Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Гіроборд Erover BS01A: міні скутер для офісу

Дата публікації: 02.02.2016 10:58
Дата оновлення: 02.02.2016 10:58

Зараз найпопулярнішими представниками цієї категорії пристроїв стали гіроскутери, які почали з'являтися менше 6 років тому. Erover BS01A, в свою чергу, є легким, зручний і економічним двоколісним транспортним засобом для розваг та відпочинку.

Модель від Erover розроблена спеціально для невеликих поїздок по великому офісу або території приватного будинку, а також прогулянок у парку, лісі або набережній, адже це чи не компактний пристрій в своєму класі – всього 10 кг. Тому модель з легкістю поміститься в багажнику автомобіля і не обтяжує при транспортуванні.

Пристрій оснащений самобалансірующіхся системою, реалізованої за допомогою окремих електромоторів і набір гироскопических датчиків для забезпечення простоти керування. Тому скутер підходить як для новачків, так і для профі – присутній окремий режим роботи, який обмежує маневреність моделі. А навчитися управлінню гіроборда можна всього за 5 хвилин за допомогою зміни центра ваги: встаньте на платформу, пристрій автоматично вирівняється; невеликий нахил вперед запускає рух вперед, а нахил назад, відповідно, назад; ну а нахили в бік дозволяють повертати вправо і вліво. Як бачите, все просто!

Тут використовуються електромотори загальною потужністю в 700 Вт, тому максимальна швидкість пересування досягає 10 км/год, а максимальне навантаження складає 100 кг. Крім цього використовується досить ємний акумулятор, здатний забезпечити пересування на відстань до 20-30 км в залежності від ваги, рівномірності поверхні і деяких інших чинників. Для повної зарядки знадобиться менше 2 годин, так що довго стояти без діла пристрою не доведеться.

Коментарі
Залиште коментар