Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як приготувати морозиво в морожениці: 3 простих рецепта

Дата публікації: 24.07.2017 14:28
Дата оновлення: 24.07.2017 14:28

Любіть морозиво? Смачний, корисний десерт сучасні господині готують вдома за 35 хвилин. Просто озброївшись виготовлення морозива, вони створюють шедеври, чому економлять сімейний бюджет і поставляють на стіл корисну, екологічну їжу. Ласощі в домашніх умовах обіцяє кухареві справжнє задоволення від процесу приготування, а його сімейства - насолода від поїдання. Приготувавши його самостійно, ви почастуєте дитини смачною, натуральною їжею. Як можна використовувати мороженицу ми розповімо нижче.

 Morozhenitsa 

Читайте також: Як зробити сушилку для фруктів з холодильника: наочний посібник

Приготування морозива в морожениці

Агрегат складається з таких частин:
 
1. ємності для їжі 
2. мутовки, яка перемішує інгредієнти 

Використовуйте механізм тільки в призначених цілях, інакше пристрій зламається.

Час приготування залежить від типу механізму. Так, моделі DELONGHI ICK 5000 знадобиться 35 хвилин. Кількість похідного продукту також залежить від механізму, так деякі виготовлення морозива здатні приготувати відразу дві порції десерту.

 Process prigotovleniya morozhenogo 

Готувати домашню версію морозива можна хоч щоранку, як зробити це швидше за все - підкаже інструкція для виготовлення морозива. Не сумнівайтеся - процес не займе багато часу. Все, що від вас потрібно - слідувати експлуатаційним рекомендацій і рецептом приготування. Для дитячої аудиторії фахівці не рекомендують використовувати консерванти і інші хімічні добавки. 

Порада: Купуючи агрегат, попередньо дізнайтеся відгуки та особливості роботи. Добротними виготовлення морозива вважають моделі" DEX DICM-100" і" ROTEX RICM12-R" .

Рецепт №1 (морозиво з шоколадом і м'ятою)


Що знадобиться: 

  • Шоколад (50 г)
  • Сироп з м'яти (2 краплі не більше)
  • Цукор (50 г)
  • Вершки 23% (225 мл)
  • Молока будь-якої жирності (200 мл)

Важливі поради з приготування

Даний рецепт підходить для виготовлення морозива з об'ємом на 1 літр або трохи більше. Повністю заповнювати ємність інгредієнтами не варто - збитий десерт збільшується в об'ємі, піднімається. Чи не заповнивши ємність, легше коригувати складові страви. Для підсилення смаку готовий продукт можна вживати з топінгом або солодким соусом.

 Myatniy morozhenoe

Читайте також: Як вибрати мультиварку? 

Процес приготування

Виберіть ємність для нагріву молока, помістіть в неї потрібну рідину і пісочний цукор, доведіть суміш до повного розчинення інгредієнтів. В охолоджені рідина капніть м'ятного соку і перемішайте. Отриману суміш залийте в мороженицу і дочекайтеся повного приготування. При бажанні, вийшла десерт можна помістити в морозильну камеру .

Рецепт №2 (фінікове морозиво)


Інгредієнти:

  • Вершки 20% (150 г)
  • Молоко 3.5% (200 г)
  • Фініки (150-200 г)
  • Ячмінний солод (1 чайна ложка)

Важливі поради з приготування

Перш ніж кидати фініки в загальну суміш, очистіть їх від шкірки і кісточок. Ємність для виготовлення морозива рекомендують наповнювати до половини. Сухофрукти і горіхи додають в той час, коли морозиво майже застигне. В такому разі не забудьте ще раз ретельно перемішати інгредієнти. При тривалому зберіганні в замороженому десерті виникають кристалики льоду, потім вони неприємно хрумтять на зубах. Щоб уникнути таких наслідків в морозиво додають алкоголь, сироп або желатин.

 Finikovoe morozhenoe

Читайте також: Мультиварка або аерогриль: ваш детальний гід по вибору

Процес приготування

Подрібніть фініки на тертці, помістіть в ємність з ячмінним солодом і розмішайте. В отриману суміш треба додати молоко, вершки. Добре перемішані інгредієнти поміщають в мороженицу і залишають на 30 хвилин. Рецепт розрахований на кілограм морозива, тому можна коригувати кількість складають продуктів.

Рецепт №3 (морозиво зі згущеним молоком)


Інгредієнти:

  • Півбанки вареного згущеного молока
  • 2 батончика «Марс»
  • Молоко 2.3% жирності (100 г)
  • Сливки (300 мг)

Важливі поради з приготування

Краще використовувати молочні продукти високої жирності. Перш ніж закладати інгредієнти, охолодіть чашу для виготовлення морозива. Ароматизатори до ласощів зазвичай додають після заморозки продукту. В даному рецепті батончики «Марс» можна замінити на «Снікерс» або інші.

 Sguschenoe morozhenoe

Читайте також: Огляд: система «Розумний будинок» від Broadlink

Процес приготування

Щоб отримати однорідну суміш, всі складові компоненти слід ретельно перемішати протягом 10 хвилин. Цукор в згущене морозиво додаю тільки за смаком. Готовий десерт помістіть на кілька годин в морозильну камеру і зачекайте повного застигання. Подрібнений батончик або шоколадку треба додати в самому кінці приготування.

Поласувати домашнім десертом захочуть багато. Тим більше, що цінова категорія товару не велика і дозволити такий механізм зможе кожен. А мороженица забезпечить здорове харчування без консервантів і інших харчових добавок. Сподіваємося, наші поради і рецепти допомогли вам.

Дивіться відео: Delonghi ick 5000, результат через 30 хвилин.

Коментарі
Залиште коментар