Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як зняти ремінець з Apple Watch — 3 хитрощі

Дата публікації: 28.09.2023 12:39
Дата оновлення: 10.10.2023 10:22

Заміна ремінця складнощів не викличе — пара хвилин і«справу зроблено». Розглянемо, як зняти ремінець з Apple Watch та замінити на новий.

Моделі ремінців для Епл Вотч

Перед заміною браслета на Apple Watch варто визначитися з оптимальним дизайном та матеріалом. Серед популярних варіантів для розумного годинника:

  • Спортивні, вони з нейлону або фтореластомера. Міцна та лаконічна фурнітура забезпечує комфортне носіння: зап'ястя не потіє, алергія також малоймовірна;
  • шкіряні пристойніші з усіх варіантів, адже класика завжди в моді. Браслет зі шкіри привабливо виглядає на чоловічій та жіночій руці, фурнітура в цьому випадку сталева;
  • сучасні виготовляються із надміцної тканини чи шкіри у стилі мінімалізму, тобто нічого зайвого. Вони поєднуються зі спортивним одягом та з класикою. Там магнітна двокомпонентна застібка;
  • «міланська петля» — так називається тип плетіння, що складається з металу (нержавіюча сталь). Такий варіант відрізняється легкістю, надійним кріпленням на руці та привабливістю;
  • ланкові підходять чоловікам та жінкам. «Жіночий» варіант — палітурка тонша і витончена, чоловічий — масивніша. У деяких моделях присутні елементи кольорової емалі та алмазного напилення.

Стильний смартгодинник Apple зі шкіряним ремінцем

Виробники радять мати у запасі кілька ремінців. Це потрібно не так для краси, як для зручності. Наприклад, у браслеті з металу займатися спортивними тренуваннями незручно. У цьому випадку ремінець потрібно замінити на силіконовий чи гумовий.

Під вечірню сукню чи діловий костюм варто підібрати вишуканий браслет із білого або жовтого металу. Він виглядає показно. Нейлонові ремінці цінує молодь — такі личать для образу мікс.

Цікава стаття: Apple Watch 8 — огляд 12 характеристик

Заміна ремінців на Apple Watch

Перед тим як поміняти ремінці на Apple Watch необхідно звернути увагу на його розмір. Смартгодинник часто випускається в 4-х розмірах — 38, 40, 42, 44 мм. Також враховується обхват руки у районі зап'ястя. Для проведення вимірів можна скористатися гнучким сантиметром. Крім цифрових значень, в характеристиках аксесуара зустрічаються три літерні розміри — S, M, L. Ці параметри важливі, оскільки забезпечують комфорт власнику розумного гаджета.

Можна зняти ремінець з Епл Вотч таким способом:

  1. Розкласти смартгодинник на чистій поверхні.
  2. Натисніть клавішу роз'єднання, утримуючи її деякий час. Треба спочатку посунути ремінець вгору чи вниз, після чого акуратно зняти.
  3. Встановлення нового виробу за тим самим принципом — головне потрапити у пази.

Великих зусиль для заміни ремінця не потрібно. Якщо браслет легко не знімається, варто повторити маніпуляції без надмірних зусиль. Механізм працює плавно, застосовувати фізичну силу не потрібно.

Для встановлення ремінця на Епл Вотч може використовуватися спеціальний адаптер. У цьому випадку весь процес відбувається за описаним алгоритмом, з однією поправкою на те, що новий браслет ставиться на шпильку перехідника. Далі кріплення адаптера вставляються в потрібний паз на годиннику, і все готово!

Читайте: Apple Watch 7: огляд і 4 фішки на додачу

Секрети зняття ремінця

Щоб чітко розуміти, як зняти браслет з Apple Watch, Доцільно заглянути в інструкцію до гаджета. У ній зазначено:

  1. Годинник розміщують циферблатом вниз, під низ підкладають клапоть м'якої тканини, щоб не подряпати розумний девайс.
  2. Після цього необхідно натиснути на кнопку-фіксатор на корпусі й одночасно злегка потягнути браслет в одну зі сторін.
  3. Аналогічну дію необхідно повторити з другою частиною ремінця.

Якщо щось застрягло або з першого не вийшло, потрібно зробити все ще раз.

До речі: Як налаштувати смартгодинник: покрокова інструкція у 4 розділах

Як одягнути ремінець на Епл Вотч

Щоб одягнути ремінці на Apple Watch, повий браслет розміщують виворотом до себе. Після цього фіксатор вставляється в паз смартгодинника доти, поки не прозвучить характерне клацання. Натискати або утримувати кнопку фіксатора не варто.

Браслет для Епл Вотч у чорному та кремовому кольорі

Якщо не було клацання, треба спробувати повести ремінцем праворуч та ліворуч. Або поправити браслет, злегка натискаючи від себе і похитуючи вниз/вгору. Ці дії допоможуть розташувати лямки на потрібних місцях та зафіксувати їх.

Корисна стаття: Як вибрати смартгодинник для дітей: 6 ключових параметрів

Як правильно застібати ремінці Apple Watch: таблиця

Вид браслета

Особливості застібки

Проста фурнітура на спорт-годинник

Штифт із металу, який чіпляється за отвір на протилежному боці ремінця

Шкіряний

З прямокутною фурнітурою та металевою шпилькою. Найнадійніша і найкомфортніша застібка, яка підганяється під обхват руки

Монобраслет

Зроблений з гуми чи силікону, інших кріплень на ньому немає. Ремінець здатний розтягуватись, що робить його універсальним варіантом для руки будь-якого розміру

Міланський сітчастий

З магнітною застібкою. На деяких моделях магніт перестібається через вушко, що дозволяє збільшувати довжину браслета та безперешкодно знімати аксесуар

Розкладна застібка та метелик

Присутня на металевих девайсах, надійно фіксується, одягають такий браслет акуратно, щоб уникнути деформації

Смартгодинник — корисний та технологічний девайс, який також відбиває почуття стилю свого користувача. Періодична заміна ремінця дозволяє оновити дизайн свого гаджета відповідно до гардероба. А як зняти ремінець з Епл Вотч і поставити інший, тепер знаєте.

На замітку: Apple Watch SE — огляд, що складається з 10 пізнавальних розділів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії