Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як змінити логін в Скайп, чи можливо це: 3 реальні варіанти для ПК, Android і iOS

Дата публікації: 26.10.2021 15:49
Дата оновлення: 20.11.2023 16:42

З появою Telegram популярність Скайпу декілька пішла на спад, але у сфері ділового спілкування багато українців як і раніше використовують месенджер компанії Microsoft. Це підтверджує статистика 2021 року:

Месенджер
Відсоток людей, які користуються програмним продуктом 
Telegram 49,8
Slack 24,7
Viber 19
Skype 16,2
Microsoft Teams 11,2

Переважлива частина ділових українців обирає телеграм, але Skype залишається актуальним, тримається в топ 5 месенджерів для бізнесу. Його вибирають люди, які встановлюють ліцензійне ПЗ, сміливо користуються майкрософтівським обліковим записом. На жаль, у них теж бувають проблеми. Далі мова піде, як поміняти невдалий логін в Скайпі, і чи можна це зробити в принципі.

як змінити логін в скайп

Вибираємо месенджер: Програми для відеодзвінків — топ 5 за функціональними можливостями

Чи можна поміняти логін в Skype? 

Бажання оновити логін може виникнути, якщо, наприклад, людина подорослішала і їй вже якось не солідно бути в Мережі під ідентифікатором, наприклад, ponchik або manunja. Краще вже нехай буде щось на зразок live:4891f65f9823135454bf. В очі логін, звичайно, не впадає: люди в першу чергу бачать нік, однак. Нік, до речі, редагується без проблем, проте користувачів часто цікавить інше питання: чи можна поміняти невдалий логін в Скайпі? На жаль, простого рішення на цей рахунок не існує. На сторінці техпідтримки Скайпу відповідають, що змінювати логін не можна. 

Заборона на зміну логіна цілком виправдана. Багато активних користувачів інтернету сотні разів реєструвалися на різних сайтах і сервісах, і за весь час жодного разу не міняли ідентифікаторів облікових записів. Паролі можна і навіть потрібно періодично міняти, але логіни — зовсім інша історія. До них прив'язана вся інфа про користувачів, звідси проблеми. По суті, для зміни ідентифікатора залишається тільки один варіант — зареєструвати новий акаунт з усіма наслідками, що випливають клопотами. 

Міняємо IP роутера: Як змінити IP роутера D-Link — керівництво в 4 етапи

Як поміняти логін в Skype: покрокова інструкція 

Варіант з перереєстрацією поганий тим, що доводиться розв'язувати проблему перенесення контактів в новий профіль та оповіщення людей, з якими спілкуєтеся за допомогою месенджера. Скайп допускає наявність декількох користувачів з однаковими ніками. Щоб переконатися в цьому, можна набрати в рядку пошуку, наприклад, «іванов іван». Якщо з таким же ім'ям як у вас є інші користувачі, то, можлива плутанина при додаванні вас в контакти друзями заново. У випадку з пошуком за логіном такого не відбувається, оскільки всі чинні ідентифікатори унікальні.

як поміняти логін в скайп

Отже, покрокова інструкція для перереєстрації для користувачів ПК

  • Вивантажити контакти. Тут два варіанти:
  1. Якщо контакти Скайпу тільки на компі — копіюємо їх в окремий файлик. У деяких версіях програми є можливість вивантаження контактів. В цьому випадку копіювати їх по одному не доведеться: можна буде скористатися такою процедурою. В меню «Контакти» клікнути «Додатково» і клацнути на створення резервної копії. Потім вибрати папку, в яку програма вивантажить файл з розширенням vcf. 
  2. Контакти доступні й на іншому пристрої: планшеті, ноутбуці, смартфоні. Якщо немає можливості вивантажити їх у файл, можна потім переписати з іншого девайса.
  • Вийти з облікового запису. 

як змінити логін для входу в скайп

  • Пройти процедуру реєстрації заново, вказавши нову електронку або телефон. 
  • Завантажити з файлової копії або забити контакти вручну в створений профіль. 
  • Зв'язатися з усіма контактними особами, щоб вони вас додали до себе в список заново.
  • Закрити старий обліковий запис. Зайти в налаштування, вибрати розділ з інфою про обліковий запис, клікнути закрити обліковий запис. Після цього старий профіль буде закритий і зайти в нього вже не вийде. 

 чи можна поміняти логін в скайп

Процедура тривала і марудна, в більшості випадків простіше залишити старий ідентифікатор, ніж морочитися, щоб змінити логін в Скайпі як описано вище. 

Редагувати нік простіше. Клікаємо по аватарці, заходимо в «Профіль Скайпу», клацаємо по значку у вигляді олівця, правимо, зберігаємо галочкою. 

 змінюємо нік у своїх контактах

Можна, до речі, змінювати й ніки інших людей у своїх контактах. Клікаємо по контакту, потім — по ніку користувача в верхній частині вікна. Далі — по олівцю, потім змінюємо ім'я користувача і зберігаємо галочкою. Нове ім'я, введене вами, ніяк не вплине на обліковий запис іншої людини, його буде видно тільки в вашому профілі. 

Інсталюємо месенджери: Як встановити WhatsApp і Viber на планшет: інструкція по установці 2 популярних месенджерів

Зміна логіна Skype на Iphone: правка ніка 

Власники айфонів частіше використовують софт своєї екосистеми, але установка Скайпу на епловскі гаджети теж має сенс, оскільки дає можливість спілкуватися з користувачами, які не користуються продукцією Apple. Алгоритм зміни ніка в месенджері: 

  1. Авторизуємося у Скайпі. 
  2. Тапаємо по аватарці. 
  3. Переходимо на свій обліковий запис. 
  4. Тиснемо на «Профіль». 
  5. Вносимо зміни. 

 як змінити логін Skype на Iphone

Отримуємо доступ до заблокованого айфона: Як розблокувати iPhone: 5 способів разблокувати айфон, якщо був забутий пароль

Як змінити логін Skype на Android, точніше відредагувати нік 

У зміні ніку на Андроїдові теж немає нічого складного: 

  1. Заходимо в Скайп. 
  2. Тапаємо по аватарці або ініціалам. 
  3. Вибираємо «Профіль Скайпу». 
  4. Тапаємо на олівець. 
  5. Вносимо зміни. 
  6. Зберігаємо галочкою. 

Хід дій повторює той, що ми робимо в компі під Windows.

 як змінити логін Skype на Android

У висновку варто сказати кілька слів про залежність логіна та електронної пошти. Раніше можна було при реєстрації ввести свій логін, потім в деяких випадках він формувався з першої частини email, а зараз сервіс видає складну комбінацію виду live:4891f65f9823135454bf незалежно від алгоритму реєстрації. Змусити Microsoft прийняти самостійно придуманий ідентифікатор вже не вийде, як і змінити невдалий логін для швидкого входу в Скайп. 

Цікава стаття: Як перевірити камеру на ноутбуці: 3 способи включення і перевірки 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії