Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як видалити акаунт Telegram з ПК та смартфона в 4 кроки

Дата публікації: 07.06.2022 13:23
Дата оновлення: 07.06.2022 13:23

Причини видалити профіль в телеграмі можуть бути будь-якими, а ось рішення одне для всіх. Відновити дані не можна, інформація видаляється повністю, включаючи чати та групи

як видалити телеграм акаунт

Якщо надумаєте повернутися в Telegram, потрібно буде створювати окремий профіль. Доступу до старих чатів не буде, тому завантажте звідти всю інформацію.

Варто знати: 6 причин, чому смартфон швидко розряджається

Що потрібно зробити перед видаленням облікового запису Телеграм

Перш ніж піти з месенджера, бажано зберегти важливий контент з історії листування та видалити повідомлення в інших користувачів. Адже навіть після вилучення електронний діалог зберігається у співрозмовника. Щоправда, з позначкою «Deleted Account». Саме так телеграм позначає видалені профілі. Очистити історію листування можна так:

  1. Перейти до потрібної розмови.
  2. Натиснути на трикрапку у верхньому правому кутку — відкриються налаштування.
  3. Знайти «Очистити історію», поставивши галочку поруч із «Очистити для співрозмовника».

що робити перед видаленням облікового запису телеграм

Ви можете завантажити дані перед видаленням облікового запису в Телеграмі, заходячи до кожного листування та завантажуючи файли вручну. Або автоматизовано, але лише через ПК — на мобільних такої можливості немає. Експортувати можна фото, відео, голосові та відео, наліпки і навіть окремі файли.

Для загального уявлення: Огляд Lenovo Yoga Tab 13 — 5 фішок планшета

Інструкція у таблиці:

Що робити?
Як робити?
Крок 1: зайти в «Налаштування» Відкрити десктоп-додаток Telegram на ПК, натиснути на три смужки зверху ліворуч і вибрати «Налаштування» (там буде шестірня)
Крок 2: відкрити розширене меню керування Вибрати «Просунуті налаштування»
Крок 3: розпочати збір даних Відзначити потрібні типи файлів та типи розмов
Крок 4: запустити перенесення даних Натисніть на «Експортувати»

Лікнеп: Як записати телефонну розмову на айфон: 5 способів

Як видалити обліковий запис Телеграм з комп'ютера

Перейдіть до сторінки видалення профілю та введіть свій телефон. Якщо активовано двофакторну авторизацію, потрібно ввести пароль. Це треба, щоб система переконалася в тому, що видаленням профілю в месенджері займається власник акку.

Після цього доведеться дочекатися підтвердження у вигляді згенерованого 10-значного коду з цифрами та латинськими літерами. Введіть цей код у комірці у початковій сторінці «видалення». Далі Telegram перенаправить на сторінку з керуванням облікового запису. Натисніть на «Видалити обліковий запис» та підтвердіть рішення.

Після цього профіль зникає назавжди. І навіть якщо користувач зайде знову через свій номер, йому запропонують створити інший обліковий запис.

Корисна стаття: Як платити смартфоном: 3 системи оплати

Як видалити обліковий запис Телеграм з телефону

Відхід із месенджера Telegram зі смартфона практично не відрізняється від ПК-версії. Потрібно перейти за посиланням, авторизуватися та підтвердити відхід з месенджера. Робиться це через мобільний браузер, у додатку немає окремого меню видалення акка.

Також можна налаштувати автоматичне видалення облікового запису: він видаляється, якщо його довго не використовували. За замовчуванням в месенджері стоїть період до 6 місяців. Далі його можна змінити самостійно. Для цього потрібно зробити таке:

  • Клацнути по кнопці меню (виглядає, як 3 смужки).
  • Перейти до «Налаштування» та перейти до розділу «Конфіденційність».
  • У параметрах знайти «Видалити мій обліковий запис». Далі «Якщо я не заходжу» та виставити потрібний інтервал — від 1 до 12 місяців.

Якщо не авторизуватися хоча б раз за вказаний відрізок на календарі, обліковий запис самознищується. Для тих, хто хоче зберегти акаунт — достатньо заходити туди хоча б зрідка. Переписуватися з будь-ким необов'язково.

На замітку: Як знайти людину за номером мобільного телефону: 3 способи вирішити задачу

Коментарі
Залиште коментар
И
29.09.2022 11:06

якщо я удалю на пк обліковий запис то це не повліяє на телефон бо мені треба щоб було тільки удалено в пк а телефоні все осталося

О
30.09.2022 11:52

Тоді потрібно просто вийти з акаунту на ПК. Акаунт видаляється на всіх пристроях.

Категорії