Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати на новосілля: 10 небанальних ідей

Дата публікації: 02.09.2021 09:50
Дата оновлення: 17.04.2023 15:30

Якщо друзі або родичі зважилися на переїзд до нової квартири, час здивувати їх продуманими та корисними подарунками! Щоб свято новосілля вдалося, ми зібрали кращі ідеї до такої події. 

 що подарувати новоселам

Вони не тільки здивують і порадують винуватців свята, а й будуть корисними для них. Налаштовуйтеся на нашу хвилю, насолоджуйтеся читанням і робіть для себе позначки.

Домофон

Придбані квадратні метри дають новий виток у житті кожної родини. Поки господарі розпаковують речі, метушаться і намагаються створити затишний інтер'єр, у якому все буде пронизане домашнім теплом, подбайте про їхню безпеку. 

Домофон безсумнівно входить у топ якісних і сучасних систем, які допомагають захистити від проникнення непроханих гостей на приватну територію. Подарувавши такий пристрій, ви забезпечите господарям спокій і захищеність.

 Домофони для новоселів

На ринку представлений широкий асортимент систем відеоспостереження з різним функціоналом. Але кожна модель виконує єдине завдання — забезпечує голосовий та відеозв'язок між господарем і гостем. У базову комплектацію входить виклична панель і монітор. 

Перед тим, як купувати пристрій, зверніть увагу на наступні параметри:

Тип підключення
Бездротова модель позбавить від буріння отворів при монтажі. Але варто врахувати, що радіус дії у них невеликий. 
 
Для приватних будинків рекомендується придбати провідні пристрої, які забезпечують стабільний зв'язок на великій площі незалежно від метеоумов
Тип зв'язку Системи оснащують голосовим або з відеозв'язком. 
Перший забезпечує мінімальний поріг захисту. Другий — дає можливість не тільки почути, а й побачити відвідувача
GSM Дає можливість отримувати повідомлення на смартфон під час відсутності господарів будинку
Детектор руху з датчиком і записом Такі функції здатні створити повноцінну охоронну систему приміщення. Записи з камер дозволяють розгледіти до найдрібніших подробиць всі дії по той бік дверей

На нашому сайті представлено багато моделей, деякі з них підтримують одразу три формати відеосигналу AHD, TVI, CVI. Сучасний дизайн домофонів підійде до будь-якого інтер'єру. Підібрати гаджет можна не тільки на свій смак, але й за розміром гаманця.

Пізнавальна стаття: Який пилосос краще — дротовий або бездротовий: 3 моменти на «подумати»

Зволожувач повітря

Дивовижний факт: норма вологи в повітрі становить від 40 до 60%, тоді як вологість повітря у більшості квартир і будинків не більша 35%. Проблема сухості повітря поширена, через це з'являється дискомфорт і навіть зниження імунітету. Щоб у новоспечених власників квартири або будинку не було такої проблеми — варто задуматися про подарунок у вигляді зволожувача повітря

 Зволожувач повітря

Такий пристрій коштує недорого, до 1000 грн. Виріб простий у використанні, а установка і налаштування не займають багато часу. Власникам такого подарунка необхідно періодично наповнювати резервуар пристрою чистою водою і насолоджуватися свіжим повітрям. Капнувши пару крапель аромаолії, можна створити особливу атмосферу в приміщенні, яка сприятливо позначається на здоров'ї людей, що в ньому знаходяться.

Крім зволожувачів з традиційною системою генератора холодної пари, виробники пропонують ультразвукові та кліматичні комплекси з безліччю цікавих і потрібних функцій: 

  • очищення води,
  • розподіл хмари пари,
  • контроль вологості,
  • програма для нічного відпочинку,
  • автовідключення. 

Цікаві моделі побутових приладів з унікальним дизайном вигідно доповнять інтер'єр і додадуть йому ноток стилю модерн. Якщо збираєтеся на свято до молодят, можна забігти трохи наперед і подарувати безшумний пристрій зі спеціальними «дитячими» режимами.

Сковорода-гриль

Якщо вам до вподоби дарувати корисні подарунки на новосілля, зверніть увагу на цей пункт. Низькокалорійні та здорові страви виходять саме на сковороді з незвичайною рифленою поверхнею. Смажити на ній можна будь-які продукти без краплі олії, будь це овочі, м'ясо або риба. Сковорода-гриль полюбилася не тільки за апетитні смужки та ребристе дно, вона виключає підгоряння і допомагає зберегти максимум корисних властивостей.

 Сковорода-гриль

Для подарунка можна вибрати круглу, овальну, прямокутну або квадратну сковороду. У якості матеріалу використовують:

  • чавун,
  • алюміній,
  • нержавіючу сталь.

Вважається оптимальним варіантом виріб діаметром 26-28 см. Багато виробників пропонують набори з кришкою і знімне руків'я.

Пошукова система для ключів

Це пристрій — відмінний і потрібний подарунок на новосілля. Про безпеку ключів особливо турбуються новоспечені власники квартир. Адже нікому не хочеться посіяти заповітну зв'язку від нового житла. Якщо друзі, знайомі або родичі влаштовують новосілля — подаруйте пошукову систему для ключів.

Такий презент гарантовано стане в пригоді та не буде припадати пилом у коморі. Гаджет невеликий, легко кріпиться на в'язку ключів і швидко конектиться з додатком на смартфоні власника. Колір пристрою можна вибрати будь-який: яскравий або стриманий. Пошукова система однаково добре працює з ключами, гаманцем, сумкою та іншими потрібними речами.

 Пошукова система для ключів

Радіус дії пристрою до 60 метрів. А ось ціна невелика, подарунок буде недорогим, але потрібним у господарстві. Можна купити кілька пошукових систем — по одній на кожного члена сім'ї. 

Кавоварка

Що подарувати в нову квартиру, якщо її власники завзяті кавомани? Звичайно ж, традиційну крапельну кавоварку. Електропристрій для приготування фільтрованої кави має, як мінімум, шість плюсів:

  1. Легке використання без необхідності перемикати режими та довго вивчати інструкцію.
  2. Приготування улюбленого напою займає кілька хвилин.
  3. Фільтрована кава має класичний, звичний смак.
  4. Пристрій не споживає багато електроенергії.
  5. Рідко ламається, адже немає складних механізмів.
  6. У вбудованого резервуара великий об'єм — свіжозвареної кави вистачить на кілька людей.

 Кавоварка

Вартість крапельної кавоварки варіюється у межах 500–2000 грн. Внаслідок того, що на ринку представлені різні моделі, можна підібрати варіант з відповідним до нової квартири дизайном. Такий апарат прикрасить кухню, і буде щоранку наповнювати простір приємним кавовим ароматом.

Портативні колонки

Не тільки спілкування з близькими друзями або перегляд хорошого фільму допомагає позбутися поганого настрою. Якісне звучання улюблених треків здатне порадувати практично будь-яку людину.

Якщо зібралися у гості саме до меломанів, тоді ми знаємо, що їм подарувати на новосілля. Портативні колонки стануть в пригоді не тільки на святах, але й у повсякденному житті. Такий пристрій досить легкий, з ним зручно подорожувати, займатися спортом і відпочивати. Колонка швидко конектиться з телефоном або іншими пристроями через Bluetooth.

Портативні колонки

Багато моделей оснащені цікавими функціями та фішками. Часто гаджети водонепроникні та виготовлені з міцного матеріалу. До того ж у них великий запас безперервної роботи, деякі колонки можуть працювати від вбудованого акумулятора до 10 годин поспіль. 

Портативна аудіосистема сподобається вашим друзям або родичам. У новому житлі будуть голосно лунати улюблені музичні композиції, кожен раз нагадуючи про вас.

Цікава стаття: Топ 5 кращих настільних ігор для дітей

Ручний пароочищувач

Сім'ї надають перевагу багатофункціональним пристроям. Пароочищувачі проводять прибирання екологічно і гігієнічно, безжально усуваючи навіть застарілі плями, забруднення, шкідливі мікроорганізми та алергени. Дивно, що це можливо тільки завдяки парі під тиском!

Ручні пароочищувачі

Пристрої з різними насадками ефективно справляються з очищенням твердих і м'яких поверхонь без застосування побутової хімії. Струмінь пари під тиском 2-6 бар інактивує 99,99% вірусів, грибки, бактерії, цвіль та інші мікроорганізми. Цей пристрій ідеально підходить для спонтанного прибирання та економить простір внаслідок малих габаритів.

На замітку: Способи віддаленого керування Android-пристроєм: 5 безкоштовних програм

Сендвічмейкер

Гарячі бутерброди або сендвічі з хрусткою скоринкою — хороший варіант для сніданку на швидку руку. Готуються вони швидко за допомогою сендвічмейкера. Пристрій стане в пригоді новосельцям квартири або будинку, оскільки при переїзді немає часу на приготування їжі. Вартість сендвічмейкера невелика — від 300 до 1000 грн.

Сендвічмейкер

Більшість моделей оснащені індикаторами готовності та нагріву, а ручка частіше доповнена фіксатором. У сендвічмейкері можна смажити без додавання масла. Тефлонове покриття не дозволить бутербродам підгоріти або прилипнути. Притискна пластина легко чиститься вологою серветкою.

Отже, якщо замислювалися: що дарують на новосілля людям, які полюбляють смачно поїсти. Наша відповідь — сендвічмейкер.

Пізнавальна стаття: Як перевірити телефон на прослухування: 7 ознак, що телефон прослуховують, і 3 програми захисту

Домашній текстиль

Якісні побутові речі для спальні допоможуть вашим близьким друзям і родичам відчувати себе комфортно на новому, не зовсім обжитому для них місці. Господині будуть завжди раді прийняти у якості подарунка комплект м'якої постільної білизни, яка миттєво наповнить спальню приємною свіжістю.

Ще кілька безпрограшних варіантів з цієї категорії подарунків — набір рушників, підібраних до інтер'єра кухні або ванної, і плед, який зігріє у холодну пору року або ж прикрасить новенький диван.

 Домашній текстиль

Новосілля — це нове життя, в яке хочеться йти тільки з усім новим. Подаруйте цікаві чохли на подушки для дивана, щоб друзі або родичі могли освіжити м'які меблі та поекспериментувати з дизайном. Скатертина для обіднього або кухонного столу також створить затишну атмосферу на кухні. Симпатичні прихватки та рушники, що підібрані за кольором, не тільки освіжають інтер'єр, але ще й стануть у пригоді в господарстві. Як бачите, багато варіантів корисних подарунків на новосілля, вибирайте ті, що сподобалися та вручайте з посмішкою.

Smart-гірлянда

Сяйнисті вогники створюють чарівну атмосферу і занурюють у спогади про дитинство. Раніше гірлянди використовувалися для прикраси інтер'єру тільки напередодні Нового року, тепер насолоджуватися красою виробу можна на свій розсуд. Виріб додасть відчуття затишку, тепла і комфорту в новому будинку або квартирі. Сучасні пристрої оснащені декількома режимами для експлуатації всередині та ззовні приміщення.

Smart-гірлянда керується не тільки звичною кнопкою на пристрої, але і за допомогою телефону. Мобільний додаток (в залежності від виробника гірлянди) пропонує набір ефектів, кожен з них можна легко модифікувати або створювати новий. Smart-гірлянди синхронізуються з музичними плеєрами та можуть відтворювати мелодії.

 Smart-гірлянда

Вартість пристроїв варіюється від 1500 до 5000 грн. Звичайно, це не дешево, але така гірлянда прослужить господарям довго і буде радувати чарівним мерехтінням.

На якому б варіанті не зупинилися, ці пам'ятні презенти привносять позитив і гарний настрій новоселам. Слухайте серце, і враховуйте смаки винуватців урочистості. Продумайте момент вручення і зробіть його незабутнім, тоді предмет здобуде сенс і запам'ятається господарям.

До прочитання: Як платити смартфоном: 3 системи оплати

Коментарі
Залиште коментар
Категорії