Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати кондиціонер

Дата публікації: 28.08.2015 00:00
Дата оновлення: 18.10.2022 12:18

Спробуємо, не зловживаючи технічними подробицями, дати кілька практичних рекомендацій, які будуть корисними при покупці кліматичного пристрою.

___1_07

Як правильно вибрати кондиціонер залежно від виду

Перш ніж заглиблюватися в тему, як вибрати кондиціонер у квартиру або для приватного будинку, слід зазначити, що на сьогоднішньому ринку представлено три основні види систем охолодження повітря:

  • віконні;
  • спліт-системи;
  • мобільні.

У міському житлі віконні моделі вже практично не встановлюються, оскільки для встановлення їх корпусу потрібна більша частина вікна, а самі вони досить гучні. Але, якщо ви морочите голову над тим, як вибрати кондиціонер для будинку за містом за принципом «дешево та сердито», то це цілком прийнятний варіант. Хороша холодопродуктивність, простота в експлуатації та невисока вартість роблять подібні агрегати просто ідеальним рішенням для дачі.

Найпопулярнішим сучасним пристроєм для житлових приміщень в цей час є спліт-система, що характеризується невисоким рівнем шуму, скромними габаритами та «інтелектом». Це чудовий варіант для одно-двокімнатних квартир або невеликих приватних котеджів. Якщо на порядку денному стоїть питання, як вибрати кондиціонер для квартири, що складається з більш ніж двох кімнат, то перевагу варто віддати мульти спліт-системі. Від звичайної вона відрізняється тим, що настінних блоків у такій моделі може бути не два (внутрішній та зовнішній), а до п'яти. На жаль, в обладнанні не передбачено окремого регулювання температури в кожній кімнаті.

 ___2_13

Недорога мобільна версія пристрою підійде, якщо необхідно забезпечити кондиціонером одну невелику кімнату – для більшої площі агрегату просто не вистачить потужності. Пристрій має гнучкий повітровод, який просто кріпиться в найближчу кватирку.

Невеликі секрети

Щоб вибрати правильну модель кондиціонера, яка оптимально підійде саме для вашого житла, врахуйте такі нюанси:

1. На 10 кв. м приміщення повинно бути не менше 1 кВт потужності обладнання.
2. Функція «зима-літо» дозволяє системі подавати в приміщення тепле повітря в осінньо-весняний період, але вона не здатна замінити взимку обігрівач.
3. Для вологих приміщень рекомендується придбати пристрої з осушувачем.

___3_14 

Займаючись вивченням проблеми, як вибрати кондиціонер кімнату або квартиру, також варто мати на увазі, що найбільш економічними є інверторні моделі. Забезпечені спеціальним блоком керування вони відключають систему, досягнувши необхідної температури, тим самим дозволяючи заощадити до 30% енергії.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії