являється повідомлення, що обліковий запис заблоковано за порушення умов. Що робити далі — розповімо нижче.

Як розблокувати обліковий запис в Інстаграм: 2 способи

Вибирайте спосіб залежно від типу облікового запису. Приватним користувачам підійде лише перший варіант, бізнес-акаунти можуть скористатися будь-яким алгоритмом дій на власний розсуд.

Корисно: Як зберегти прямий ефір Інстаграм: 3 варіанти

Передзвоніть  до довідкового центру Instagram

Якщо під час входу з ПК або телефону вискакує повідомлення про блокування, цей спосіб підійде. Що робити:

  • Не закривати повідомлення, що спливає, і натискати кнопку «Докладніше».
  • Переглянути сторінку вниз і знайти фразу «Повідомити нас».
  • Натиснути на неї та дочекатися відкриття спеціальної форми.
  • Заповнити порожні поля такими даними: справжнє ім'я та прізвище, e-mail, прив'язаний до облікового запису, тип облікового запису (особистий або комерційний), ім'я облікового запису, країна знаходження.
  • Перевірити внесену інформацію та надіслати запит.

як заповнювати форму для розблокування інстаграм

Протягом години на електронну адресу надійде інструкція із подальшим порядком дій. Якщо повідомлення так і не надійшло, спробуйте заповнити форму знову, тільки з іншою електронною скринькою. Бажано, щоб пошта була зовсім нова, не прикріплена до профілю Інстаграму. З другої спроби лист завжди надходить. Дотримуючись вказівок у ньому:

  • Записують на листку А4 висланий код, нікнейм, ім'я та прізвище.
  • Роблять селфі з цим листом і відправляють у відповідь отриманий лист.

Це необхідно, щоб довести, що ви не бот.

Повідомлення має бути надіслане саме відповіддю. Для кожного кейсу розблокування створюється своя пошта Інстаграм, тому в разі окремого відправлення смс може не дійти. Нюанси є також у розміру файлу. Добре, якщо фотографія важитиме пару сотень кілобайт. Тоді вона точно відобразиться у листі.

Після виконаних дій залишається чекати зворотного зв'язку із повідомленням про розблокування. Це може тривати кілька тижнів. Якщо втомитеся чекати, відправте ще кілька таких запитів з нуля, тільки з інших електронних скриньок.

Вам сподобається: iPhone 14: огляд та аналіз, виходячи з 12 критеріїв

Напишіть у чат підтримки Facebook

Як розблокувати обліковий запис Інстаграм через Фейсбук

Відновлення облікового запису Інстаграм після блокування в такий спосіб відкрито лише для комерційних сторінок та рекламодавців. При спробі зайти в чат звичайному користувачеві з'явиться повідомлення про обмеження деяких функцій.

Що робити:

  1. Авторизуватися у профілі Фейсбуку.
  2. Внизу сторінки знайти розділ Бізнес, Допомога або одразу перейти за посиланням https://www.facebook.com/business/help/support.
  3. У верхньому правому кутку знайти кнопку «Почати».
  4. Запустити діалог із представником.
  5. Дочекатися, доки співробітник приєднається.
  6. Пояснити йому свою проблему.

Далі чекати інструкції від представника та дотримуватися його вказівок.

Одна зі складнощів у розблокуванні комерційного облікового запису — необхідність надати ліцензію та документи для підтвердження свого бізнесу. До того ж у таких профілях рідко можна зустріти фотографії автора, а отже, довести його приналежність буде складніше. Якщо цього не зробити, обліковий запис не вдасться відновити.

як відновити Інстаграм після блокування

Тепер знаєте, як розблокувати Інстаграм, якщо його заблокували. Не здавайтеся і спробуйте кілька разів, деякі користувачі можуть дочекатися відповіді тільки з десятої спроби. А щоб уникнути обмежень, пам’ятайте по правила платформи та дотримуйтесь лімітів на активність.

Якщо не знали: Як встановити українську мову на телефоні — 2 варіанти для Android та Iphone

Коментарі
Залиште коментар
Категорії