Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Hi-Fi система Sony MHC - ECL99BT: потужний звук без перешкод

Дата публікації: 13.08.2015 00:00
Дата оновлення: 13.08.2015 00:00

Якщо ви задавалися питанням, куди поділися домашні Hi-Fi аудіосистеми, відповідь - вони все ще тут. Просто виробники вдосконалили і переробили ці пристрої, додавши безліч сучасних функцій, а також оновлений дизайн.

Що стосується Sony MHC-ECL99BT, то система виконана в форм-факторі 2.1 з двома фронтальними колонками, сабвуфером, а також блоком управління з вбудованим підсилювачем. Зовні акустика нагадує грановані дорогоцінні камені з рубаними панелями, вона стильна і харизматична.

 psnyna-mhcecl99bt_alternate1_v786

Загальна потужність системи складає 700 Вт - по 235 Вт на фронтальні колонки, а також 230 Вт на сабвуфер. Так що акустика здатна розгойдати будь-яку вечірку. При цьому незалежно від гучності відтворення, MHC-ECL99BT забезпечує кристально чисте звучання з глибокими басами і відмінним балансом частот. Додатково є функція Mega Bass, яка змусити вібрувати весь будинок, і зручний еквалайзер з попередньо встановленими жанрами музики.

Система програє CD/DVD аудіодиски з записами в форматі MP3 і навіть вміє читати ID3Tag-інформацію. Крім цього, є FM-тюнер для прослуховування улюблених радіостанцій в найвищій якості. Звичайно ж, присутня інтерфейс USB для відтворення музики з зовнішніх накопичувачів. Роз'єм також вміє записувати CD-диски на флешки, якщо ви завжди хотіли перекодувати всю свою аудіоколекцію в MP3 для прослуховування на портативному плеєрі або смартфоні.

 psnyna-mhcecl99bt_main_v786

До всього іншого, виробник оснастив MHC-ECL99BT бездротовим інтерфейсом Bluetooth і чіпом NFC для швидкої синхронізації з мобільним пристроєм. Так що ви зможете насолодитися улюбленими треками без зайвих проводів. Роз'єм AUX для проводового підключення пристроїв без бездротових функцій також присутній.

Коментарі
Залиште коментар